Se nyhedsbrevet i en browser
 

TA' PÅ BACKPACKERREJSE SAMMEN MED ANDRE UNGE🌎😎

👋 Vil du ud at opleve verden på en backpackerrejse? Og vil du gerne både have friheden til at rejse rundt på egen hånd, og samtidig dele nogle af rejsens store oplevelser med andre unge?

Så er vores BACKPACKER ADVENTURE-REJSER det helt rigtige for dig🤩

Du kan følges med de andre på hele turen, eller blot på turens fastlagte dele. På denne måde føles det ikke som om, du rejser alene. Du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet - men bestemmer samtidig selv, hvor meget du vil rejse sammen med dine nye venner🥰

Her i nyhedsbrevet kan du se nogle af de mange Backpacker Adventure-rejser, du kan vælge i mellem, og du kan også læse om vores spændende højskoleophold i Filippinerne og Indonesien!

SE ALLE VORES BACKPACKER ADVENTURE-REJSER HER!

MALDIVERNE, SRI LANKA OG THAILAND🐠🤿

- 2 måneder, 26.995 kr. pr. person
Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på rundrejse i højlandet i Sri Lanka, samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand🧘‍♀‍🌊

Næste ledige afrejse: 11. januar 2022 (få pladser)

Se også de mange andre afrejsedatoer i 2022.

SE MERE OG TILMELD DIG HER!

MEXICO, GUATEMALA, BELIZE OG CUBA🌴😍

- 2 måneder, 25.995 kr. pr. person
Mellemamerika rummer alt til et fantastisk backpackereventyr, og byder på mange spændende oplevelser. I vil komme forbi gamle pyramider og ruiner fra Maya- og Aztekertiden, bade i det caribiske hav og azurblå vandfald, gå gennem smalle gader med farverige huse i de gamle spanske kolonibyer, køre med gamle amerikanerbiler i Cuba, besøge lokale familier, måske lære at surfe ved kysten ud til Stillehavet, og gå på opdagelse i smuk natur.

Næste ledige afrejse: 1. marts 2022 (få pladser)

Se også de mange andre afrejsedatoer i 2022.

SE MERE OG TILMELD DIG HER!

ECUADOR, GALAPAGOS OG PERU🐢🦙

- 2 måneder, 28.995 kr. pr. person
Sammen med andre unge skal du opleve nogle af Sydamerikas allerstørste højdepunkter. Du kan blandt andet opleve Andesbjergene, bestige verdens højeste aktive vulkan Cotopaxi, svømme med søløver på Galapagos, gå på opdagelse i amazonjunglen, trekke til Machu Picchu samt prøve kræfter med surfing og sandbording ved Huacachina. Oplevelserne venter på jer i Ecuador og Peru!

Næste ledige afrejse: 22. marts 2022

Se også de mange andre afrejsedatoer i 2022.

SE MERE OG TILMELD DIG HER!

BRASILIEN, ARGENTINA, BOLIVIA OG PERU💚🙌

- 3 måneder, 29.995 kr. pr. person
Rejs sammen med andre unge og oplev nogle af de fedeste steder i Sydamerika. I rejser fra Rio de Janeiro i Brasilien via Andesbjergene i Argentina og Chile til saltørkenen i Bolivia. I oplever Amazonasjunglen og trekker op til Machu Picchu i Peru - og får masser af andre storslåede oplevelser i Sydamerika.

Næste ledige afrejse: 15. marts 2022

Se også de mange andre afrejsedatoer i 2022.

SE MERE OG TILMELD DIG HER!

TAG PÅ ET UNIKT HØJSKOLEOPHOLD I UDLANDET🌴☀️

- 44 dage fra kr. 39.495 pr. person
Har du lyst til en unik højskoleoplevelse på en af jordens smukkeste lokationer?😍

Så tag med på en spændende personlig rejse sammen med andre unge samt en topengageret dansk rejseleder og lokale guider! Vi har to højskoler, du kan vælge i mellem - en i Filippinerne og en i Indonesien. Under opholdet vil du have spændende valgfag som f.eks. kitesurfing, yoga, frivilligt arbejde og dykning og du vil få et indblik i kulturen og lokalbefolkningen.

Glæd dig til en oplevelse, du aldrig glemmer, og nye venner for livet❤️

Se en video om vores højskoleophold i Filippinerne🤩

Næste ledige afrejse: 12. april 2022 til Filippinerne og 8. juli 2022 til Indonesien

LÆS MERE OM HØJSKOLEOPHOLDENE OG TILMELD DIG HER!

Webinarer om grupperejser for unge🙌🤩

- Vi giver dig tips til dit livs fedeste rejse!
Vi afholder løbende gratis webinarer om grupperejser for unge - vores Backpacker Adventure rejser samt sabbatårsrejser. Vil du vide mere om, hvad du kan opleve? Så tilmeld dig her👇

WEBINAR: 23. nov. kl. 17.30 - Backpacker Adventure - Grupperejser for unge

WEBINAR: 24. nov. kl. 17.30 - Rejseinspiration til dit sabbatår

WEBINAR: 12. jan. kl. 17.30 - Backpacker Adventure - Grupperejser for unge

SE ALLE VORES WEBINARER HER!