Se nyhedsbrevet i en browser
 

🌿 NATURSKØNNE CANADA åbner snart for turister 🥳

- Lad os skræddersy din rejse til foråret eller sommeren 2022
Er din store drøm at opleve Canadas vilde og unikke natur med krystalklare, smaragdgrønne bjergsøer og imponerende nationalparker, hvor du bl.a. kan opleve bjørne og elge🐻?

- Så lad os skræddersy din forårs- eller sommerrejse til 2022! Vi er selv helt forelskede i Canada, og derfor er vi eksperter i at sammensætte rejser til det naturskønne land❤️

Se nogle af vores lækre rejseforslag til din Canadarejse her i nyhedsbrevet - og book et gratis rejsemøde med en af vores Canadaeksperter.

PS: De bedste rejsemåneder i Canada er fra midten af maj til starten af september.

Se alle vores forslag til din Canadarejse

Med familien på eventyr i Canada

- 14 dage fra 15.495,- pr. person v. 2 pers., børn fra 5.495,-
Tag familien med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt, så I bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til sammen at nyde Canadas fantastiske nationalparker og varierede dyreliv.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Den store Canada-rundrejse

- 21 dage fra 20.995,- pr. person v. 2. pers., børn fra 5.495
Denne 21 dages kør-selv-rejse byder på fantastisk natur, wildlife og hyggelige byer i provinserne British Columbia og Alberta. Du kommer gennem Rocky Mountains (Banff, Jasper, Yoho N.P.) og sejler ad fantastiske Inside Passage til Vancouver Island.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Det vestlige Canada i autocamper

- 15 dage fra 12.495,- pr. person v. 2 pers., børn fra 5.495,-
På denne 15 dages rejse kører du i lejet autocamper (motorhome) fra Vancouver. Nyd friheden, de vilde dyr og den fantastiske natur. I prisen er der inkluderet leje af autocamper med alt udstyr samt 2000 km, flybilletter og 2 overnatninger på hotel.

Se mere og få et tilbud her

Vin og hvaler i Østcanada

- 17 dage fra 14.495,- pr. person v. 2. pers.
Denne rejse til Østcanada byder på smuk natur, fascinerende wildlife, interessante storbyer og fantastisk vin. Stort set alle overnatninger er på B&B, så du kommer helt tæt på de lokale. Oplev også Algonquin, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Montreal, Magog, Toronto & Niagara Falls.

Se mere om rejsen og få et tilbud her

Gratis rejseinspiration!

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring.


Se alle foredrag og tilmeld dig her