Se nyhedsbrevet i en browser
 

NYHED: Vandring, ø-hop og glamping i Det Sydfynske Øhav og vandring på Hærvejen🙌

- For både øvede vandrere, familier og "luksusdyr"🤗
Vores vandreture i Danmarks natur er super populære, og derfor har vi nu sammesat endnu to lækre 3-dages ture: Vandring, ø-hop og glamping i Det Sydfynske Øhav samt vandring ad Hærvejen fra Viborg til Bølling Sø😍

Vandreturen ad Hærvejen er for dig, der er vant til at gå langt, mens vandreturen i Det Sydfynske Øhav også er velegnet for familier med større børn og dem, der er til god komfort.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om turene nedenfor og tilmelde dig på hjemmesiden. Du er også velkommen til at ringe til os på 70 20 19 15 og høre mere🤗

Glæd dig til en aktiv miniferie i smuk natur og godt selskab!

Se hele vores udvalg af guidede vandreture i Danmark her!

Det Sydfynske Øhav: Vandring, ø-hop og glamping

- 3 dage, 3.295 kr. pr. pers.
Tag med på vandretur til hele fem øer i Det Sydfynske Øhav, når vi sammen sætter fodspor i verdens største oversvømmede istidslandskab!

Turen er velegnet for familier med større børn og dem, der ønsker at opleve naturen, men samtidig godt kan lide god komfort. Overnatningerne foregår nemlig i hyggelige glampingtelte med adgang til sauna og vildmarksbad, så du kan sove behageligt og lade ordenligt op til de daglige aktiviteter. Glæd dig til vandreture på øerne, sejlads, cykelture og bålhygge samt masser af frisk luft og udeliv med valgfrie aktiviter som kajak, Stand Up Paddling og havbad!

Vil du med på tur i Det Sydfynske Øhav? Så se mere og tilmeld dig her!

Hærvejen: Vandring, bakkelandskab og smukke søer

- 3 dage, 3.295 pr. pers.
Tag med på vandretur ad Hærvejen, der går langs den jyske højderyg fra domkirkebyen Viborg, igennem Dollerup Bakker og slutter i det naturskønne område ved Bølling Sø.

Denne vandretur er for dig, der er i god vandreform, da vi vandrer 46,5 km over 3 dage. Vi sørger selvfølgelig for pauser undervejs, og for at alle kan følge med. Denne vandretur er derfor til dig, der er vild med at bruge kroppen mens du nyder den smukke natur.

Vil du udfordre dig selv med vandring på Hærvejen? Så se mere og tilmeld dig her!