Se nyhedsbrevet i en browser
 

⛵️ TA’ MED PÅ SOMMER-SEJLTOGT I DANMARK ⛵️

- Masser af eventyr langs de danske kyster!
Her er en god nyhed til dig, der gerne vil holde sommerferie i Danmark, men stadig have helt nye oplevelser med masser af ”MÆRK VERDEN”, som vi siger hos Jysk Rejsebureau💪⚓️

Vi har nemlig sammensat fem fantastiske sejltogter i de danske farvande på ægte, gammeldags galeaser og skonnerter, hvor vi sammen sætter sejlene med kurs mod de danske kyster😍

Du oplever friheden på havet, solnedgangen fra dækket, vinden i håret og udsigten til de smukke, danske farvande, fjorde og øer. Du bliver en del af besætningen, samtidig med at du nyder Danmark fra søsiden i godt selskab, og når vi lægger til, har du mulighed for at gå i land og på egen hånd se det, du gerne vil🤩

Her i nyhedsbrevet kan du se alle vores sejltogter og booke din plads allerede nu, hvis du vil elske at tage på eventyr til havs sammen med os🤗

Sejltogterne er både for familier, par og backpackere. Se en oversigt over bådene og ruterne i dette nyhedsbrev. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 20 19 15 og høre mere🤗

Vi glæder os til at tage dig med på sejltogt i de danske farvande❤

Se alle vores spændende sejltogter i Danmark her!

ARON: Svendborg - Skarø - Ærøskøbing - Marstal - Svendborg

- 4 dage, 5.595 kr. pr. pers.
Kunne du tænke dig at opleve Det Sydfynske Øhav fra dækket af et rigtigt "skiv", med vind i sejlene, smuk udsigt fra dækket og måske delfinen Delle for boven?
Så ta’ med, når Skonnerten Aron stævner ud fra Svendborg, sætter sejl og glider gennem sundet med kurs mod de fineste danske småøer i Det Sydfynske Øhav.

Fra første færd vil du være en del af det fællesskab, der er i højsædet på Aron. På skibet hjælpes alle ad med opgaverne, og der er god tid til hyggeligt samvær samt til at nyde turen og havet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på Aron!

Vil du med på togt i Det Sydfynske Øhav? - så se mere her!

FREM: Kolding - Samsø - Æbleø

- 4 dage, 5.995 kr. pr. pers.
Vil du med ombord? På Galeasen FREM stævner vi ud fra Kolding med kompaskursen rettet mod Samsø og Æbelø. Oplev 4 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne og øerne i det danske farvand.

Vi besøger Samsø, som både er kendt for den årlige Samsøfestival og Samsøkartofler og for at gå meget op i naturen og bæredygtighed. Øen er en idyllisk perle, som er nem at komme rundt på i bus eller på cykel. Æbelø byder på uberørt natur og en ro, du sjældent har oplevet andre steder. Det er nemlig ikke så let at besøge øen, da der ikke går færger til Æbelø, så enten skal man vade ud til øen via en lille perlerække af små holme, eller også skal man, ligesom os, sejle dertil.

Vi glæder os til at tage på eventyr med FREM sammen med dig!

Vil du med på togt fra Kolding til Samsø og Æbelø? - så se mere her!

BRITA LETH: Sejltogt i de østjyske farvande

- 4 dage, 6.895 kr. pr. pers.
Kunne du tænke dig at opleve de østjyske farvandes smukke perler som blandt andet Ebeltoft, Samsø og Endelave? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten Brita Leth.
Fra første færd vil du være en del af det fællesskab, der får Skonnerten Brita Leth til at sejle. Vi hjælpes ad med alle opgaver, og du vil blive introduceret for en verden, hvor sproget og livet er anderledes end vi kender det fra land.

Kom med på et dejligt togt ombord på Brita Leth sammen med os!

Vil du med på togt i de østjyske farvande? Så se mere her!

FREM: Kolding - Skagen

- 7 dage, 9.495 kr. pr. pers.
På Galeasen FREM stævner vi ud fra Kolding med kompaskursen rettet mod Skagen - oplev 7 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne.

På togtet besøger vi, alt efter vejret, Horsens, Samsø, Aarhus, Grenå, Hals og Frederikshavn, inden vores togt slutter i Danmarks nordligste by, Skagen. Hver gang, vi lægger til, har du friheden til at gå i land og opleve det, du har lyst til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på FREM!

Vil du med på togt fra Kolding til Skagen med FREM? - så se mere her!

FREM: Skagen - Kolding

- 7 dage, 9.495 kr. pr. pers.
Er du klar til at få vind i håret og usikker grund under fødderne? og er du klar til nye eventyr i Danmark med masser af frihed?

Så ta’ med os, når sejlskibet FREM stævner ud fra Skagen, sætter sejlene og kursen mod Kolding! På togtet besøger vi, alt efter vejret, Frederikshavn, Hals, Grenå, Aarhus, Samsø og Horsens, inden vores sommertogt slutter i Kolding. Hvad du har lyst til at opleve på din landgang, hver gang vi lægger til, er helt op til dig.

Vi glæder os til at sejle med dig!

Vi du med på togt fra Skagen til Kolding med FREM? så se mere her!