Se nyhedsbrevet i en browser
 

⛵️ TA’ MED PÅ SOMMERSEJLTOGT I DANMARK ⛵️

- Masser af eventyr langs de danske kyster!
Har du endnu ikke planlagt sommerferien, så er der her en god nyhed til dig, der gerne vil holde sommerferie i Danmark, men stadig vil have oplevelser med masser af 'wow'😍

Du kan nemlig komme med på sejltogt i de danske farvande i juli måned - på en ægte, gammeldags galease eller skonnert💪⚓️

Du oplever friheden på havet, solnedgangen fra dækket, vinden i håret og udsigten til de smukke, danske farvande, fjorde og øer. Du bliver en del af besætningen, samtidig med at du nyder Danmark fra søsiden i godt selskab, og når vi lægger til, har du mulighed for at gå i land og på egen hånd se det, du gerne vil.

Sejltogterne er for eventyrlystne i alle aldre - også børn. Se en oversigt over sejltogterne samt afrejsedatoer i dette nyhedsbrev og book din plads allerede nu. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 20 19 15 og høre mere🤗

Vi glæder os til at tage dig med på sejltogt i de danske farvande❤️

Se alle vores spændende sejltogter i Danmark her!

FREM: Kolding - Skagen⛵️⚓️

- 7 dage, 9.495 kr. pr. pers.
På Galeasen FREM stævner vi ud fra Kolding med kompaskursen rettet mod Skagen - oplev 7 unikke dage til søs, mens vi for sejl glider gennem bølgerne.

På togtet besøger vi, alt efter vejret, Horsens, Samsø, Aarhus, Grenå, Hals og Frederikshavn, inden vores togt slutter i Danmarks nordligste by, Skagen. Hver gang vi lægger til, har du friheden til at gå i land og opleve det, du har lyst til.

Afrejse: 6. juli - lige nu har vi 16 ledige pladser

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på FREM!🤗

Vil du med på togt fra Kolding til Skagen med FREM? - så se mere her!

FREM: Skagen - Kolding⛵️😍

- 7 dage, 9.495 kr. pr. pers.
Er du klar til at få vind i håret og usikker grund under fødderne? og er du klar til nye eventyr i Danmark med masser af frihed?

Så ta’ med os, når sejlskibet FREM stævner ud fra Skagen, sætter sejlene og kursen mod Kolding! På togtet besøger vi, alt efter vejret, Frederikshavn, Hals, Grenå, Aarhus, Samsø og Horsens, inden vores sommertogt slutter i Kolding. Hvad du har lyst til at opleve på din landgang, hver gang vi lægger til, er helt op til dig.

Afrejse: 28. juli - lige nu har vi 14 ledige pladser

Vi glæder os til at sejle med dig!🤗

Vi du med på togt fra Skagen til Kolding med FREM? så se mere her!

BRITA LETH: Sejltogt i de østjyske farvande⛵️💚

- 4 dage, 6.895 kr. pr. pers.
Kunne du tænke dig at opleve de østjyske farvandes smukke perler som blandt andet Ebeltoft, Samsø og Endelave? Så tag med på dette 4-dages sejltogt med skonnerten Brita Leth.
Fra første færd vil du være en del af det fællesskab, der får Skonnerten Brita Leth til at sejle. Vi hjælpes ad med alle opgaver, og du vil blive introduceret for en verden, hvor sproget og livet er anderledes end vi kender det fra land.

Afrejse:
15. juli - lige nu har vi 4 ledige pladser
19. juli - lige nu har vi 8 ledige pladser

Kom med på et dejligt togt ombord på Brita Leth sammen med os!🤗

Vil du med på togt i de østjyske farvande? Så se mere her!

Vidste du, at du kan købe gavekort hos os?🤗💚

Hos Jysk Rejsebureau kan du købe et gavekort og glæde én du holder af med en spændende oplevelse. Du bestemmer helt selv beløbet og om gavekortet skal være et tilskud til en større rejse ud i verden eller til en af vores ture i Danmark.

Klik her, hvis du vil købe et gavekort