Se nyhedsbrevet i en browser
 

🌴 Tag på en EKSOTISK VINTERREJSE til Thailand 💚

Trænger du til en vinter med sol og varme (endelig!)? Så er Thailand et godt bud🙌

Thailand byder på de skønneste hvide palmestrande, små paradisøer, frodig jungle, spændende kultur, adventureoplevelser, dykning og snorkling og et vanedannende køkken😍🐠😋 Lyder det som noget, du skal forkæle dig selv og din familie med til vinter?

Her i nyhedsbrevet kan du se, hvordan din vinterferie kan se ud - og se alle vores rejseforslag i linket nedenfor. Vi skræddersyer selvfølgelig din rejse præcis efter dine ønsker!

Ring til os på 70 20 19 15 og lad os sammensætte din drømmerejse til Thailand🤗

PS Husk at vi har TRYGHEDSGARANTI på alle rejser i 2021 og 2022 med afrejse efter 1. maj 2021!

SE ALLE VORES LÆKRE THAILAND-REJSEFORSLAG HER

EGEN VILLA PÅ UBERØRT Ø

- 13 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 10 pers.
Hvis du drømmer om at holde strandferie i egen villa til vinter på en lille tropeø sammen med din familie eller dine venner, så er denne rejse helt perfekt!

Koh Jum er en lille og relativt ukendt ø kun 30 minutters bådtur fra Krabi, som byder på skønne strande og en afslappet stemning. Øen er næsten uberørt af turister - et rigtigt hideaway😍

Med udgangspunkt i jeres egen lækre villa, som er en del af et hyggeligt eco-resort, kan I udforske øen og snorkle i det klare vand. Rejsen kan sagtens kombineres med andre oplevelser i Thailand, f.eks. Khao Sok nationalpark eller Bangkok.

SE MERE OM REJSEN HER

GLAMPING VED RIVER KWAI, JUNGLERAFTS OG KOH KOOD

- 14 dage fra kr. 14.995 pr. person
Denne rejse er fyldt med kontraster! Fra pulserende Bangkok til afslappende og unikke naturoplevelser, hvor du skal bo i både luksus glampingtelt og primitive jungle rafts uden elektricitet. Du får også et indblik i historien omkring River Kwai og slutter af med manér med et ophold på den skønne trope-ø Koh Kood🌴😍

SE MERE OM REJSEN HER

MED FAMILIEN PÅ EVENTYR I THAILAND

- 15 dage fra kr. 12.995 pr. person v. 2 pers., børnepris fra kr. 11.995
Vi har lavet et forslag til dig, der vil have familien med på eventyr i områder af Thailand, der endnu ikke er så besøgte af andre turister. I skal besøge Chiang Mai, køre jeres egen tuk tuk, bo i hytter i junglens trætoppe og slutte af på en lille ukendt ø med kridhvide sandstrande ikke langt fra Bangkok💚

SE MERE OM REJSEN HER

FAMILIEFERIE I EGEN VILLA PÅ KOH KOOD

- 13 dage fra kr. 13.995 pr. person v. 10 pers., børnepris fra kr. 7.995
Forestil dig at samle familien og fejre en mærkedag eller bare nyde hinandens selskab i skønne omgivelser❤️

Koh Kood Beach Resort har en hyggelig og familiær atmosfære. I skal bo i jeres egen private villa, hvor I kan nyde hinandens selskab, ligge i jeres private jacuzzi, nyde resortets faciliteter, slappe af på stranden eller tage på ture i området🤩

SE MERE OM REJSEN HER

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser med afrejse efter 1. maj 2021!

Køber du en pakkerejse hos os med afrejse efter 1. maj 2021, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

LÆS MERE OM VORES TRYGHEDSGARANTI