Se nyhedsbrevet i en browser
 

SKAL DIN NÆSTE REJSE GÅ TIL USA?🤩🤠

- Oplev mulighedernes land!
I USA kan du opleve alt fra surfing og palmestrande til storbyer, prærier og gigantiske nationalparker med et dyreliv uden lige. Vores erfarne USA eksperter kender landet indgående og kan give dig alle de gode små fif, som giver dig oplevelser ud over det sædvanlige og minder for livet.

I dette nyhedsbrev viser vi dig nogle af vores fantastiske rejseforslag til USA.

Ring til os på 70 20 19 15 og lad os sammensætte din rejse til USA - selvfølgelig helt efter dine ønsker.

Husk at vi har Tryghedsgaranti på alle rejser i 2021 og 2022 med afrejse efter 1. maj 2021, så du kan trygt bestille din rejse nu – læs mere her

SE ALLE VORES USA-REJSEFORSLAG HER

Det klassiske roadtrip i vest USA

- 16 dage fra kr. 14.995 pr. person. Børnepris fra kr. 4.695
Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, m.fl.

Bedste rejseperiode: April - november.

LÆS MERE OM REJSEN HER

Det bedste af Florida

- 14 dage fra kr. 11.995 pr. person. Børnepris fra kr. 3.995
Tag på den ultimative kør-selv-tur i Florida. Her får du fantastiske dyreoplevelser, fede storbyer, de bedste overnatningssteder, smukke strande og masser af forlystelsesparker.

Bedste rejseperiode: December - maj.

LÆS MERE OM REJSEN HER

USA's østkyst fra New York til Miami

- 19 dage fra kr. 16.995 pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 4.995
Kontrasterne er mange på denne kør-selv-rejse ned langs USA’s østkyst, fra storbyen New York til Miami. Ruten går bl.a. via historiske Philadelphia og Williamsburg, hovedstaden Washington, verdens største marinebase i Norfolk, strandene ved Hilton Head Island, charmerende Charleston og Orlando.

Bedste rejseperiode: April - november.

LÆS MERE OM REJSEN HER

Ø-hop på magiske Hawaii

- 16 dage fra kr. 19.995 kr. pr. person v. 2 pers. Børnepris fra kr. 7.995
Aloha og velkommen til paradiset Hawaii! I Stillehavet finder du paradisøerne Hawaii med smukke bountystrande, vulkaner, fantastisk natur, koralrev og farverige fisk, hvaler, havskildpadder og masser af kultur. Rundrejsen tager dig rundt på Big Island, Oahu og Kauai.

Bedste rejseperiode: Hele året.

LÆS MERE OM REJSEN HER

DELTAG I VORES WEBINARER OM USA I DAG!

- Tilmeld dig gratis her!!
Er du også interesseret i at høre mere om at rejse i USA? Måske ved du ikke helt om du skal på roadtrip og opleve nationalparker og klassiske storbyer eller om du vil leje en villa i Florida kombineret med nogle dage i New York? Vi holder webinarer om de forskellige muligheder der er for en rejse i USA. Det er ganske gratis at tilmelde sig.


Tilmeld dig og læs mere nedenfor:

22. april kl. 17:30 - Roadtrip i Vest USA med stop i New York

22. april kl. 19:30 - Øst USA


Vi glæder os til at se dig🤗

TRYGHEDSGARANTI PÅ DIN REJSE I 2021 og 2022❤️

- Køb trygt din rejse nu!
Vil du ud og opleve verden i 2021 eller 2022? Så kan du trygt bestille din rejse hos os nu, for vi har tryghedsgaranti på alle rejser med afrejse efter 1. maj 2021!

Køber du en pakkerejse hos os med afrejse efter 1. maj 2021, kan du få alle dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til en eller flere destinationer, som indgår i din rejse.

Ring til os på 70 20 19 15 og få en snak om din næste rejse - vi glæder os til at hjælpe dig godt afsted🤗

LÆS MERE OM VORES TRYGHEDSGARANTI