Se nyhedsbrevet i en browser
 

Skal du ud at rejse i sommerferien? 🌎😎

Få vores bedste råd til, hvordan du kommer hurtigst gennem lufthavnen
Sommerferien står for døren, og i år er rejselysten ekstra stor! Rekordmange danskere har booket en ferie i udlandet, og det giver travlhed i lufthavnene.

Vil du gerne hurtigt og nemt gennem lufthavnen denne sommer? Så læs med her, hvor vi giver dig 5 gode råd til lufthavnen 👇

⏰ 1) Kom gerne 3-4 timer før flyets afgang
Der opleves fortsat personalemangel i de fleste lufthavne. Derfor kan der være ekstra ventetid og diverse ændringer, når du ankommer til lufthavnen. Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at tjekke din flystatus på lufthavnens hjemmeside dagen før afrejse.

📆 2) Tjek udløbsdatoen på dit pas
Hvornår har du sidst været ude at rejse? Husk at tjekke, at dit pas ikke er udløbet i mellemtiden. Det er så ærgerligt at opdage det, når først du står i lufthavnen.

👜 3) Opdel dine medbragte ejendele på forhånd
Du kan vinde vigtige minutter i lufthavnen, hvis du er hurtig gennem security. Her kan det være en fordel, at du har opdelt dine medbragte ejendele på forhånd, så de er hurtige at lægge i hver sin kasse. Vi anbefaler, at du deler dine ting op i følgende tre kategorier: elektronik, håndbagage og overtøj.

✅ 4) Check-in hjemmefra
De fleste luftselskaber har gjort det muligt for rejsende at checke ind hjemmefra online eller via luftselskabets egen app. Det kan spare dig for at stå i lange køer i lufthavnen, og det kan vi jo godt lide!

📳 5) Hent flyselskabets app
Det er altid en god idé at downloade flyselskabets egen app. Her kan du følge med, hvis der er ændringer ifm. din afgang. På den måde slipper du for at bruge tid på at lede efter infoskærmene i lufthavnen.

Vi håber, at du nu føler dig godt klædt på til rejsens første stop - lufthavnen.
Jysk Rejsebureau ønsker dig en rigtig dejlig rejse 🌎✈️

Find inspiration til din næste rejse her!

Er du sulten efter flere gode råd og rejseinspiration?

Så har vi en rigtig god nyhed til dig!
Jysk Rejsebureau er nemlig kommet på TikTok 📲🙌 Her deler vi ud af råd, tips og idéer til din drømmerejse. Og du kan også se (og gemme) vores video om gode råd til lufthavnen ☝️


Hop ind og følg os på TikTok her!