Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er du også vild med aktive rejser?🥾😍

- Så se nogle af de spændende rejser, du kan tage med på!
Elsker du at udfordre dig selv og opleve smuk natur og andre kulturer? Så er vores aktive rejser med dansk rejseleder lige noget for dig!

Her i nyhedsbrevet kan du se et udvalg af vores spændende aktive rejser med dygtige rejseledere - måske finder du dit nye aktive eventyr🙌

Du kan blandt andet se vores helt nye og unikke rejse med Rasmus Kragh til toppen af Mera Peak i Himalaya - Rasmus er kendt som den eneste dansker, der har besteget Mount Everest uden brug af kunstig ilt, så han er en yderst kompetent guide til denne udfordring! Vi har kun én enkelt afgang på turen, så du skal være hurtig, hvis det er turen for dig!

Se alle vores aktive rejser med dansk rejseleder

NYHED: Bestig Mera Peak med Rasmus Kragh🗻

- 26 dage fra kr. 35.995 pr. person
DET HER ER DEN VILDESTE REJSE - og den kan du komme med på, hvis du er hurtig⚡️ Vi har sammen med Rasmus Kragh lavet denne tur, hvor vi skal bestige Mera Peak i Nepal i 6.461 meters højde - en af de højeste bjergtinder i Nepal, man kan bestige uden at have erfaring med reb, isøkser og klatring💪

TUREN ER EN UNIK CHANCE - der er kun én enkelt afgang med 14 pladser (12 pladser tilbage i skrivende stund), så det er først til mølle😉

Udover at være en yderst kompetent rejseleder på turen, vil Rasmus også fungere som coach med fokus på selvudvikling.

PS - Vi afholder gratis webinar om rejsen den 10. maj kl. 17, hvor Rasmus selv fortæller om turen og hvad du kan forvente - Tilmeld dig webinaret her!

Se mere om rejsen og skynd dig at booke din plads her!

Trekking på West Highland Way i Skotland💚

- 7 dage fra kr. 10.995 pr. person
Tag med på denne aktive grupperejse med dansk rejseleder til det skotske højland, hvor du skal trekke på West Highland Way og bestige Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m).

West Highland Way er en smuk vandrerute i hjertet af det skotske højland. Ruten blev grundlagt i 1980 af Lord Mansfield som en af de første officielle vandreruter i Skotland, og har siden budt tusinder af vandrere velkommen.

Afrejser i 2022: 28. august og 18. september

Se mere om rejsen og book din plads her!

Trekking i Slovakiets Høje-Tatra bjerge⛰

- 8 dage fra kr. 9.995 pr. person
Forestil dig høje klippetoppe, krystalklare søer, hyggelige bjerghytter og udfordrende vandring - det er hvad du kommer til at opleve i ”Høje Tatrabjergene” i Slovakiet på vores grupperejse med dansk rejseleder. På rejsen går vi fra hytte til hytte, og bor i små bjerglandsbyer😍

Ledige afrejser i 2022: 17. september

Læs mere om rejsen og book din plads her!

Trek til toppen af Kilimanjaro i Tanzania🙌

- 12 dage fra kr. 24.995 pr. person
Tag med Jysk Rejsebureau til toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg. Udsigten fra toppen er helt fantastisk, og følelsen, når vi når derop, er uforglemmelig. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg og det højeste fritstående bjerg i verden.

Der findes flere ruter til toppen af "Afrikas tag", og hos Jysk Rejsebureau har vi valgt at fokusere på den mest populære rute: Machame ruten.

Ledige pladser i 2022: 9. juli, 6. august og 8. oktober

PS: Vi har også en tur til toppen af Kilimanjaro med Lothar Friis som rejseleder, hvor der er fokus på personlig udvikling - den kan du læse om her.

Læs mere om rejsen og book din plads her!

Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien☀️

- 8 dage fra kr. 10.995 pr. person
Tag med på vandretur på den legendariske Camino, hvor vi går den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.

Ledige pladser i 2022: 4. juni (på forespørgsel, ring 70 20 19 15), 13. august, 27. august (få pladser) og 1. oktober.

Se alle afgange og book din plads her!

Trek til Everest Base Camp🗻

- 19 dage fra kr. 20.995 pr. person
Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp😍 Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem sherpaernes storslåede hjemegn, små hyggelige landsbyer, langs farverige mani-sten og forbi buddhistiske klostre og byder på enestående udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge🗻

Ledige afgange i 2022: 1. oktober (få pladser) og 5. november

Læs mere om rejsen og book din plads her!

Padel camp i Malaga i luksuriøse omgivelser🎾🏆

- 5 dage fra kr. 7.345 pr. person
Har du lyst til at udvikle dine padelfærdigheder i luksuriøse omgivelser i Spanien? Så tag med på vores populære 5-dages rejse til Malaga, som vi har udviklet i samarbejde med Match Padel.

På rejsen får du:
⭐️ Fly t/r Malaga fra enten Billund eller Kastrup
⭐️ 4 nætter i dobbeltværelse på 5-stjernet hotel i Malaga
⭐️ 14 timers padelundervisning fra uddannet dansk instruktør på hotellets baner
⭐️ Adgang til pools, Michelinrestaurant og spafaciliteter
⭐️ Transfer fra/til lufthavnen i Malaga

Ledige pladser: 28. maj

Læs mere og book din plads her!

Gratis webinarer om aktive rejser med dansk rejseleder🥾🤗

Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende webinarer om aktive rejser med dansk rejseleder. Det er gratis at deltage, du skal bare huske at tilmelde dig. Nedenfor kan du se programmet, og du kan tilmelde dig ved at klikke på det foredrag eller webinar, du gerne vil deltage i.

Tirsdag d. 10. maj kl. 17 - Bestig Mera Peak i Nepal med Rasmus Kragh

Mandag d. 16. maj kl. 17.30 - Trekking til Mt. Everest Base Camp med dansk rejseleder

Torsdag d. 19. maj kl. 17.30 - Trekking til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder

Se en oversigt over alle webinarer og tilmeld dig her!