Se nyhedsbrevet i en browser
 

I gyserklassikernes fodspor 🦇🌑

Tør du lede efter den ægte Blair Witch i skoven? Eller besøge byen Derry, hvor du kan støde på klovnen Pennywise?
Er du ægte gyserfan, har du måske tænkt på, hvordan det mon føles at befinde sig midt i den mørke skov eller den hjemsøgte by, som du kender fra gyserfilmene? I anledning af halloween har vi samlet en række destinationer med tilknytning til kendte gyserfilm, som du kan besøge på din rejse.

TIP! Lad dine interesser lede dig væk fra de slagne turistveje og få ægte lokale oplevelser på din rejse.

👻 Ghostbusters (1984)
Har du en spørgelsesjæger gemt i maven, så lad rejsen gå til Tribeca, New York, USA, hvor du finder Ghostbusters' velkendte hovedkvarter. Oplev det bedste af New York på denne særlige oplevelsesrejse.

📽️ The Blair Witch Project (1999)
Filmens hovedpersoner leder efter heksen i Black Hills Forest. Skoven, hvor filmen bliver optaget, hedder imidlertid Seneca Creek State Park og ligger i Gaithersburg, Maryland, USA. Se vores rejseforslag til det østlige USA.

🤢 The Exorcist (1973)
Har du set The Exorcist, husker du med garanti trapperne, som en af filmens hovedpersoner lander på, da han falder ud af vinduet hos den besatte pige. Trapperne går i dag under navnet 'Exorcist Steps', og du finder dem i Washington D.C., USA. Se vores rejseforslag til Washington her.

🤡 It (1990)
Klovnen Pennywise skræmmer livet af alle og enhver i den opdigtede by Derry. Vi kan ikke garantere, at han er der, men det var byen Port Hope i Ontario, Canada, der agerede kulisse til filmen. Oplev bl.a. Ontario på dette rejseforslag gennem Østcanada.

🎃 Halloween (1978)
Husker du Michael Myers' barndomshjem fra den første Halloween-film? Det originale hus findes på adressen 1000 Mission Street i South Pasadena, Californien, USA, mens der også findes en tro kopi af huset i Hillsborough, North Carolina, USA. Se vores rejseforslag til Californien her.

😱 The Texas Chainsaw Massacre (1974)
Tankstationen fra det populære 70'er gyserhit lever stadig højt på sin medvirken i filmen og sin status som must see for gyserfans fra hele verden. I dag sælger den horror-merchandise. Tanken hedder ganske simpelt 'The Gas Station' og ligger i Bastrop, Texas, USA. Oplev Texas' højdepunkter med dette rejseforslag.

🦈 Jaws (1975)
Løber det dig koldt ned ad ryggen, når du hører den velkendte musik fra gyserklassikeren Jaws? Filmen om den blodtørstige haj er filmet på Martha's Vineyard, Massachusetts, USA. Besøg Massachusetts med dette rejseforslag til New England.

🧟 Night of the living dead (1968)
I zombie-gyserens første scene klamrer hovedpersonen sig til Nicholas Kramers gravsten. Denne gravsten findes i virkeligheden og kan ses på Evans City Cementery i Evans City, Butler County uden for Pittsburg, Pennsylvania, USA. Se vores rejseforslag til det østlige USA.

🦅 The Birds (1963)
Er du fan af Hitchcocks klassiske gyser, husker du med garanti også skolehuset, hvorfra børnene forgæves forsøger at flygte fra horder af angribende fugle. Huset kan ses i byen Bodega i Californien, USA. Se vores rejseforslag til Californien her.

Har du en favorit-gyserlokation, som du drømmer om at besøge? Hos Jysk Rejsebureau skræddersyer vi rejser til hele verden, og vi ser frem til at arrangere din (u)hyggelige rejse. Kontakt os her.

EVENTYRET STARTER HER

VIND et rejsegavekort på 20.000 kr. 🌏✈️

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så skynd dig at deltage i Jysk Rejsebureaus julekalender 2022!
Fra den 1.-24. december kan du rejse jorden rundt med Jysk Rejsebureau. Hver dag lander vi i et nyt og spændende land, og kan du svare på dagens spørgsmål, optjener du lodder til konkurrecen om daglige præmier og hovedpræmien:
Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 20.000 kr. 🎁

Tilmeld dig inden 1. december og vær med i den ekstraordinære lodtrækning om en tidlig julegave og få 15 ekstra lodder.

TILMELD DIG JULEKALENDEREN HER