Se nyhedsbrevet i en browser
 

"En fremmed er blot en ven, du ikke har mødt endnu"

Mødet med lokale åbner op for uforglemmelige og helt ægte rejseoplevelser
Hos Jysk Rejsebureau elsker vi at rejse helt derud, hvor turistguiden kommer til kort, og hvor mødet med de lokale er i centrum.

REJSETIP!
Verden er fuld af spændende historier og fascinerende kulturer, som vi sjældent hører om. For at mærke verden skal du være åben for at udvide din horisont og møde lokalbefolkningen på deres hjemmebane og på deres præmisser. Først her opstår magien og det ægte eventyr, og vi lover, at verden kvitterer med de vildeste og stærkeste rejseoplevelser.

Nedenfor kan du se udvalgte rejseforslag med spændende kulturmøder.

BEGYND DIT EVENTYR HER

Overnat hos lokale nepalesere

Forvent det ultimative lokale eventyr, når du inviteres indenfor og overnatter hos lokale nepalesere. Glæd dig også til at komme tættere på historien i Kathmandus templer. Se rejseforslag her.

Ansigt til ansigt med Salomonøernes stammefolk

Rejs til den uberørte ø Rendova, hvor de færreste rejsende har været forbi. Besøg den lokale landsby, hvor øens gæstfrie befolkning byder velkommen og viser dig rundt. Se rejseforslag her.

Besøg Kogi-indianerne i Sierra Nevada bjergene

Oplev de colombianske Kogi-indianere, når de lukker dig ind i deres små isolerede bjergsamfund, fortæller om livet i balance med naturen og tager dig med på badetur i floden. Se rejseforslag her.

Lev som en "American Cowboy"

Rejs på den episke rute fra Austin til Dallas, hvor du bl.a. kan danse med de lokale på Texas' ældste Dance Hall og leve som en ægte cowboy på Wildcatter Ranch. Se rejseforslag her.

Mød det oprindelige Lombok-folk

I Indonesien kan du kombinere kendte must-sees på Bali med ukendte eventyr på øen Lombok, hvor der venter et spændende møde med det oprindelige Lombok-folk. Se rejseforslag her.

Det autentiske og traditionelle Sydkorea

Kom på et eventyr ud over det sædvanlige i den UNESCO-fredede landsby Hahoe Folk Village, hvor indbyggerne lever på traditionel vis, som man gjorde det for flere hundrede år siden. Se rejseforslag her.

Fra indianerstammer til storbykultur

Rejs ud på den helt store Brasilien-eventyrrejse. Tag på ekspedition i Amazonas og mød de lokale indianerstammer. Turen går også til storbyen Rio de Janeiro, hvor du mærker livet og stemningen i byens farvelaer. Se rejseforslag her.

Verdensklasse kulturoplevelser langt fra civilisationen

I Papua Ny Guinea venter et møde med et helt unikt og farverigt folk, som kun de færreste rejsende kan prale med at have mødt. Du kommer aldrig til at glemme dine oplevelser her, f.eks. når du deltager i stammedans og spiser lokalt med alt fra Huli Wigman til Goroka's Mudmen. Se rejseforslag her.

Rejs ned til det sydlige Afrikas ældste folk

I Namibia kan du komme tæt på San-folket, der er kendt for deres nomadetilværelse og for at være den ældste befolkningsgruppe i det sydlige Afrika. Se rejseforslag her.

Oplev livet i en traditionel minoritetslandsby

Udforsk charmerende Hanoi og få et unikt indblik i vietnamesisk kultur, når du bor lokalt i en traditionel minoritetslandsby. Se rejseforslag her.

Rid med de argentinske guachos

Opdag det traditionelle Argentina på et eventyrligt ophold på en argentinsk ranch, hvor du stifter bekendtskab med de lokale cowboys - kaldet gaucho - og de oprindelige indbyggere. Se rejseforslag her.

Unikke lokale eventyr i Sri Lanka

Mød de srilankanske kvinder i de smukke grønne teplantager, hop på cyklen og få et eventyr på to hjul i de små lokale landsbyer og glæd dig til unik overnatning på et lokalt eco lodge. Se rejseforslag her.

VIND et rejsegavekort på 20.000 kr. 🌏✈️

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så skynd dig at deltage i Jysk Rejsebureaus julekalender 2022!
Fra den 1.-24. december kan du rejse jorden rundt med Jysk Rejsebureau. Hver dag lander vi i et nyt og spændende land, og kan du svare på dagens spørgsmål, optjener du lodder til konkurrecen om daglige præmier og hovedpræmien:
Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 20.000 kr. 🎁

Tilmeld dig inden 1. december og vær med i den ekstraordinære lodtrækning om en tidlig julegave og få 15 ekstra lodder.

TILMELD DIG JULEKALENDEREN HER