Se nyhedsbrevet i en browser
 

👋 Mangler du én at rejse med?

- Så find din nye rejsepartner her💚✈️
Hvis du drømmer om at opleve verden i kortere eller længere tid, men ikke har lyst til at rejse alene, så kan du lede efter en rejsepartner hos os. Opret blot et nyt emne på siden her nedenfor og skriv lidt om dig selv og hvad du gerne vil opleve, eller tag et kig på de opslag, der allerede ligger på siden.

Hvem ved - måske bliver det blot den første rejse ud af mange sammen🌏🙌

Find din nye rejsepartner her!

Er du mellem 18 og 30 år? 😎

- Så er vores grupperejser for unge måske noget for dig🌏🙌
👋 Vil du ud at opleve verden på en backpackerrejse? Og vil du gerne både have friheden til at rejse rundt på egen hånd, og samtidig dele nogle af rejsens store oplevelser med andre unge?
Så er vores BACKPACKER ADVENTURE-REJSER det helt rigtige for dig!

Du kan følges med de andre på hele turen, eller blot på turens fastlagte dele. På denne måde føles det ikke som om, du rejser alene. Du kommer til at opleve glæden ved fællesskabet - men bestemmer samtidig selv, hvor meget du vil rejse sammen med dine nye venner🥰

OBS - de fleste deltagere på vores Backpacker Adventure-rejser er mellem 19 og 22 år😉

Se alle vores fede Backpacker Adventure-rejser her!

👣 Elsker du at vandre?

- Så tag med på en aktiv rejse med dansk rejseleder!
Drømmer du om at bestige Kilimanjaro⛰? Eller klare det udfordrende trek op til Mt. Everest Base Camp? Eller måske noget helt tredje?

Så tag med på en af vores spændende og udfordrende aktive rejser med dansk rejseleder! På turene er du i godt selskab med andre vandreglade mennesker samt en af Jysk Rejsebureaus egne erfarne medarbejdere, som har været rejseleder på mange af verdens mest ikoniske treks.

Lyder det som noget for dig? Så se alle vores spændende aktive rejser med dansk rejseleder her nedenfor🤗

Se alle aktive rejser med dansk rejseleder her!