Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mød os på Aktiv Ferie-messen i København 19.-20. marts🥾🏔

- Gratis indgangsbillet til de 50 hurtigste - herefter kan du købe din indgangsbillet til halv pris hos os!
Drømmer du om at bestige Kilimanjaro i Tanzania, trekke til Everest Base Camp i Nepal eller til Machu Picchu i Peru? Eller måske et helt fjerde aktivt eventyr?

- Så kom og besøg os på Aktiv Ferie-messen i København den 19. eller 20. marts 2022. De første 50, der tilmelder sig messen gennem os, får gratis indgang - og herefter kan du købe din billet med 50% rabat hos os til KUN 60 kr.! Se mere via linket nedenfor.

Vi stiller med et stærkt hold af erfarne medarbejdere, der selv har gået nogle af verdens mest legendariske og udfordrende treks, så kom og få råd og vejledning på stand nr. 22 eller hør vores spændende rejseforedrag. Vi glæder os til at se dig!

PS - Her i nyhedsbrevet kan du også se nogle af vores mange spændende aktive rejser med dansk rejseleder!

Læs mere og bestil din billet her!

Trek til Everest Base Camp🥾

- 19 dage fra kr. 20.995 pr. person
Tag med på et af verdens mest legendariske treks til Everest Base Camp, hvor du kommer tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpafolkets levevis💙

På denne trekkingrejse med dansk rejseleder vil du opleve fantastiske udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge: Selvfølgelig Mt. Everest samt bla. Lhotse, Makalu og Cho Oyu🌄

Se alle afgange og book din plads her!

Trek til toppen af Kilimanjaro🗻

- 12 dage fra kr. 24.995 pr. person
Tag med os til toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg. Udsigten fra toppen er helt fantastisk, og følelsen, når vi når derop, er uforglemmelig😍

Rejselederen på turen er en af vores egne dygtige medarbejdere, som har stor erfaring som rejseleder på nogle af verdens mest ikoniske treks.

Se alle afgange og book din plads her!

Pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien☀️

- 8 dage fra kr. 10.995 pr. person
Tag med på vandretur på den legendariske Camino i Spanien, hvor vi går den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.

Se alle afgange og book din plads her!

Kilimanjaro med Lothar Friis og selvudvikling💪

- 12 dage fra kr. 25.995 pr. person
Tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis er rejseleder på dette trek til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.

Se alle afgange og book din plads her!

Machu Picchu og Choquequirao med Lothar Friis🦙

- 14 dage fra kr. 27.995 pr. person - lige nu sparer du 1000 kr.
Tag med Jysk Rejsebureau og Lothar Friis til Peru på et uforglemmeligt trek til to af Perus mest imponerende Inka ruiner - Choquequirao og Machu Picchu. At vandre på Andesbjergenes mytiske stier og besøge de legendariske ruinkomplekser Choquequirao og Machu Picchu er en autentisk og inspirerende natur- og kulturoplevelse💚

Se alle afgange og book din plads her!