Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vil du på en rejse med eventyrsgaranti?

Book oplevelsesrejser til eventyrlige destinationer med kun ét klik!
Drømmer du om et rejseeventyr med fokus på lokale oplevelser og anderledes og spændende udflugter?

I 2022 har vi lanceret vores helt nye rejsekoncept: oplevelsesrejser 🤩
Med dem har vi gjort det nemt for dig, der drømmer om at mærke verden på et fantastisk rejseeventyr, og som gerne vil have et hurtigt overblik over faste priser og rejsedatoer.

Ligenu har vi 5 spændende oplevelsesrejser at byde på:
🚐 Oplevelsesrejse med roadtrip i det vestlige USA
🍂 Efterårsferie i Washington og New York
🌴 Thailand med storby, jungle og strand
🌊 Thailand med jungle og ø-hop
☀️ Oplevelsesrejse til Bali, Gili og Nusa Lembongan

Læs mere om de forskellige rejser nedenfor, og hold øje med vores nyhedsbrev i 2023, hvor vi har mange flere oplevelsesrejser på vej!

Se alle oplevelsesrejser her

Hvad er oplevelsesrejser?

Eventyrrejser som du kender dem - bare meget nemmere for dig!
En oplevelsesrejse er det rigtige for dig, hvis:

1) 💚 Du gerne vil have en ægte "Mærk verden"-oplevelse, som du kender den fra vores skræddersyede rejser, men hvor du slipper for den omstændige planlægning.

2) 👍 Du ønsker en rejse, hvor alt er forhåndsbooket for at sikre dig den største rejseoplevelse til den bedste pris.

3) 🗓️ Du gerne vil have attraktive priser på nogle af de mest populære afrejsedatoer.

4) 😍 Du vil have destinationer og aktiviteter, som er nøje udvalgt af vores rejsekonsulenter, så du får de bedste rejseminder med hjem.

5) 🌎 Du vil have mulighed for at foretage eventuelle småjusteringer eller forlænge rejsen i samarbejde med en rejsekonsulent.

Book din oplevelsesrejse her

Hvilken oplevelsesrejse er din favorit?

Læs mere om vores forskellige oplevelsesrejser, og bliv klogere på hvor dit rejseeventyr skal gå hen i 2023 ✈️🌎 Husk at alle oplevelsesrejser kan bookes direkte på vores hjemmeside.

Tæt på magtens centrum og "jorden rundt" på én dag

8 dage. Fra 12.995,- pr. pers. v. 2 pers.
Nyd efterårsferien i monumenternes by Washington og "The Big Apple" aka New York. Her venter to af verdens mest oplevelsesrige storbyer. I Washington kommer du helt tæt på det politiske spil og magtens centrum med et besøg i Capitol. I New York kan du nyde Central Park, der smukt er klædt i efterårets farver, og du kan glæde dig til at få sanseindtryk fra hele verden, når du udforsker byens kulturelle mangfoldighed i nabolag som Little Italy og Chinatown.

Book rejsen her

Et sommermix af kultur, strand og adventure

17 dage. Fra 19.995,- pr. pers. v. 2 pers.
Denne sommerrejse i Indonesien starter på smukke Bali. Her venter kulturoplevelser under varme himmelstrøg. Du kan prøve kræfter med yoga og meditation, udforske øens historiske templer eller skrue op for adrenalinen med f.eks. riverrafting eller vandring på vulkaner. Herefter rejser du videre til de eksotiske Gili-øer og paradiset Nusa Lembongan. Her står den på afslapning, snorkling og dykning i det krystalblå hav samt en eventyrlig udfrugt til den frodige mangroveskov.

Book rejsen her

Sommerferie på vidunderlige Koh Samet

14 dage. Fra 17.995,- pr. pers. v. 2 pers.
Skal sommerferien være ekstra eventyrlig i 2023? Så rejs ned under den tropiske himmel i Thailand. Her venter mødet med det lokale Bangkok med både tuktuk-tur i "Old Town" og sejlads i longtailbåd. Herefter står den på smukke naturoplevelser, eventyrlig glamping i safaritelte og udflugt til Sai Yok Nationalpark. Til slut har du nogle rolige dage med afslapning på vidunderlige Koh Samet, hvor du bor på øens bedste strand.

Book rejsen her

Jungleeventyr og charmerende Koh Kood

16 dage. Fra 17.995,- pr. pers. v. 2 pers.
På denne oplevelsesrejse i Thailand kan du glæde dig til at smage thai streetfood i Bangkok og opleve det lokale liv og stemningen fra vandet i en longtailbåd på Bangkoks "klongs". Herefter er det tid til at finde din indre Indiana Jones frem på en jungleekspedition i Sai Yok Nationalpark og skønne Riwer Kwai. Til sidst venter dage med ro, afslapning og sand mellem tæerne på et tropisk ø-hop til paradiset Koh Chang og den uspolerede perle Koh Kood.

Book rejsen her

Jagt eventyret i vest-USA's storslåede nationalparker

14 dage. Fra 15.495,- pr. pers. v.2 pers.
Tag på et klassisk roadtrip ad Highway 1 til de største must-sees i det vestlige USA. Undervejs kommer du tæt på kulturen og det urbane miljø i storbyerne San Francisco, Las Vegas og Los Angeles, og du oplever storslået natur i vest USA's ikoniske nationalparker Yosemite, Bryce Canton, Antelope Canyon og selvfølgelig Grand Canyon.

Book rejsen her

Hvor findes dit næste rejseeventyr?

Alle oplevelsesrejser samlet ét sted
Vores rejseeksperter har gjort sig umage for at skabe disse fantastiske oplevelsesrejser, der giver dig det ultimative eventyr og lader dig mærke verden på udvalgte drømmedestinationer. Er du i tvivl om, hvor dit eventyr skal gå hen? Så klik på linket herunder og læs mere om de forskellige oplevelsesrejser. Eventyret venter på dig derude!

Læs mere her

Godt nytår fra os hos Jysk Rejsebureau 🥳

Vi glæder os til rejseåret 2023!
Inden vi runder af for i år, vil vi gerne sige stort tak for et fuldkommen fantastisk 2022!

Det blev heldigvis et år, hvor vi atter kunne sende tusindvis af glade kunder afsted på deres drømmerejser - nogle rejser som endda havde været planlagt siden 2019. Det har været en fornøjelse at realisere så mange kunders rejsedrømme, og hvor har det bare været det ene vidunderlige eventyr efter det andet!

Tusind tak fordi I valgte at rejse med Jysk Rejsebureau i 2022. Vi glæder os til at rejse med jer igen til næste år! 🤩🌎

Find drømmerejsen til 2023 her