Se nyhedsbrevet i en browser
 

Pakkelisten 2022: Gode råd til rejsetasken

Pak smart, så du undgår forglemmelser og tung bagage
Kan du se frem til en spændende rejse? Så går du måske allerede med tanker om, hvad du skal pakke, hvordan du skal pakke, og måske du er bange for at glemme noget.

Bare rolig - Jysk Rejsebureaus rejseeksperter står klar til at hjælpe dig! Vi har pakket mange tusinde ryksække, rejsetasker og kufferter gennem årene, og vi har lyst til at dele vores erfaringer og gode råd til pakkelisten, så du får den allerbedste start på din rejse.

Find vores pakkeliste her!

Hvad skal du medbringe på rejsen?

Følg vores råd og pak som en prof!
Vi har klaret pakkelisten til dig, så du kan fokusere på at nyde tiden op til din rejse. Pakkelisten er generel, men den dækker de fleste rejsendes behov og passer til de fleste rejsetyper.

Top 3: Vores bedste råd til din rygsæk

✅ 1. Pak komfortable sko og/eller støvler, og husk endelig de gode sandaler. De er guld værd efter en lang dag.

✅ 2. Medbring et letvægtshåndklæde. På en vandretur i bjergene eller en backpackertur i junglen er det rart at have sit eget håndkæde, men tænk over vægten. Dit bedste bløde og lækre strandhåndklæde vejer alt for meget, og det er nogle dumme kilo at bære rundt på.

✅ 3. Multifunktionelt tøj. Lange bukser der kan kortes af til shorts. En jakke der kan blive til en vest. Eller en badedragt der også kan bruges som en tanktop. Multifunktionelt tøj er din redning, når du skal pakke smart og let til turen.


Se flere råd og den fulde pakkeliste her!