Se nyhedsbrevet i en browser
 

Venter rejsen lige om hjørnet? 🌎

Bliv klædt godt på med vores bedste rejsetips!
Julen er den perfekte anledning til en eventyrlig rejseoplevelse med familien. Det mærker vi også hos Jysk Rejsebureau, hvor vi med største fornøjelse sender en masse spændte og eventyrlystne rejsende ud på julerejser og vintereventyr i de kommende uger.

Til dig, der har udsigt til drømmerejsen lige om hjørnet, kommer vi med en ekstra lille hjælp, der kan gøre rejseeventyret til den bedst mulige oplevelse - allerede inden det rigtigt er begyndt.

Læs bl.a. vores tips til at komme hurtigt gennem de travle lufthavne og vores pakkeliste-guide.

Jysk Rejsebureau ønsker dig en rigtig dejlig rejse - og en glædelig jul 🎄🎁

Din rejse starter her

Kom godt afsted på rejsen ✈️

Vi giver dig tre tips til at komme hurtigt gennem lufthavnen!
Mange af danskernes favoritrejsedestinationer har højsæson i vores vintermåneder, hvilket er med til at give ekstra travlhed i lufthavnene på denne tid af året.

Vil du gerne hurtigt og nemt gennem lufthavnen denne vinter? Så læs med her, hvor vi giver dig tre gode tips til lufthavnen:

📆 1) Tjek udløbsdatoen på dit pas
Hvornår har du sidst været ude at rejse? Husk at tjekke, at dit pas ikke er udløbet i mellemtiden. Det er så ærgerligt at opdage det, når først du står i lufthavnen.

👜 2) Opdel dine medbragte ejendele på forhånd
Du kan vinde vigtige minutter i lufthavnen, hvis du er hurtig gennem security. Her kan det være en fordel, at du har opdelt dine medbragte ejendele på forhånd, så de er hurtige at lægge i hver sin kasse. TIP: Vi anbefaler, at du deler dine ting op i følgende tre kategorier: elektronik, håndbagage og overtøj.

📳 3) Hent flyselskabets app
Det er altid en god idé at downloade flyselskabets egen app. Her kan du følge med, hvis der er ændringer ifm. din afgang. På den måde slipper du for at bruge tid på at lede efter infoskærmene i lufthavnen.

Vi håber, at du nu føler dig godt klædt på til rejsens første stop - lufthavnen. Rigtig god rejse!

Klik her for flere gode tips

Har du helt styr på pakkelisten? 📋✅

Rejsen bliver bare så meget bedre, når du har husket det hele!
Har du prøvet at stå midt i Colombias jungle og mangle et myggenet eller et par gode vandrestøvler? Vi kan godt afsløre, at det ikke er sjovt... Men når først du har prøvet det, så ved du, at en god pakkeliste er guld værd i forberelserne til det store rejseeventyr.

Hos Jysk Rejsebureau har vi pakket flere rejsetasker og rygsække end de fleste, og vi har brugt vores store pakke-ekspertise til at sammensætte den ideelle pakkeliste til dig, der står overfor et oversøisk eventyr.

Vi giver dig også 10 tips til, hvordan du bedst pakker en backpackerrygsæk, og flere gode råd til, hvor meget du skal pakke til rejsen, og hvad der er særligt vigtigt at medbringe på f.eks. trekkingturen.

Se pakkelisten med gode råd her

Nu er det jul igen, og julen varer lige til... sommer ☀️

Det er tid til at planlægge og booke sommerferien nu!
🐻 Er du til wildlife og storslået natur på kør-selv-rejse i Canada?
🐘 Vil du på en smuk togrejse til uberørte steder og se vilde elefanter i Sri Lanka?
🌅 Vil du opleve solnedgangen på en eksotisk strand på Bali?
🌋 Drømmer du om at rejse ind i Amazonas jungle og bestige vulkaner i Ecuador?
🤿 Eller vil du udforske livet under havets overflade ved paradisøerne i Fransk Polynesien?

Selvom stemningen herhjemme ligenu er mere til julegløgg og æbleskiver end sommerdrinks og palmestrand, så er det nu, du skal lade dine drømme om et sommer-rejseeventyr spire. Det er nemlig nu, at vi anbefaler dig at planlægge din sommerferie, mens flybilletterne fås til rimelige priser, og det stadig er muligt at booke alle de fedeste oplevelser på din drømmedestination.

Kontakt Jysk Rejsebureau i dag og lad os hjælpe dig med at planlægge og blive klar til sommerens store eventyr!

Inspiration til sommerrejsen

Jysk Rejsebureaus julekalender er i fuld gang 🎁

Du kan stadig nå at vinde et rejsegavekort på 20.000 kr.!
Årets julekalender er i fuld gang, og der er stadig masser af præmier, du kan vinde.

Hver dag til og med den 24. december udlodder vi fede præmier, bl.a. rejseudstyr og rejsebøger, hvis du kan svare på dagens spørgsmål. Når du svarer på et spørgsmål, optjener du samtidig lodder i konkurrencen om hovedpræmien:
Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 20.000 kr. 🌎✈️

Held og lykke - og rigtig god jul! 🎅

JULETIP!
Du kan stadig nå at svare på alle de tidligere spørgsmål, og dermed samle flere lodder til konkurrencen om hovedpræmien.

Deltag i julekalenderen her