Se nyhedsbrevet i en browser
 

Gør dig klar til at udforske verden med rygsæk 🌍

Se TOP 5 over de bedste backpacker-destinationer!
Nysgerrighed er din bedste rejsemakker, når du kaster dig ud i backpacking, og uanset alder er det en vild oplevelse at gribe rygsækken, rejse ud i verden og så bare se, hvad der sker.

Vi har derfor samlet en top 5 over lande, der bør stå øverst på din rejse-bucketlist, næste gang du bevæger dig ud på en backpackerrejse. Bliv klogere på de fem lande i nyhedsbrevet her 🥇🥈🥉

Vil du på backpacking?

Thailand: Den ultimative backpacking-destination

Du vil elske Thailand, hvis...
😍 Du er ny ud i backpacking-disciplinen, for så er Thailand et af de bedste lande, du kan øve dig i. Det er sikkert, billigt, og de velbesøgte backpacker-stier gør det nemt at møde andre backpackere undervejs. Og så er lokalbefolkningen enormt venlig og imødekommende.

💰 Du rejser på budget. Thailand har et af de bedste udvalg af lavpris-overnatning i Sydøstasien.

🌴 Du drømmer om at opleve den lokale kultur og rejse off-the-beaten-track. Modsat hvad du måske tænker om Thailand, så er det super nemt at snige sig væk fra turistområderne og opdage lokale landsbyer, øde strande og tomme bjergveje.

🧸 Du rejser med børn. I Thailand findes massevis af oplevelser for børn, og thailænderne er altid super imødekommende og glade for at hilse på og lege med børn.

🥢 Du elsker thailandsk mad - og helt ærligt, hvem gør ikke det?

Rejseforslag til Thailand

Mexico: Farverige eventyr der fejer benene væk under dig

Du skal tage på backpacking i Mexico, fordi...
🌎 Mexico åbner op for fantastiske eventyr i Mellem- og Sydamerika. Det er nemt at kombinere din backpackerrejse til Mexico med eventyr i andre lande som Guatemala, Belize, Costa Rica og Panama.

🌄 Mexico overrasker. Typiske billeder fra Mexico viser strande, byer og ruiner (som absolut er meget fantastiske!), men vidste du, at bjergene i Mexico er noget helt specielt? Fra det centrale Mexico til Oaxaca og videre er der masser af smukke bjergrige områder, og de udgør den perfekte setting til et rygsækeventyr.

💎 Cenoterne er "out of this world"! De naturskabte vandhuller gemt i kalkstenshuler er ekstremt sjældne på verdensplan, men mange af de smukkeste cenoter finder du på Yacutan-halvøen i Mexico nær byen Tulum. (Yacutan-halvøen er også i sig selv en stor anbefaling til backpackere!)

🌈 De glade farver og stemningen smitter! Mexicanerne ved, hvordan man pynter op i byen og sætter kulør på hverdagen. Overalt i byerne ser du farverige vægmalerier, flagguirlander og lokale kvinder i fantastisk smukke (og store) kjoler. Du kan ikke blive andet end glad af det syn!

🌮 Du kan spise alle de tacos, du vil. Det burde være grund nok i sig selv.

Rejseforslag til Mexico

Australien: Tag på backpacking "The aussie way"

Du vil elske Australien, hvis...
🌄 Du jagter spektakulære naturoplevelser. I Australien fortaber du dig i skønheden, når du backpacker rundt i landskabet, der ikke minder om noget andet, du har set før med store lyserøde søer, ørkenområder og verdens største koralrev.

🐨 Du er vild med søde og anderledes dyr. På din backpackerrejse kan du møde de muntre quokkaer, hvis cuteness får dig til at dåne. Du kan også se kænguruer, koalaer og måske endda tasmanske djævle og enorme saltvandskrokodiller.

🏄🏼 Du er til adrenalin, vandsport og action. I Australien kan du få et verdensklasse adrenalinkick med mulighed for både bungy-jump, surfing, dykning ved Great Barrier Reef og meget mere. Er du til mountainbike, har Tasmanien nogle fantastiske stier ned ad de snoede bjergveje - perfekte til en actionpacked dag på to hjul.

🚐 Du drømmer om at kombinere backpacking og roadtrip. I Australien kan du køre ad lange strækninger gennem smukke landskaber. Det er super nemt at leje en autocamper, og det er den bedste måde at komme rundt, hvis du vil nå at opleve mest muligt af det skønne land på din rejse.

Rejseforslag til Australien

Sydafrika: Eventyr for wildlife-backpackeren

Du skal tage på backpacking i Sydafrika, fordi...
🚎 Det er nemt at backpacke i Sydafrika med buspas. Med et fleksibelt hop af/hop på buspas kan du opleve Sydafrikas smukke land i dit helt eget tempo, og som en bonus møder du masser af andre rejsende på vejen.

🦁 Du elsker Løvernes Konge-filmen. I Sydafrika kan du tage på safari i Krüger National Park, på vandretur i den afrikanske jungle eller udforske dyrenes hjemmebane, savannen. Du dumper direkte ned i en magisk setting fra "Løvernes Konge", og mon ikke du kommer til at nynne med på Elton Johns "The Circle Of Life", mens du tager oplevelsen ind.

😍 Landet rummer det eventyr, som de fleste backpackere jagter. Du kan opleve mangfoldighed og kulturmix helt tæt på i Cape Towns townships, hvor de lokale tager imod dig med åbne arme. Du kan også tage til den oversete udkantsby St. Lucia, hvor du kan være heldig at se "The Hippo Parade", hvor vilde flodheste trænger op fra moserne og vandløbene og vandrer gennem byen efter solnedgang. Er du vild med surf og vandsport, adrenalin og natur, så er Sydafrika også destinationen for dig.

Rejseforslag til Sydafrika

Peru og Bolivia: Backpacking til Sydamerikas highlights

Du skal tage på backpacking i Peru og Bolivia, fordi...
🏜️ Det er en af de bedste måder at opleve Sydamerika. Kombinationen af Peru og Bolivia (samt evt. Chile, Ecuador og Galapagos) lader dig se og opleve det bedste af Sydamerika. Det er samtidig en af de mest effektive rejseruter på kontinentet, da landene er ligetil at rejse i, og det er nemt at krydse grænserne.

🛕 Du kan besøge backpackernes no.1 mustsee, Machu Picchu. Gemt bag tågede dale og højt oppe i skyerne findes den ikoniske, historiske og sagnomspundne inka-ruinby Machu Picchu, som står øverst på de fleste backpackeres liste over mustsees. At turen dertil er et af verdens vildeste og mest ikoniske treks, gør ikke ligefrem oplevelsen mindre.

🌴 Du finder de bedste forudsætninger for at udforske Amazonas. Hvis du drømmer om at udforske verdens største regnskov, er Peru og Bolivia oplagte steder at gøre dette. Det er både billigere og nemmere sammenlignet med resten af Sydamerikas lande. Turen gennem Amazonas foregår i langbåde, der snor sig gennem Amazonas bifloder, og undervejs kan du se både aber, krybdyr, anakondaer og eksotiske fugle.

💎 Du kan opleve nogle af verdens vildeste naturfænomener. Grib rygsækken og turnér fra det ene unikke naturspot til det næste. Oplev f.eks. Salar De Uyuni i Bolivia, som er verdens største saltslette, hvor synet af det mere end 10.000 km² kridhvide landskab vil tage dig med storm. Du kan også tage til ørkenoasen Huacachina i Peru, hvor du kan sandboarde ned ad de massive klitter, eller du kan lade dig fortrylle ved Rainbow Mountains. Endeligt kan du opleve Colca Canyon - den næstdybeste kløft i verden.

Rejseforslag til Peru og Bolivia

Se vores gode tilbud på drømmerejser!

Spar mindst 1.000 kr. på udvalgte rejseforslag 💰✈️
Vil du afsted på din drømmerejse, så finder du lige nu masser af gode tilbud på udvalgte rejseforslag til spændende destinationer i hele verden, heriblandt den ultimative backpacker-destination Thailand og flere lande i Afrika.

Skynd dig at kontakte os, mens din drømmerejse stadig er på tilbud 👍🏼 Du kan ringe til os på tlf. 70 20 19 15 eller sende en online rejseforespørgsel her.

Se alle aktuelle tilbud