Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mærk verden i Costa Rica 🌴🐒

Landet hvor diversiteten sprudler, og naturoplevelserne står i kø!
Costa Rica betyder 'Den rige kyst', og navnet lyver ikke, for Costa Rica rummer alt, hvad et rigtig godt rejseeventyr skal byde på.

Her kan du tage på bådsejlads i junglen i Tortuguero National Park, eller se de små skildpaddeunger klække ud af deres æg på de caribiske strande. Du kan bo i ecolodges eller ranches midt i naturen, hvor du hænger ud med de lokale. Og så venter der hikes på aktive vulkaner, zipline i regnskovens trætoppe og dykning med pukkelhvaler.

Er du blevet nysgerrig på, hvad Costa Rica kan?
Nedenfor har vi samlet 4 rejseforslag til Costa Rica som inspiration til din drømmerejse.

Se alle rejseforslag til Costa Rica

Costa Ricas højdepunkter

Brug 14 dage på at udforske alle de vigtigste must sees i Costa Rica. Du oplever det spektakulære dyre- og planteliv i Tortuguero National Park og rejser derefter videre til Costa Ricas dynamiske duo - Arenal-vulkanen og La Fortuna-vandfaldet - hvor du kan tage på eventyrlig vandring og nyde en magisk svømmetur i vulkanens varme kilder eller den smukke lagune.

Læs mere om rejsen her

Fantastisk kør-selv i Costa Rica

Costa Rica egner sig helt fantastisk til kør-selv-rejser. Nyd 16 dage i egen lejebil med udsigt til verdens rigeste natur- og dyreliv. Her kan du glæde dig til adventureoplevelser i tågeregnskoven og afslapning ved stillehavskysten, og så har du god tid til lokale afstikkere undervejs. Vi har desuden sørget for unik overnatning på rejsen, hvor du bl.a. skal bo i en trætophytte på en ecolodge i junglen.

Læs mere om rejsen her

Costa Ricas vilde natur- og dyreliv

Til dig, der er vild med naturen og gerne vil helt tæt på Costa Ricas unikke dyreliv, har vi sammensat en 16-dages kør-selv-rejse, hvor du kommer 'off the beaten path' i naturskønne omgivelser - helt derude hvor buske bliver til kaktusser, spurve til tucaner og grønt til grønnere end du kan forestille dig. Glæd dig til trekking blandt vilde dyr i Corcovado National Park og besøg ved Manuel Antonio og La Fortuna.

Læs mere om rejsen her

Familierejse til Panama og Costa Rica

Tag på en magisk familierejse, hvor du kombinerer to af Latinamerikas mest eventyrlige destinationer. Rejsen starter i Panama, hvor I skal på jungletrek og møde Emberá-indianerne, der introducerer jer for stammedans og de lokale madtraditoner. Herefter går rejsen til Costa Rica, hvor I oplever jungledyrene i Tortuguero National Park og afslutter med afslapning og badeferie ved Puerto Viejo.

Læs mere om rejsen her

Rejser til Costa Rica for unge

Frivilligt arbejde, sprogskole, surfcamp og grupperejser 😍
Hvis du - eller en du kender - står overfor at planlægge sin sabbatårsrejse eller bare drømmer om at rejse som ung, kan vi virkelig anbefale at besøge Costa Rica!

Costa Rica er et super nemt land at rejse i. De lokale er enormt søde og imødekommende, og der er masser af fede oplevelser, som er særligt målrettet eventyrlystne unge. Begynd allerede nu at planlægge det store rejseeventyr med vores forslag til rejser for unge i Costa Rica.

Rejseforslag til skræddersyede rejser:
Spanskundervisning og frivilligt arbejde
Surfcamp og spanskundervisning
Backpacking i Costa Rica

Grupperejser for unge 18-30 år:
Costa Rica | 22 dage
Mexico, Guatemala, Belize og Costa Rica | 2,5 mdr.

Læs mere om grupperejser for unge

Psssst.. I næste nyhedsbrev afslører vi en STOR nyhed!

Som den allerførste får du her et lille hint 🤫
Hos Jysk Rejsebureau har vi holdt på en hemmelighed, som vi heldigvis må løfte sløret for lige om lidt. Indtil da giver vi dig et lille hint til, hvad der kommer til at ske den 1. maj 2023 🏠

Klik herunder og se om du kan gætte nyheden.

Kan du gætte det?