Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er dit mål at nå Everest Base Camp i 2023?

Du kan stadig nå det! Book plads på årets sidste tur til EBC med dansk rejseleder 💪🏼
Har du et aktivt nytårsforsæt, du skal nå inden nytår? Eller vil du bare gerne sparke efteråret igang med den vildeste oplevelse? Lige nu har du chancen for at komme med en dansk rejseleder og en gruppe af seje rejsende på et fantastisk eventyr til Everest Base Camp. Vi har få pladser tilbage på årets sidste tur:

📆⭐ 23. oktober 2023 - 10. november 2023⭐📆

Tilmeldingsfristen er d. 10. oktober, men skynd dig hellere at sikre dig en af de sidste ledige pladser her!

Har du spørgsmål til turen, så sidder vores Everest-eksperter klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en mail på bpa@jr.dk eller ringe til os på tlf. 70 20 19 15.

BOOK DIN PLADS HER

VIDEO: Dét kan du glæde dig til

Få en smagsprøve på, hvad der venter dig på rejsen til Everest Base Camp. Se vores Youtube-video med klip fra tidligere ture og få kuldegysninger (af den gode slags)! ❄️

SE VIDEOEN HER

BLOG: Verdens bedste treks

Væk din indre bjergbestiger med listen over verdens 10 bedste treks - hvor du jo selvfølgelig også finder Everest Base Camp-trekket 🥇

SE LISTEN HER

FUN FACT: Everest er for alle aldre

Vores ture er for alle. Derfor er vi stolte af, at vi både har haft en 14-årig og en 70-årig med på trekket til Everest Base Camp. Skal du med næste gang?

BOOK DIN PLADS HER

BLOG: Den dag vi tog til Mt. Everest

Vores kollega Søren har skrevet dagbog fra sin tur til Everest Base Camp. Læs med her og få en forsmag på det eventyr, der venter.

LÆS DAGBOGEN HER

Få svar på de mest stillede spørgsmål 💭❓

...om trekket til Everest Base Camp!
Hvordan forløber en typisk dag på EBC-trekket?
🧭 Vi starter med morgenmad, hvorefter vi begynder dagens vandring. Vi vandrer 5-9 timer dagligt fra tehus til tehus med små pauser undervejs. Vi slutter dagen af med at spise aftensmad i tehuset og har en hyggelig aften med gode snakke.

Hvor spiser og overnatter vi undervejs på trekket?
🍲 Vi spiser og overnatter i små tehuse langs ruten i bjergene. Tehusene er simpelt indrettede med dobbeltværelser og fælles toiletter. De lokale sørger for aftensmad til os. Det er typisk stegte nudler, ris og den nepalesiske linsesuppe dal bhat. Du kan også købe sandwiches og andet "kendt" mad, men det er dyrere end de traditionelle retter. Påregn ca. 30-35 USD pr. dag til mad (som medbringes i den lokale valuta, rupee).

Skal man have trekking-erfaring for at komme med på turen?
👣 Turen er hård, men det er ikke nødvendigt med alpinerfaring eller trekking-erfaring som sådan. Det er derimod nødvendigt at være i god fysisk form og være i stand til at vandre 10-18 km om dagen i 13 dage med let oppakning. Flere af vandredagene er med kraftige op- og nedstigninger, så det kan være en fordel at træne op til turen med trappetræning, vandring i bakket terræn og squats.

Hvad skal jeg regne med at betale i ekstraudgifter til turen?
💰 Der vil være udgifter, der ligger udover rejsens pris. Medregn penge til lokalt visum (ca. 50 USD), lommepenge og måltider (ca. 30 USD pr. dag), drikkepenge (ca. 80 USD) og selvfølgelig rejseforsikring, hvor vi anbefaler Gouda.

Hvilket udstyr er det vigtigt at medbringe?
🥾 Som hovedregel er en blanding af fiber, dun, fleece og softshell gode valg til pakkelisten. Og så skal du selvfølgelig medbringe gode vandrestøvler eller vandresko, som du har gået til (vigtigt!) samt en skaljakke og skalbukser. Du kan overveje at medbringe vandrestave, hvis det kan hjælpe dig på turen.

LÆS MERE HER

Vil du høre om Everest-trekket og andre aktive rejseeventyr?

Vi holder foredrag på Danmarks Outdoor Festival lørdag den 2. september i Silkeborg
Hvis du ikke ved, hvad du skal lave i weekenden, så kig her! Danmarks Outdoor Festival løber af stablen den 1.-3. september 2023 i Silkeborg, og her kan du møde vores rejseleder Carsten, der afholder to spændende foredrag om:

🥾 Vandring på Caminoen: den 2/9 kl. 10.00 på Grimbergen Scenen
🏔️ Trekking i Himalaya for alle: den 2/9 kl. 17.30 på Outdoor365 Scenen

Derudover byder festivalen på alt indenfor vandring, bike-packing, bålmad, jagt, fiskeri, friluftsliv, SUP, udeunger, yoga og meditation, kultur, klatring, håndværk, naturlig træning, MTB, natureventyr, overlevelse, konkurrencer og meget mere!

Sådan får du 50% rabat på dit adgangsarmbånd:
1️⃣ Gå ind på Danmarks Outdoor Festivals hjemmeside
2️⃣ Vælg din billettype og antal billetter
3️⃣ Når du har valgt dine billetter, kan du indsætte denne rabatkode: 50PROCENTPAADOF

KØB BILLET HER