Se nyhedsbrevet i en browser
 

Få inspiration til hele verden på Scandinaviens største rejsemesse!

Kom og mød os på Ferie for Alle-messen i Herning den 24.-26. februar 2023 🙌
Skyd dit rejseår i gang med et besøg på Scandinaviens største rejsemesse - Ferie for Alle - hvor vi står klar til at inspirere dig til din ultimative drømmerejse!

Uanset om du er til afslapning krydret med lokale oplevelser eller til benhård trekking på legendariske ruter, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din næste rejse.

Praktisk info
🗓️ Hvornår? Den 24.-26. februar 2023
📍 Hvor? MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
👍 Du finder Jysk Rejsebureau ved stand 5750 i Hal G

Køb billet med 50% rabat - kun til de hurtige!
Vi har 400 rabatbilletter, der giver adgang til Ferie for Alle-messen til halv pris - KUN 60 kr. pr. billet! Men skynd dig, for de bliver hurtigt udsolgt! Køb din billet på linket nedenfor ⬇️

Læs mere og køb din billet her

Hør om drømmedestinationen fra én, der har rejst der selv

Kig ind til et af vores spændende rejseforedrag på Ferie for Alle-messen 🌍
🍜 Vil du smage verdens bedste streetfood i Sydøstasien?
🛣️ Drømmer du om vilde nationalparker og vind i håret på et roadtrip i USA?
🐬 Eller vil du dykke blandt verdens smukkeste koraller i Fransk Polynesien?

På Ferie for Alle-messen kan du deltage i vores seks spændende rejseforedrag, hvor vi tager dig tættere på de oplevelser, der venter på dig ude i verden. Kom og vær med, når vores erfarne og eventyrlystne rejsekonsulenter fortæller om nogle af deres yndlingsdestinationer!

Alle foredrag er uden tilmelding, men kræver gyldig indgangsbillet til messen. Pladserne er først til mølle. Læs mere om de forskellige foredrag nedenfor eller klik på linket.

Se foredragsprogrammet her

Thailand

Fredag den 24. februar kl. 10.30 i G4
Tag på eventyr i Smilets Land, hvor du kan opleve hovedstaden Bangkok med alt fra urgamle templer og religiøse symboler til moderne shoppingcentre og charmerede streetfood-markeder. Glæd dig også til fantastisk natur, når rejsen tager dig på tropiske eventyr i Thailands jungle og på ø-hop til nogle af verdens smukkeste strande.

Aktive rejser med dansk rejseleder

Fredag den 24. februar kl. 14.00 i K11
Mærk verden, hvor den er allermest autentisk og rå og få naturen helt ind under huden. Vi tager dig med på nogle af verdens vildeste treks til f.eks. toppen af Kilimanjaro eller Everest Base Camp. Du kan også komme med på fantastiske vandreture som West Highland Way i Skotland eller Caminoen.

Vietnam

Lørdag den 25. februar kl. 10.00 i G3
Vietnam er fuld af spændende kontraster, der giver krydderi til dit rejseeventyr. Fra de tusindvis af limstensklipper i Ha Long Bay kan du rejse til charmerende byer, hvor du kan smage Banh Xeo, og herfra hoppe på motorcyklen gennem et landskab ad bjerge, kaffeplantager, risterrasser og smukke vandfald.

Roadtrip i Vest-USA

Lørdag den 25. februar kl. 14.30 i G4
Spænd sikkerhedsselen, når vi trykker speederen i bund på et fantastisk roadtrip i det vestlige USA. Rejsen byder på spillekasino, street art og kendte attraktioner i storbyer som Las Vegas og San Francisco. Der venter også flere af USA's smukkeste nationalparker, bl.a. Grand Canyon, og selvfølgelig legendariske Highway 1.

Fransk Polynesien

Søndag den 26. februar kl. 12.30 i G4
Sæt kurs mod ø-paradiset Fransk Polynesien, og udlev eventyret til havs. Her findes - tør vi godt sige - verdens bedste snorkling og dykning blandt smukke koraller og farverige fisk. Lad dit ur blive derhjemme, og lev livet efter de lokales island time, der får dig ned i gear og byder på forkælelse og afslapning.

Japan

Søndag den 26. februar kl. 15.00 i K11
Oplev Japans unikke kultur, der ikke minder om noget, du kender hjemmefra. De lokale byder dig velkommen med japanske traditioner som rå fisk, karaoke og sumobrydning. Japan er et fantastisk rejseland - både i de pulserende metropoler og længere ude på landet, hvor den japanske ynde viser sig i storslået natur.

Vi glæder os til at se dig 😄