Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hils på Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling 😊👋🏼

Bliv klogere på hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe dig med lige her!
I Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling hjælper vi med planlægning og gennemførsel af studie-, firma- og forretningsrejser til hele verden. Vi skræddersyer rejserne med et mix af fagligt indhold krydret med spændende og anderledes aktiviteter.

Jane og Kasper fra gruppeteamet har sendt en hilsen, hvor de fortæller, hvad de synes, er det bedste ved at arrangere grupperejser. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan få hjælp til, og ikke mindst hvem du kan få hjælp af, hvis du går med idéer til en kommende studie- eller firmarejse 🙋🏼✈️

Kontakt os 📞💬
Du er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak. Det kan du gøre ved at udfylde formularen her eller ringe til os på tlf. 70 20 19 15 (telefonen er åben på hverdage kl. 10-14).

Se hvad vi kan hjælpe dig med

Mød din grupperejsekonsulent

Jane Judith Jørgensen 🙋🏼‍♀️
"Jeg har lavet grupperejser i 22 år, og jeg har aldrig lavet to rejser, der var ens. Jeg elsker, når jeg får mulighed for at arrangere rejser, hvor kunden er åben for anderledes oplevelser. Der findes masser af fede steder derude, som turister normalt ikke ser, og det er særligt skægt at finde på noget, der ikke er som alt andet.

Jeg har for nylig arrangeret en rejse for en landsbrugsskole, der gerne ville til Barcelona og opleve landbrug. Det var ikke lige noget, jeg havde prøvet før, og den slags oplevelser hiver man ikke bare lige op fra skuffen. Så det var en sjov udfordring, hvor de besøgte en olivenfarm og så både en yoghurt- og en gedeostproduktion. Og rejsens højdepunkt var en cykeltur gennem vinmarkerne, der sluttede af med ægte spansk tapas ved et rustikt langbord i den mest charmerende spanske gårdhave.

Jeg er selv fuldkommen vild med både Barcelona og Rom, og jeg nyder at arrangere grupperejser til begge byer. Når man selv brænder for en destination, kan man blive helt høj af at sende andre dertil."


Kontakt Jane og hendes kollegaer

Mød din grupperejsekonsulent

Kasper Toft 🙋🏼‍♂️
"Jeg har arbejdet i Jysk Rejsebureaus gruppeafdeling i 1 år, så jeg er ret ny i faget, og jeg lærer stadig nye ting hver dag. At rejse er min passion og min drivkraft, og højdepunkterne på mit rejse-CV er destinationer som Costa Rica og Laos. Men jeg har også en kæmpe kærlighed til Amsterdam. Det er en fed by med en fed historie!

Det bedste for mig ved at arrangere grupperejser er, at jeg kan bruge mine erfaringer i mit arbejde. Jeg har selv siddet på den anden side og været den, der glædede sig til at skulle på studietur. Nu kan jeg være med til at arrangere de fedeste studie- og grupperejser for andre.

Jeg synes, det er sjovt at planlægge rejser for mange mennesker. Man bliver udfordret, når tingene skal gå op i en højere enhed, og man for eksempel skal finde indkvartering til store grupper. Min største rejsegruppe indtil videre har været 70 personer. Det er et puslespil hver gang, der altid er virkelig sjovt at kaste sig over."


Kontakt Kasper og hans kollegaer