Se nyhedsbrevet i en browser
 

Med dit danske pas har du adgang til 188 lande 🌎✈️

Hvor skal du rejse hen næste gang?
Som de fleste andre har du sikkert også prøvet at stå i sidste øjeblik inden rejseafgang og lede febrilsk efter dit pas - og det er med god grund, at dit danske pas er din vigtigste accessory på rejsen.

Det danske rødbedefarvede pas er nemlig verdens 5. mest magtfulde pas og giver adgang til hele 188 lande. Så hvor skal din næste rejse gå hen? Verden står åben!

Nedenfor finder du inspiration til nogle af de eventyrlige rejsedestinationer, som du kan opleve med Jysk Rejsebureau.

Find inspiration til din næste rejse her

Panama, Latinamerika

Meget mere end Panamakanalen
Landet med den kendte kanal har en masse at byde på. Tag en afstikker til de eksotiske San Blas-øer, som er hjemsted for de farverige Kuna-Yala-indianere, eller besøg adventurebyen Boquete ved foden af Volcán Barú. Der er også rig mulighed for strand og dykning, og så kan rejsen kombineres med endnu flere eventyr i Costa Rica.

Se rejseforslag til Panama her

Australien, Oceanien

Har du en indre Crocodile Dundee?
Et helt kontinent venter på dit besøg, og dit eventyr i landet down under opleves bedst på en eventyrlig rundrejse i den uberørte outback, til vidtstrakte sandstrande og med dykning i det verdensberømte Great Barrier Reef. De lune, tilbagelænede australiere hilser dig velkommen med et “G’day, how are ya?”, og er du heldig, inviterer de på ægte, australsk barbeque i haven.

Se rejseforslag til Australien her

Réunion, Afrika

Det hemmelige Hawaii
Rejs midt ud i Det Indiske Ocean og oplev den sensationelle vulkan-ø Réunion. Her findes de perfekte omgivelser til en aktiv rejse med smukke vandreruter i det eventyrlige landskab med sorte klinter og vulkanveje. Det kreolske køkken er eksotisk og smager vidunderligt, og vil du forkæle dig selv med afslapning i lækre omgivelser, er det oplagt at kombinere eventyret på Réunion med Mauritius' hvide strande.

Se rejseforslag til Reunion her

Vanuatu, Oceanien

Et uspoleret paradis
Helt fri for krydstogtskibe og fancy resorts kan du udforske det ægte, levende eventyr i ø-staten Vanuatu. De lokale er ekstremt imødekommende, og de viser dig gerne rundt blandt frodig jungle og aktive vulkaner. Du kan også opleve mystiske religiøse og kulturelle ritualer, som det ældgamle manddomsritual, hvor unge mænd kaster sig ud fra 20-30 meter med en lian-line om foden.

Se rejseforslag til Vanuatu her

Bhutan, Asien

Tordendragens land
Isoleret bag Himalayas sneklædte tinder finder du det mystiske kongedømme Bhutan. Det er ikke mange rejsende, der kommer hertil, men for dem, der gør, venter en spirituel og anderledes kulturoplevelse i et land, hvor opgørelsen over nationens glæde er vigtigere end opgørelsen over landets BNP, og chili ikke er et krydderi men en ret i sig selv.

Se rejseforslag til Bhutan her

USA, Nordamerika

Mulighedernes land
USA er nok det mest afvekslende og mangfoldige rejsemål i verden. Hver stat er som et nyt land (og så gælder dit pas jo pludselig til 238 lande i alt 😉). Glæd dig til at smage en burger på en ægte amerikansk diner, ride med cowboys i sydstaterne, tage et roadtrip på ikoniske highways og opleve storbyer og attraktioner som du kender fra tv-serier og film.

Se rejseforslag til USA her

Tag på en grupperejse for unge

Spændende eventyr i alle verdenshjørner
Til eventyrlystne unge mellem 18-30 år kan vi tilbyde særlige ungdomsrejser, hvor man rejser afsted i en gruppe til nogle af verdens bedste backpacker-destinationer. Vi har sammensat et spændende program, men der er også rig mulighed for at gøre rejsen til helt sin egen. Priserne er inkl. fly, og rejsen er dækket af pakkerejseloven. De unge kan desuden komme i kontakt med os 24/7 på en døgnbemandet nødtelefon.

Se alle grupperejser for unge her

Aktive rejser i hele verden

Spektakulær natur og tæt på de lokale
Med dit rødbedefarvede pas kan du sætte kursen mod nogle af verdens bedste treks og skønneste vandreruter i selskab med en dansk rejseleder og en gruppe af eventyrlystne rejsende. Om du vil stå på toppen af Kilimanjaro, trekke i Himalayas bjerge eller vandre den billedskønne pilgrimsvandring på Caminoen, så har vi eventyrrejsen klar til dig.

Se alle aktive rejser med dansk rejseleder her

Har læsningen givet dig blod på tanden til et rejseeventyr? 🌎

Mød os på Ferie for Alle-messen i Herning - de hurtige får indgangsbilletten til halv pris!
Kom og få en god rejsesnak med os i vores stand på Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle, der afholdes i Messecenter Herning d. 24.-26. februar.

Køb billet med 50% rabat - kun til de hurtige!
Med vores unikke rabatkode kan du købe din indgangsbillet til Ferie for Alle-messen til halv pris - KUN 60 kr. pr. billet! Men skynd dig, for de bliver hurtigt udsolgt! Køb din billet på linket nedenfor ⬇️

Læs mere og køb din billet her