Se nyhedsbrevet i en browser
 

Få skræddersyet grupperejsen lige efter dine ønsker!

Både til europæiske og oversøiske destinationer 🌍
Hos Jysk Rejsebureau er vores mål at gøre det nemt og fleksibelt for dig at tage på indholdsrige, faglige og sociale grupperejser, herunder studieture og firmarejser, til spændende destinationer i hele verden.

Skal din næste grupperejse gå til en oplevelsesrig europæisk storby, eller skal rejsen byde på anderledes eventyr på oversøiske rejsemål? ✈️🤷 Vi kommer gerne med idéer og vejledning til valg af destination og oplevelser på rejsen, og vi sørger for alt det praktiske 👍

Udfyld en online rejseforespørgsel - så bliver du kontaktet af en af vores grupperejsekonsulenter snarest muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 70 20 19 15. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om dine muligheder

"ALT spillede 100% hele vejen igennem"

Vi er stolte af at have så glade kunder, som vi har, men denne anmeldelse til Martin fra vores gruppeafdeling gjorde os alligevel ekstra varme om hjertet ❤️
"Her ovenpå en ekstremt veloverstået tur til Prag i sidste uge vil jeg bare lige sig dig et KÆMPE tak for din indsats i forbindelse med at få den arrangeret. Andre gange jeg har arrangeret noget lignende, om end i mindre målestok, har jeg gjort mit bedste, men også anerkendt og accepteret det uundgåelige faktum, at der ville opstå enkelte svipsere undervejs, som man så måtte fixe på den ene eller anden måde. Men det var ikke tilfældet denne gang. Alt, og jeg mener simpelthen ALT, spillede 100% hele vejen igennem.

Der er udbredt enighed om, at det var en fantastisk god tur, og stort set alle kolleger kom til mig både under og efter turen med stor ros til arrangementet, destinationen og aktiviteterne. Den ros kunne jeg kun høste takket være din indsats. Du skal vide, at jeg kun kan give både Jysk Rejsebureau og dig personligt de allerbedste anbefalinger, og når vi går i gang med at forberede næste års tur, så vil du være den første og eneste, jeg ringer til."


TUSIND TAK for de flotte ord! 🤩 Skal du også være kollegaerne eller elevernes rejsehelt? Så kontakt Martin og hans kollegaer næste gang.

Se forslag til firmarejser her

Vandfald og tempeltur i Cambodja

En utraditionel firmarejse til Cambodja for 15 heldige medarbejdere
Tidligere i år havde vi fornøjelsen af at arrangere en grupperejse til en virksomhed, som hvert år sender 15 heldige medarbejdere ud på en rejse. Resultatet blev en oplevelsesrig og anderledes firmarejse til Cambodja. Hos Jysk Rejsebureau stod vi for alt det praktiske på rejsen, såsom flybilletter, overnatning og transfer, og i samarbejde med virksomheden fik vi lavet et super fedt program med bl.a.:

🏯 Guidet rundtur i hovedstaden Phnom Penh
💦 Udflugt til de smukke vandfald ved Siem Reap
🛕 Guidet heldagstur til det fascinerende tempelområde Angkor Wat

Skal vi hjælpe din virksomhed næste gang? Så giv os et kald på tlf. 70 20 19 15 eller udfyld en online rejseforespørgsel via linket nedenfor.

Indhent tilbud på firmarejsen her

Har du hørt om Jysk Rejsebureau Business?

Din genvej til nem og hurtig booking af fly og hotel på forretningsrejsen.
Jysk Rejsebureau Business er en firmaaftale for dig, hvor årlig eller månedlig rejseaktivitet er en del af jobbet. Det kan være, at du har forretningsmøder i udlandet, deltager på internationale messer eller tager på inspirationsrejser. Her er du garanteret nem og hurtig booking af alt lige fra flybilletter til hotel, billeje og oplevelser.

Hvem er vores nuværende kunder i Jysk Rejsebureau Business?
👨🏼‍💼 Vi hjælper bl.a. det lille firma med syv ansatte, der rejser udenlands flere gange årligt. Firmaaftalen gør det nemt og hurtigt at arrangere rejseaktivitetet, og de ansatte er altid sikre på, hvad de får.

Vi kan også hjælpe dig!
✈️ Uanset om du er selvstændig eller en virksomhed med fem, ti eller 300 ansatte, så kan Jysk Rejsebureau Business være en hjælp for dig. Og om du har ti, 20 eller 200 rejsedage årligt, så kan vi være din faste rejsebooker, der gør det nemt for dig at rejse med dit job.

Om Jysk Rejsebureau Business