Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvordan mærker du verden? 🌏

For os er ’Mærk Verden’ et mindset, der sikrer lokale eventyr for alle vores kunder.
Det er individuelt, hvordan man mærker verden. Det handler for os om, at gå de veje de lokale går og opleve deres autentiske liv og omgivelser. Vi mærker verden, der hvor turistsporet ender og eventyret begynder. Hvordan mærker du verden?

Jeres bedste 'Mærk Verden'-rejseoplevelser
Her i efteråret har vi kørt en konkurrence på vores sociale medier, hvor vi opfordrede jer til at dele jeres bedste rejseoplevelser, hvor I mærkede verden. Det kom der rigtig mange gode og spændende historier ud af. Nedenfor kan du læse vinderens bedste 'Mærk Verden'-rejseminde.

Mærk verden med os

I elskede Malenes homestay i Vietnam!

Læs vinderhistorien fra vores 'Mærk Verden'-konkurrence
"Min bedste rejseoplevelse var med @thranum, da vi rejste rundt i Vietnam. Vi ankom til Sapa oppe i Nordvietnam sent eftermiddag og selvom vores hostel lå på toppen af byen, kunne vi ingenting se pga. tæt tåge. Da vi vågnede næste morgen, var vi ved at tabe kæben af forbløffelse over det smukkeste landskab med bjerge og rismarker lige udenfor vores vinduer ⛰️🌾

Dagen efter var vi på trekking og home stay i området omkring Sapa, hvilket også var virkelig fantastisk. Vi mødte en masse lokale kvinder fra de omkringliggende stammer, der hjalp os på vej gennem mudder og på stejle skråninger. Home stay var vidunderlig og meget autentisk. Vi boede hos en familie, der lavede mad til os om aftenen inden vi gik til ro på madrasser på deres loft. Vi glæder os til at vise vores børn det fantastiske land." ❤️🌱🍜

Rejseforslag som inkluderer trek i Sapa:
Minoritetslandsbyer, trekking og Halong Bay

Vil du til Vietnam?

Vores bedste 'Mærk Verden'-rejseminder

Vi har spurgt Helena og Dennis om deres bedste historier:

På toppen af Kilimanjaro ⛰️

Helena, fra vores gruppeafdeling, har trekket til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, i Tanzania. Her mærkede hun igen verden:

”Turen til toppen af Kilimanjaro er det ultimativt hårdeste jeg har prøvet, men uden sammenligning den bedste oplevelse nogensinde. Jeg får en lykkerus i kroppen bare ved tanken om det! Turen var den bedste kombination af den smukkeste natur, det sødeste crew og den vildeste sejrsfølelse bagefter💪❤️ ”.Find dit Kilimanjaro-trek her

Canada - "LOVE IT" 🙌

Dennis, der er rejsekonsulent i vores butik i Herning, er Canada-ekspert, og han mærkede igen verden på sit seneste roadtrip i Canada med tre kollegaer:

"Canada er det flotteste land i verden – punktum 🤩. Man kan jo reelt set ikke køre i Vest-Canada uden at se høje bjergtinder (The Rockies), floder eller vilde skove og ”ægte” wildlife: Bjørne, pumaer, elge, hvaler osv. – LOVE IT 🙌 Desuden elsker jeg canadiernes afslappede attitude, altid med naturen i fokus, og mht. humor minder de meget om os, og de har masser af selvironi".

Se rejseforslag til Vestcanada her

Hvad kan du få ud af at mærke verden?

Ingen rejseoplevelse er ens, og der er forskellige fordele ved at komme ud og opleve verden. Du kan f.eks.:

💛 lære noget nyt om dig selv og din omverdenen.
💛 prøve grænser af og udvikle dig som person.
💛 udvide din horisont og få indblik i andres kultur og måde at leve på.
💛 enten skabe eller styrke relationer på din rejse.
💛 skabe minder, der varer livet ud.

Få inspiration til, hvordan du mærker verden alene eller sammen med andre:
✈️ Læs vores blog: Rejs alene og få dit livs tur
🌎 Læs vores blog: Rejs og få venskaber for livet

Udforsk hele vores blog-univers her

VIND et rejsegavekort på 20.000 kr. 🌏✈️

Tilmeld dig Jysk Rejsebureaus store quiz-julekalender 2023!
Hver dag fra den 1.-24. december kan du komme med på et rejseeventyr med en af vores rejseglade og eventyrlystne medarbejdere - og svarer du på dagens spørgsmål, er du med i lodtrækningen om daglige præmier og årets hovedpræmie:

🎁 Et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 20.000 kr. 🎁

Tilmeld dig inden 1. december og vær med i den ekstraordinære lodtrækning om en tidlig julegave og få 15 ekstra lodder.

Tilmeld dig her