Se nyhedsbrevet i en browser
 

Er 2023 året, hvor du vil være mere aktiv?

Sæt skub i nytårsforsættet med et mål om en aktiv rejse i 2023!
Kalenderen siger 2023, og vi ved alle, hvad det betyder... nytårsforsæt 🎉🎆

Går du ind i det nye år med et ønske om at være mere i aktiv i 2023? Så hold motivationen oppe med et fedt mål at træne op til! Det kunne f.eks. være at deltage på en af vores aktive rejser med dansk rejseleder.

Hvor vildt ville det ikke være at nå toppen af Kilimanjaro, Mera Peak eller Mt. Toubkal i år? Måske du drømmer om at trekke til Everest Base Camp? Eller måske du vil træne op til at vandre den historiske Camino eller de smukke vandreruter i Tramuntana-bjergene på Mallorca eller Høje Tatrabjergene i Slovakiet?

Gør 2023 til året, hvor du når dit nytårsforsæt og får en fantastisk rejseoplevelse oveni 🤩 Book din plads allerede nu, og giv dig selv en rigtig god grund til at være ekstra aktiv i 2023.

FIND DIN AKTIVE REJSE TIL 2023 HER

Intet slår følelsen af at stå på toppen

"Når man når toppen, er det en kombination af glæde, stolthed og selvfølgelig udmattelse." - Rasmus Gajhede, guide på trekket til toppen af Kilimanjaro

Forestil dig, at du tager det sidste skridt op til toppen. Dine ben ryster, og dine fødder er trætte. Men på toppen bliver du mødt af en udsigt, som er vildere og smukkere, end noget du nogensinde har set før. Du kan se det uforstyrrede landskab og himlen, så langt øjet rækker. Vi garanterer, at udsigten vil få dig til at glemme alt om trætte ben og ømme muskler.

Hvis du sætter et mål om at deltage på en af vores aktive rejser i 2023, venter der verdens bedste gulerod som kulmination på dit aktive nytårsforsæt.

BOOK DIN AKTIVE REJSE HER

Bliv en del af et unikt fællesskab på rejsen

"Fællesskabet på et trek er meget vigtigt. At mærke det fællesskab man får og muligheden for at hjælpe hinanden." - Jan Marshall, guide på trekket til toppen af Mera Peak

Når du tilmelder dig en aktiv rejse med dansk rejseleder, kan du se frem til at rejse i en gruppe med et helt unikt sammenhold og fokus på fællesskab og holdånd.

Man rejser typisk i grupper på mellem 10 og 18 personer, der har følgeskab af en af vores egne danske guider og eventuelt en eller flere lokale guider. Derfor er der altid en, der er klar til at give dig en hånd, hvis du har brug for hjælp undervejs - måske et kærligt skub på de sidste meter til toppen.

BOOK DIN AKTIVE REJSE HER

Kom helt tæt på de lokale

"Det er fantastisk at mærke, hvordan man kommer tæt på de lokale ude i landsbyerne." - Christopher Levy, guide på trekket til Machu Picchu og Choquequirao

Det tætte møde med de lokale er et særligt vigtigt element i vores aktive rejser. Foruden at have lokale guider med på de fleste ture, så møder vi undervejs mange lokale, der altid er venlige og nysgerrige på en lille snak. Enkelte overnatninger og måltider vil også være arrangeret hjemme hos lokale, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på deres levevis.

BOOK DIN AKTIVE REJSE HER

Find ro og mærk dig selv på din aktive rejse

"Meget af tiden går man igennem rigtig smuk natur og kan bruge tiden på at nyde det og være i sine egne tanker." - Maja Hermann Pedersen, guide på pilgrimsvandring på Caminoen

Med kursen sat mod målet - uanset om det er katedralen i Santiago de Compostela eller bjergtoppene i Himalaya - kan du nyde noget af verdens smukkeste natur undervejs. På mange rejser går du på stier i øde og uberørte landskaber, som ikke kan opleves på anden vis. Her bliver det tydeligt, at du er helt uforstyret, og der kun er dig og naturen, hvilket kan føles meditativt og give en behagelig indre ro.

BOOK DIN AKTIVE REJSE HER

Er du i tvivl om din aktive rejse?

Klik på videoen og hør vores rejseguider fortælle om...
🤔 Er trekking for alle?
🚶 Hvad kræver det af forberedelse?
🌎 Hvor i verden findes de bedste trekking- og vandreruter?
🥾 Er en aktiv rejse med dansk rejseleder noget for mig?

Hos Jysk Rejsebureau er vi specialister i vandre- og trekkingrejser. Vi har selv trådt vores vandrestøvler på verdens mest berømte vandre- og trekkingruter og et væld af mindre kendte, magiske treks over hele verden.

Hvis du klikker på videoen kan du høre vores rejseguider fortælle om deres oplevelser med trekking, og hvorfor du skal tilmelde dig en af vores aktive rejser med dansk rejseleder.

SE VIDEOEN HER