Se nyhedsbrevet i en browser
 

Mærk verden på dit næste eventyr ✨🌍

Få inspiration til rejser med kulturmøder, der vil overraske, overvælde og blive hos dig for altid.
Kan du lide at rejse helt derud, hvor Lonely Planets "Turen går til" aldrig har været?
Og er du nysgerrig på at møde lokale og lære om, hvordan de lever?

Så er du rejsetosset (i ordets mest positive betydning) på præcis samme måde som os. Vi kalder det "Mærk Verden", og det er vores motto, som gennemsyrer alle vores rejser - både når vi selv er afsted, og når vi skræddersyer drømmerejser for vores kunder.

Vil du have inspiration til kommende rejseeventyr i bedste "Mærk Verden"-stil, så læs med her, hvor vi har samlet udvalgte rejseforslag med fokus på spændende kulturmøder.

Mærk verden med os

Homestay hos lokale nepalesere

Forvent det ultimative lokale eventyr, når du inviteres indenfor og overnatter hos lokale nepalesere. Glæd dig også til at komme tættere på historien i Kathmandus templer.

Se rejseforslag her.

Ansigt til ansigt med Salomonøernes stammefolk

Rejs til den uberørte ø Rendova, hvor de færreste rejsende har været forbi. Besøg den lokale landsby, hvor øens gæstfrie befolkning byder velkommen og viser dig rundt.

Se rejseforslag her.

Oplev livet i en traditionel minoritetslandsby

Udforsk charmerende Hanoi og få et unikt indblik i vietnamesisk kultur, når du bor lokalt i en traditionel minoritetslandsby.

Se rejseforslag her.

Lev som en American Cowboy

Rejs på den episke rute fra Austin til Dallas, hvor du bl.a. kan danse med de lokale på Texas' ældste Dance Hall og leve som en ægte cowboy på Wildcatter Ranch.

Se rejseforslag her.

Mød det oprindelige Lombok-folk

I Indonesien kan du kombinere kendte must-sees på Bali med uberørte stier og eventyr på øen Lombok. Her kan du se frem til et spændende møde med det oprindelige Lombok-folk.

Se rejseforslag her.

Udforsk Sydkoreas ældgamle traditioner

Kom på et eventyr ud over det sædvanlige i den UNESCO-fredede landsby Hahoe Folk Village, hvor indbyggerne lever på traditionel vis, som man gjorde det for flere hundrede år siden.

Se rejseforslag her.

Fra regnskov til storbykultur

Rejs ud på den helt store Brasilien-eventyrrejse. Tag på ekspedition i Amazonas og mød de lokale stammer. Turen går også til storbyen Rio de Janeiro, hvor du mærker livet og stemningen i byens farvelaer.

Se rejseforslag her.

Langt fra civilisationen

I Papua Ny Guinea venter et møde med et helt unikt og farverigt folk, som kun de færreste rejsende kan prale af at have mødt. Du kommer aldrig til at glemme dine oplevelser her, f.eks. når du er med til stammedans og spiser lokalt med alt fra Huli Wigman til Goroka's Mudmen.

Se rejseforslag her.

Besøg Kogi-folket i Sierra Nevada-bjergene

Oplev det colombianske Kogi-folk, når de lukker dig ind i deres små isolerede bjergsamfund, fortæller om livet i balance med naturen og tager dig med på badetur i floden.

Se rejseforslag her.

Få forsmag på livet på en argentinsk ranch

Opdag det traditionelle Argentina på et eventyrligt ophold på en argentinsk ranch, hvor du stifter bekendtskab med de lokale cowboys - kaldet gaucho.

Se rejseforslag her.

⭐ Konkurrence ⭐ Hvornår har du "mærket verden"?

Del dit "Mærk Verden"-rejseminde og VIND et rejsegavekort på 2.500 kr. 🎉
Tiden er inde til at hylde danskernes bedste rejseoplevelser, og de utallige måder, du kan mærke verden på, når du rejser! Derfor udlodder vi et rejsegavekort på 2.500 kr. til det bedste "Mærk Verden"-rejseminde 🌍

Sådan deltager du i konkurrencen:
  • Gå ind på vores Facebook, Instagram eller TikTok og find konkurrenceopslaget.
  • Skriv en kommentar om en rejseoplevelse, hvor du virkelig mærkede verden.
  • Hold øje på Facebook d. 5/10, hvor vi udvælger 4 finalist-historier, der har mulighed for at vinde et rejsegavekort til Jysk Rejsebureau på 2.500 kr. 🎉
  • Vi finder den endelige vinder torsdag den 12/10. Vinderen annonceres på Facebook.
Vi glæder os til at læse om jeres bedste rejseoplevelser!

Skynd dig ind og deltag!