Se nyhedsbrevet i en browser
 

Har du styr på pakkelisten? 📋✅

Rejsen bliver så meget bedre, når du har husket det hele!
Har du prøvet at stå midt i Amazonjunglen og mangle et myggenet eller være på vandretur i den new zealandske outback uden vabelplaster? Når du først har prøvet at mangle noget på din rejse, så ved du, at en god pakkeliste er guld værd i forberedelserne til dit store rejseeventyr!

Hos Jysk Rejsebureau har vi pakket flere rejsetasker og rygsække end de fleste, og vi elsker at dele vores pakke-erfaring med dig, der står overfor et spændende rejseeventyr. Derfor har vi samlet nogle guides til dig her.

Pak til din rejse med hjælp fra Jysk Rejsebureau:
🌎 Den generelle pakke- og huskeliste til din rejse
🌎 10 tips: Sådan pakker du din rygsæk
🌎 Den komplette backpacker-pakkeliste - kan downloades som PDF her
🌎 Se video: Vores rejsekonsulent Stine gennemgår pakkelisten for backpackere

Se vores pakke- og huskeliste

5 tips til rejsens første stop - lufthavnen ✈️

Sommerferie = højsæson for rejsende i de danske lufthavne. Slip for lufthavnspanik og kom godt afsted på din sommerrejse med vores fem bedste tips til lufthavnen.

📆 1) Tjek udløbsdatoen på dit pas
Hvornår har du sidst været ude at rejse? Husk at tjekke, at dit pas ikke er udløbet i mellemtiden. Det er så ærgerligt at opdage det, når først du står i lufthavnen.

✔️ 2) Check-in hjemmefra
Vi anbefaler online check-in via lufthavnens hjemmeside, da det kan spare dig for en masse tid på selve rejsedagen. Når du har foretaget check-in online, kan du nemt printe dit boardingkort eller downloade det til din mobil, og så kan du gå direkte hen med din bagage, når du ankommer til lufthavnen. Ofte åbner online check-in senest kl. 15 dagen inden afrejse.

⏱️ 3) Mød op 2-3 timer før afrejse
Med mange rejsende følger ekstra ventetid - også selvom du har checket ind hjemmefra. Så sørg for at møde op i god tid og pak lidt ekstra tålmodighed sammen med dit gode feriehumør.

👜 4) Opdel din håndbagage på forhånd
Du kan vinde vigtige minutter i lufthavnen, hvis du er hurtig gennem security. Her kan det være en fordel, at du har opdelt dine medbragte ejendele på forhånd, så de er hurtige at lægge i hver sin kasse. TIP: Vi anbefaler, at du deler dine ting op i følgende kategorier: elektronik, håndbagage og overtøj.

📳 5) Hent flyselskabets og lufthavnens app
Det er altid en god idé at downloade flyselskabets egen app. Her kan du indtaste dine billetinformationer og følge med, hvis der er ændringer på din afgang. På den måde slipper du for at lede efter infoskærmene i lufthavnen. I lufthavnens egen app kan du følge med i den aktuelle ventetid i bl.a. security-kontrollen.

Find inspiration til oplevelser på din rejse

Føl dig ekstra sikker på din rejse med ny 'Rejseklar'-app 👍🏼

Udenrigsministeriet har lanceret en ny version af deres app 'Rejseklar', som gør det nemt for dig at få vigtige informationer om de lande, du rejser i.
Med ’Rejseklar’-appen på mobilen har du adgang til Udenrigsministeriets rejsevejledninger og simple guides til, hvad du skal gøre, hvis du er ude for et uheld på din rejse, f.eks. hvis du mister dit pas, eller du bliver syg.

I appen kan du tilmelde dig den officielle Danskerliste, så hvis din destination pludselig bliver ramt af naturkatastrofer eller uroligheder, får du direkte besked i appen om, hvordan du skal forholde dig 🆘

📲 Så når du alligevel pakker pas, kreditkort, vandrestøvler og badetøj, så husk også at hente 'Rejseklar'-appen ned på din mobil.

Hent appen gratis her

Sommertilbud: Spar 10% ved booking i juli*

Det kan godt betale sig at booke din næste drømmerejse nu 😍
Hvem elsker ikke sommer? Det gør vi i hvert fald, og i år fejrer vi sommeren med et særligt juli-tilbud, hvor du får 10% i rabat på rejser til udvalgte destinationer, hvis du booker din rejse i juli måned*.

Rabatten gælder på rejser til følgende destinationer:
🌺 Cuba
🏝️ Maldiverne
☀️ Florida (USA)
🤿 Filippinerne
🐘 Sri Lanka
🌋 Ecuador
🛕 Nepal

* Læs alle betingelser og mere info om kampagnen via linket nedenfor.

Læs betingelserne her