Se nyhedsbrevet i en browser
 

Afslag på drømmestudiet? Vi har den perfekte plan B 💡

Den 28. juli 2023 får lige over 84.000 håbefulde unge svar på, om de er kommet ind på deres drømmestudie. Og for mange vil det være et lettelsens suk, når de læser det positive svar, men ikke alle er lige heldige.

Og dog... Se afslaget som en mulighed for at udleve andre drømme. Man ved aldrig, hvornår man næste gang får mulighed for at disponere over et helt år. Brug det ekstra sabbatår på at udforske verden på en magisk drømmerejse, hvor man kan lære både verden og sig selv bedre at kende.

TAG TESTEN: Hvilken type sabbatårsrejse skal du på? ❓🌍

Inspiration til sabbatårsrejser

Udlandsrejse står højt på uddannelsernes tjekliste 📝👍🏼🌍

Rejs nu og øg chancen for at komme ind på drømmestudiet næste år.
Søger man kvote 2, kan det være en god idé at se ind i de muligheder, der findes for at styrke ens ansøgning - og her er udlandsrejser et rigtig godt bud!

✔️ Flere uddannelser nævner, at udlandsrejse tæller særligt positivt i vurderingen af en ansøger.
✔️ Med frivilligt arbejde i udlandet kan man optjene yderligere point til kvote 2-ansøgningen.
✔️ Arbejde i udlandet giver international indsigt i en branche, hvilket også tæller positivt i vurderingen.

Nedenfor kan du blive klogere på Jysk Rejsebureaus forskellige typer af sabbatårsrejser.

Find sabbatårsrejsen her

Skræddersyede sabbatårsrejser ✈️✨😍

Grib chancen - og rygsækken - og tag på dit livs rejseeventyr!
Et sabbatår er en unik chance for at hive nogle uger eller måneder ud af kalenderen og tage afsted på en længere rejse. Vores rejsekonsulenter har selv rejst i hele verden, og de kan vejlede og hjælpe med planlægningen af et unikt rejseeventyr.

En backpackerrejse i f.eks. Asien eller Sydamerika giver mærkbar værdi til kvote 2-ansøgningen og til CV'et - og man får prøvet sine grænser af og bliver på den måde klogere på sig selv. Måske oplever man noget undervejs, der åbner ens øjne for helt andre uddannelsesveje?

Rejseeventyret starter her

Grupperejser for unge mellem 18-30 år 🌍✌🏼

Unikke oplevelser og nye venskaber gør dig klar til studielivet!
For mange er det sociale en vigtig del af studielivet, og når studiepladsen glipper, udebliver også muligheden for at blive en del af et unikt fællesskab med andre unge. Men her har vi den perfekte plan B! 🪄👫

Book en grupperejse for unge og bliv en del af et unikt rejsefællesskab med nye venskaber og unikke oplevelser i hele verden.

Hvordan forløber en grupperejse? 🌴
Man flyver afsted sammen i gruppen. Ved ankomst har vi sørget for hotel og fælles program de første dage, og derefter er der tid til at udforske destinationen på egen hånd eller i mindre grupper - selvfølgelig med Jysk Rejsebureau i ryggen. Når det er tid til at rejse videre, samles hele gruppen igen og rejser sammen.

TIP: Vi har aldersinddeling på vores grupperejser for unge
Vores grupperejser for unge er inddelt i to aldersgrupper; 18-24 år og 24-30 år. På den måde er man sikker på at rejse med andre unge på ens egen alder.

Se alle grupperejser for unge

Højskoleophold i udlandet 👫🤿🌴

Lær dig selv bedre at kende gennem spændende valgfag og backpacking på egen hånd.
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole i udlandet, hvor der er mulighed for spændende valgfag og unikke rejseoplevelser med fokus på personlig udvikling og kulturforståelse. Man er afsted i grupper på max 20 personer samt en dansk højskolelærer.

Vælg mellem højskole i Indonesien og Filippinerne:
🏄‍♂️ Backpacker højskole for unge i Indonesien: 44 dage, fra 31.995 kr.
🤿 Backpacker højskole for unge i Filippinerne: 44 dage, fra 33.995 kr.

Højskoleopholdet slutter med cirka to ugers rejsetid på egen hånd, der planlægges i samarbejde med den danske højskolelærer og de lokale guider på stedet. Her kan man rejse alene eller i mindre grupper med sine nye venner 😊

Se vores højskolerejser

Frivilligt arbejde og Working Holiday ❤️🚜

Gør rejsen til mere end bare en rejse!
Frivilligt arbejde
Lær fremmede kulturer at kende og oplev glæden ved at give tilbage til lokalsamfundet. Vores rejsekonsulenter kan skræddersy rejser med frivilligt arbejde i hele verden, men der indgår også frivilligt arbejde på vores grupperejse for unge til Sydafrika, Thailand og Indonesien samt vores højskoleophold i Indonesien.

Working Holiday
Med et Working Holiday-visum kan man kombinere drømmerejsen med at arbejde og tjene penge i f.eks. Australien, New Zealand eller Canada. Det kan være som bartender, frugtplukker, dykkerinstruktør eller andet. Vores rejsekonsulenter kan både hjælpe med at finde arbejdet, arrangere rejsen og anskaffe visum.

Book møde med en rejsekonsulent