Se nyhedsbrevet i en browser
 

Spektakulære naturoplevelser og verdens højeste tinder 🌍⭐

Find inspiration til dit trekkingeventyr i vores liste over verdens bedste treks!
For naturelskere, eventyrere og adrenalinjægere er trekking en af de absolut fedeste rejseformer. Med trekking får du nemlig mulighed for at mærke verden, hvor den er allermest autentisk og rå, og du får adgang til områder, udsigter og oplevelser, som ikke kan opnås på andre måder.

Er du fristet af tanken om at stå på toppen af verdens højeste bjergtinder, eller søger du unikke oplevelser i naturen med plads til fordybelse? Så find inspiration til dit trekkingeventyr i Jysk Rejsebureaus liste over verdens bedste treks:

🥇 1. Everest Base Camp, Nepal
🥈 2. Kilimanjaro, Tanzania
🥉 3. El Camino De Santiago, Spanien
🦙 4. Inkastien til Machu Picchu, Peru
🏔️ 5. Routeburn Track, New Zealand
🤩 Er du nysgerrig på at se, om dit drømmetrek er på listen? Se hele listen her.

Vores trekkingeksperter har selv trådt deres vandrestøvler på alt fra de mest berømte trekkingruter til mindre kendte treks og stået på toppen af verdens mest berømte bjerge. Har du spørgsmål til ruter, forberedelse eller trekking generelt, sidder vi klar til en snak på tlf. 70201915 📞

Læs mere om verdens bedste treks her

🥇 Everest Base Camp, Nepal

Intet slår base camp på verdens højeste bjerg!
Med enestående udsigt til en perlerække af verdens højeste bjergtinder er trekket til Everest Base Camp ikke bare en fysisk kraftpræstation, men også en storslået og spektakulær naturoplevelse, der uden sammenligning fortjener førstepladsen på listen over verdens bedste treks.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi trek til Everest Base Camp med dansk rejseleder.

Læs mere her

🥈 Kilimanjaro, Tanzania

Stå på toppen af Afrikas højeste bjerg!
Det er svært ikke at lade sig begejstre af en af klodens største trekking-bedrifter, nemlig at nå toppen af Kilimanjaro. Udsigten fra "Afrikas tag" er helt enestående, og derfor er trekket til Kilimanjaro også et af de mest populære treks, der scorer en velfortjent andenplads på listen.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi trek til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder.

Læs mere her

🥉 Caminoen, Spanien

Verdens mest berømte pilgrimsvandring!
Caminoen er ikke hvilken som helst vandrerute. Pilgrimsvandringen har otte forskellige startpunkter, der alle fører til ét fælles mål; katedralen i Santiago de Compostela, hvor apostlen Jakob ligger begravet. Derfor er den smukke vandring oplagt at dele ud på flere fantastiske eventyr, hvor du kan udforske de forskellige ruter én efter én.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi afkortede caminovandringer med dansk rejseleder ad både Camino Francés og Camino Portugues.

Læs mere her

🥾 Dit eventyr venter på dig

På med vandrestøvlerne og så afsted!
Hvad, der er verdens bedste trek for dig, er naturligvis helt subjektivt. Du kan tage på trekking stort set overalt i verden, og er du frisk på ægte eventyr, venter der uendelige muligheder for eventyrlige treks i alle verdenshjørner.

Hos Jysk Rejsebureau står vi klar til at hjælpe med din personlige trekkingoplevelse som en del af en skræddersyet rejse. Du kan også se vores udvalg af aktive rejser med dansk rejseleder, hvor vi tilbyder nogle af de mest populære treks som grupperejser med dansk rejseleder.

Læs mere her

Psst... Et par uopdagede perler 🤫

Der findes mange flere fantastiske trekkingoplevelser, som vi vurderer er på vej ind på alverdens lister over verdens bedste treks!
Derfor har vi her valgt at fremhæve nogle af de vigtigste "runner-ups", som er på vej til at få en plads på listen.

🏔️ Langtang, Nepal

Imponerende Himalaya med færre turister!
Hvis du længes efter en autentisk trekkingoplevelse i fred og ro fra turister, er dette trek lige noget for dig. Langtangområdet er et af Nepals smukkeste trekkingområder i Himalayas imponerende natur. Til trods for fantastiske omgivelser og spektakulære udsigter er området langt mindre turistet end eksempelvis Mount Everest, der ikke ligger langt fra Langtang.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi trek til Langtang med dansk rejseleder.

Læs mere her

🧗 High Tatras, Slovakiet

Et udfordrende trek med naturskønne overraskelser!
I verdens mindste alpine bjergkæde findes et trek i absolut verdensklasse! Tatrabjergkæden byder på udfordrende trekking for ægte eventyrere, der kan se frem til vandring ad høje klippetoppe, krystalklare bjergsøer, åbne kabelbaner og klatring på klippevægge. På ruten følges du med lokale bjergguider, der kan give en hånd ved de mest udfordrende steder på trekket.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi trek til High Tatras med dansk rejseleder.

Læs mere her

☀️ Tramuntana, Mallorca

En skjult perle du ikke må gå glip af!
Måske er vandring og trekking ikke det første, der falder dig ind, når du tænker på Mallorca. Men her finder du den UNESCO-fredede Tramuntana-bjergkæde, der strækker sig fra syd til nord med fantastiske bjerglandskaber, smukke kyststrækninger og historiske landsbyer.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi vandring i Tramuntana-bjergene med dansk rejseleder. Turen byder på flere unikke oplevelser, bl.a. overnatning på Lluc klosteret og på refugie i Tossals Verde samt mountainbiketur på rutens sidste etape.

Læs mere her

❄️ Mera Peak, Nepal

Bestig Nepals højeste trekking-peak!
På trekket til Mera Peak oplever du variationen i Nepals vidunderlige landskab, når du vandrer gennem skove, dale og Sherpalandsbyer, på gletsjere og i høje bjergpas. Toppen af Mera Peak ligger i 6461 meters højde, og når du føler dig allermest udfordret af den tynde luft, vil Himalayas smukke bjerge holde dig til ilden. På toppen venter en formidabel panoramaudsigt, der vil få dig til at glemme alt omkring dig.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi trek til Mera Peak med dansk rejseleder.

Læs mere her

Få rabat på dit rejseudstyr, når du køber rejsen hos os 🥾

Det rette udstyr bliver din bedste ven på turen!
Enhver god rejse starter med det rette udstyr. Men hvilke vandrestøvler er egentlig de bedste? Og hvor stor skal rygsækken mon være?

Vores rejseeksperter har rejst i hele verden, slidt mere end 100 par vandrestøvler op og testet flere backpackerrygsække end de fleste. Derfor er vi også de helt rigtige til at rådgive dig, når du skal finde det rette rejseudstyr til din trekkingtur.

Du er altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker, hvor du finder kvalitetsudsyr fra kendte brands som Haglöfs og Tatonka. Og har du købt din rejse hos os, tilbyder vi 15% rabat på køb af udstyr (enkelte produkter er undtaget).

Vi tilbyder også leje af rygsæk for kun 100 kr./måned.

Læs mere om køb af rejseudstyr her

Mød os på Aalborg Rejsefestival den 29. januar 🌎

Kig forbi til en snak om dit rejseeventyr i 2023!
Vil du ud på eventyr i 2023? Og bor du i Aalborg-området? Så kig forbi vores stand, når Aalborg Lufthavn afholder rejsefestival den 29. januar fra kl. 10-17.

Entré til festivalen er gratis!

På Jysk Rejsebureaus stand står vi klar til at fortælle om alt fra aktive rejser med dansk rejseleder til skræddersyede rejser og grupperejser for unge.

Vi afholder også to gratis rejseforedrag denne dag:
👉 Kl. 12.30 kan du høre om eksotiske Thailand
👉 Kl. 15.00 kan du høre om naturskønne New Zealand

Begge foredrag er uden tilmelding, så du kan bare møde op på Aalborg Rejsefestival og være med.

Vi glæder os til at se dig! ✈️

Læs mere om Aalborg Rejsefestival her