Se nyhedsbrevet i en browser
 

Drøm dig væk fra regnvejret 🏖️

Byt regntøj, gummistøvler og paraply ud med sommertøj, badetøj og sommerdrinks!
Den danske sommer regner væk, og metrologerne snakker mere om stormvarsler end badevandstemperaturer. Derfor er det fristende at drømme sig væk til et strandparadis, hvor du kan lufte det sommertøj, som lige nu viger pladsen forrest i skabet til fordel for sweatre og lange bukser.

Vil du sikre dig et skud sol og varme på nogle af verdens lækreste strande? Så læs med her, hvor vi giver inspiration til ø-rejser med højrisiko for sol. Slå til og book din rejse nu, hvis du vil afsted i den bedste rejsesæson ☀️

Drøm dig væk her!

Seychellerne - perfekte strande året rundt 🌅

Forestil dig den perfekte kridhvide sandstrand med azurblåt hav og et frodigt, kuperet landskab bag dig. Dét, du har forestillet dig, er den charmerende ø-gruppe Seychellerne i Det Indiske Ocean. Foruden enestående strande byder Seychellerne også på oplevelser for de eventyrlystne såsom jungleture, bådudflugter, naturreservater, dykning og snorkling ⛵

Her behøver du ikke filter på dine billeder, da vandet er SÅ blåt, og strandene er SÅ hvide, som du ser på postkort. Under havets overflade findes endnu flere fabelagtige oplevelser. Stimer af farvede fisk, rokker, blæksprutter og koraller gør eventyret under havoverfladen til en magisk oplevelse for dig, der elsker at snorkle og dykke 🤿🐠

Jysk Rejsebureau kan skræddersy rejsen til Seychellerne lige efter dine ønsker og drømme 😍

Rejseforslag til Seychellerne

Cook-øerne - ultimativ gæstfrihed og Stillehavsstemning 🌴🌺

Langt ude i Stillehavet, midt mellem Australien og Sydamerika, ligger den fortryllende, eksotiske ø-gruppe Cook-øerne 🦋

På hovedøen Rarotonga kan du opleve det autentiske lørdagsmarked, hvor du kan smage og dufte til lokale specialiteter, bl.a. Ika (marineret fisk i kokosmælk) 🥥 Her er også mulighed for cykelture, vandreture og dykning.

Du kan også tage på ø-hop fra den ene tropiske paradisø til den næste. På de små øer venter helt unikke rejseoplevelser, når du bliver hilst velkommen af de lokale, der sjældent har besøg af rejsende udefra. Du bliver en del af deres hverdagsliv, når de inviterer dig med i kirke og til lokale sammenkomster. De lokales gæstfrihed er overvældende og varm, og du skal ikke blive overrasket, hvis de inviterer dig hjem til middag med lokale, hjemmelavede retter.

Vores rejseeksperter sidder klar til at skræddersy din drømmerejse 😍

Rejseforslag til Cook-øerne

Maldiverne - tropisk paradis med lokal charme 🏝️

Du kan ikke sige verdens lækreste strande uden at sige Maldiverne. I dette tropiske ø-paradis kan du nyde at slappe af under de svajende palmer og bade i det krystalklare, turkise vand 🌴💎

Her kan du bo i de ikoniske bungalows ude på vandet, hvor du kan dyppe tæerne i havet direkte fra sengekanten. Men Maldiverne består også af en lang række charmerende øer, hvor du kan bo i en villa eller en lille bungalow side om side med de lokale, der vil elske at introducere dig til deres Maldiverne.

Er du nysgerrig på livet under vandet, kan du tage et dykkercertifikat her, og har du allerede dykkererfaring kan du glæde dig til at opleve en magisk og farverig verden med bl.a. skildpadder, hvalhajer, hammerhajer og rokker.

Rejsetip: Det er oplagt at kombinere dit rejseeventyr på Maldiverne med spændende oplevelser i Sri Lanka 🐘🌴

Uanset hvad du drømmer om, kan Jysk Rejsebureau skræddersy rejsen til Maldiverne lige efter dine ønsker 😍

Rejseforslag til Maldiverne

Fiji - et naturskønt paradis med fantastisk dykning 🤿

Som nabo til Cook-øerne finder du dykkerparadiset Fiji, der består af over 300 naturrige øer med alt fra vulkaner og bjerge til regnskov og selvfølgelig bountystrande. På øerne dyrkes sukkerrør, kokosnødder og orkideer, og den rige natur er hjemsted for utallige eksotiske dyr. Fijis regnskov er perfekt til vandreture og svømning i vandfald.

Fijis helt store vartegn er de utrolige paradisstrande. Her kan du nyde svajende palmer og hvide sandstrande, så langt øjet rækker. Under havoverfladen findes smukke koraller i alle regnbuens farver med skildpadder, hvaler, hajer, rokker og en række tropiske fisk.

Hos Jysk Rejsebureau kan du selv vælge, om du vil cruise rundt fra ø til ø i lokale både, eller om du vil hoppe på et lille og intimt krydstogt, der tager dig rundt i det usandsynligt smukke ø-rige. Dine drømme skaber rammerne for din rejse til Fiji 😍

Rejseforslag til Fiji

Er du mere til vandrestøvler og treks end sol og sandstrand?

Så besøg Danmarks Outdoor Festival 1.-3. september 2023 i Silkeborg.
Her kan du møde rejseleder Carsten Banke Hansen fra Jysk Rejsebureau, der afholder to spændende foredrag:
🥾 Vandring på Caminoen: den 2/9 kl. 10.00 på Grimbergen Scenen
🏔️ Trekking i Himalaya for alle: den 2/9 kl. 17.30 på Outdoor365 Scenen

Derudover byder festivalen på alt indenfor vandring, bike-packing, bålmad, jagt, fiskeri, friluftsliv, SUP, udeunger, yoga og meditation, kultur, klatring, håndværk, naturlig træning, MTB, natureventyr, overlevelse, konkurrencer og meget mere!

Sådan får du 50% rabat på dit adgangsarmbånd:
1️⃣ Gå ind på Danmarks Outdoor Festivals hjemmeside
2️⃣ Vælg din billettype og antal billetter
3️⃣ Når du har valgt dine billetter, kan du indsætte denne rabatkode: 50PROCENTPAADOF

Læs mere og køb billet her