Se nyhedsbrevet i en browser
 

De 24 bedste steder at rejse hen i 2024 ✨

Se listen over 24 destinationer, der trender for rejsende i år
Rejseåret 2024 flyver afsted, men der er stadig tid til at realisere drømmen om en eventyrrejse i år. Med udgangspunkt i listerne over rejsemål, der trender i 2024, fra bl.a. CNN Travel, Forbes og Lonely Planet, har vi samlet 24 anbefalinger til spændende rejsemål i år.

Læs videre og se nogle af vores favoritter fra listen, som vi drømmer om at besøge i år - eller klik på linket nedenfor og se den fulde liste.

Se hele listen her

Vores favoritter fra listen over bedste rejsedestinationer i 2024 👇


Chile 🌋

I Chile venter eventyrlige oplevelser
Chile byder på utroligt mange fantastiske natur- og adventureoplevelser. Prøv kræfter med vandring i både bjerge, på gletsjere og vulkaner. Ro i kajak eller mountainbike i den fantastiske natur. Bad i varme kilder eller tag på tur til Chiles vinområder. Chile er et spændende rejsemål både for eventyrlystne backpackere, par og familier.

Læs mere om Chile her

Marokko 🥾

Trek til toppen af Nordafrikas højeste bjerg
I Marrakech kan du opleve den gamle arabiske mystik og stemning, og i centrum finder du den gamle bydel Medinaen, med fortryllende labyrinter af gader og farverige bazarer. Marokko byder også på imponerende natur. Du kan bl.a. trekke til toppen af Mt. Toubkal, der med sine 4.167 meter er Nordafrikas højeste bjerg.

Trek til toppen af Mt. Toubkal

Sydkorea 🎎

Oplev unik kultur og fantastisk natur
I Sydkorea kan du i den grad opleve kontraster. I det ene øjeblik føler man sig sat tilbage i tiden, mens man bevæger sig rundt i gamle gyder og stræder, og i det næste øjeblik føler man sig hensat til fremtiden med de nyeste højteknologiske gadgets og neonbeklædte skyskrabere. Ud over storbyoplevelser byder Sydkorea også på smukke nationalparker og bounty-øer.

Læs mere om Sydkorea her

Colombia 💛

Mød Colombias venlige befolkning
Colombia, et land med en rig kulturel arv, byder besøgende velkommen med farverige byer, levende musik og dans samt en meget venlig lokalbefolkning. Colombia emmer af eventyr og har meget at byde på; Andesbjerge, Amazonjungle, caribisk stemning, historie, kolonibyer og selvfølgelig kaffe. Du kommer aldrig til at kede dig i dette spændende land!

Læs mere om Colombia her

Toscana 🥾

Tag på pilgrimsvandring i Toscana
Oplev Toscanas billedskønne landskab, der er præget af rullende bakker, olivenlunde og vingårde, der strækker sig så langt øjet rækker. Dyk ned i Italiens kulinariske verden med autentiske retter inklusiv regionens berømte vine. Toscana er den oplagte destination for dig, der elsker at vandre.

Vil du vandre i Toscana?

Kenya 🦁

Kenya byder på meget mere end safari
Når de fleste hører Kenya, tænker de automatisk på safari, men besøger du hovedstaden, Nairobi, kan du se frem til mange andre spændende oplevelser. Tag på en guidet tur i Kibera slumkvarteret eller besøg Karen Blixens farm. I Kenya kan du også besøge en masailandsby og blive klogere på de lokale stammers liv.

Læs mere om Kenya her

Kom til gratis rejseforedrag og webinarer

...og få inspiration, tips og idéer til spændende rejsemål 🌏✈️
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi ofte rejseforedrag og -webinarer, hvor du kan få inspiration til spændende oplevelser på destinationer rundt omkring i hele verden. Det er gratis at deltage, og tilmelding er først til mølle 👍

26. februar 2024: Indonesien og Bali (foredrag i Aalborg)
27. februar 2024: Pilgrimsvandring på caminoen med dansk rejseleder (online webinar)
27. februar 2024: Nepal (foredrag i Odense)
27. februar 2024: Thailand (foredrag i København)
28. februar 2024: Ecuador og Galapagos (foredrag i København)
29. februar 2024: Costa Rica (online webinar)
29. februar 2024: Østafrika: Kenya, Tanzania og Zanzibar (foredrag i Aarhus)
5. marts 2024: Det vestlige USA (foredrag i Kolding)
5. marts 2024: Filippinerne (foredrag i Aalborg)
5. marts 2024: New Zealand og Fransk Polynesien (foredrag i Herning)
5. marts 2024: Sri Lanka og Maldiverne (foredrag i København)
5. marts 2024: Mexico (online webinar)

Klik på linket nedenfor og se oversigten over alle rejseforedrag og webinarer 👇

Se hele listen og tilmeld dig her!