Se nyhedsbrevet i en browser
 

Grib de små øjeblikke på en uforglemmelig barselsrejse 🩵

Får vi nogensinde den tid igen, hvor de små er små? En barselsrejse er en unik mulighed for dig, som gerne vil prioritere nærvær i eventyrlige omgivelser og bringe familien endnu tættere sammen.

Herunder kan du finde inspiration, pakkeliste og gode råd til din barselsrejse eller rejse med små børn fra vores erfarne barselsrejsende.

Gode råd til at rejse med baby

Generation globetrottere 🔎

Det er helt naturligt, at de fleste forældre har sommerfugle i maven, er spændte og måske endda ret nervøse, når det kommer til at rejse med små børn. Hvordan vil flyveturen gå? Hvad må vi have med i lufthavnen? Har vi pakket alt? Sker der noget uventet? Hvor skal vi bo? Hvor meget skal vi have planlagt hjemmefra?

Spørgsmål kan hobe sig op, og pakkelisten til de små kan blive uoverskuelig.
Der er intet, vi hellere vil end at fjerne nogle af dine bekymringer og hjælpe de små globetrottere afsted på livets første eventyr 🎒

Vi kan desværre ikke garantere dig, at flyveturen bliver fuldkommen fri for gråd, men vores erfaring fortæller os, at babyer og børn er langt sejere, end vi lige går og tror. Bekymringerne ligger nemlig ikke hos de små, de ligger hos voksne.

Flyv langt med de små - sådan!

Hvor skal din barselsrejse gå hen? 👶🌍

Nogle destinationer er nemmere med baby end andre. Herunder har vi samlet seks destinationer, som altid er et hit med baby. Drømmer du om noget andet, så tag fat i os i dag. Vi har stor erfaring med barsels- og familierejser i hele verden.

Thailand 🥥

I Thailand er det ikke kun solen, der varmer hjertet. Også når baby leger i vandkanten under palmernes skygge, og de små hænder griber ud efter skinnende muslingeskaller, der ligger spredt i det bløde sand. Den thailandske gæstfrihed skinner igennem, når en ældre lokal kvinde smilende nærmer sig for at hilse og ae familiens mindste på kinden. Thailand er et sted, hvor hjertet føler sig hjemme, og hvor de mindste kan udfolde sig nysgerrigt i trygge omgivelser.

I Thailand bliver hele familien budt velkommen med åbne arme.

Thailand med baby

Mauritius 🌴

Forestil dig et barselseventyr, hvor tiden står stille under Mauritius' eksotiske himmelstrøg. Dagen starter i den grønne have, hvor fuglene synger deres sange og skyerne danser langsomt over det azurblå hav. Bedsteforældrene smager på havens tropiske frugter og deler dette øjeblik med deres elskede barnebarn, der ivrigt rækker ud efter flere af de søde sommerfrugter. På Mauritius kan du samle familien og nyde denne særlige tid langt væk fra hverdagens travlhed.

Klik herunder og se vores budgetvenlige oplevelsesrejse til Mauritius.

Oplevelsesrejse til Mauritius

Indonesien🌾

Et land fuld af eventyrlige oplevelser for både store og små! Magien udfolder sig i den gyldne time, hvor baby sidder trygt i bæreselen. De små øjne kigger nysgerrigt mens I zigzagger jer igennem den mudrede jord i de grønne rismarker, som står højt og tæt. Solen sænker sig i horisonten, mens himlen maler sig i pastelfarver. Lige her er I alene med naturen og oplever, hvordan solens lys kaster en glødende og rolig effekt over den dramatiske vulkan i baggrunden. Indonesiens mystik inviterer dig på en eventyrlig barselsrejse.

Rejseforslag til Indonesien

Mexico 🎨

Med sit autentiske kulturliv inviterer Mexico på et farverigt barselseventyr! Der er latter i luften, når klapvognen ruller henover de brostensbelagte gader og de små øjne får øje på fuglene, der flakser rundt fra tag til tag. De farverige bygninger blander sig med byens summende liv og salsarytmer begynder så småt at trænge ind i gadebilledet. Den uimodståelige duft af frisklavede tacos og sprøde churros fylder luften, mens du folder legetæppet ud i den grønne park. Mexico er fuld af charme, kultur og uforglemmelige øjeblikke.

Mathildes familieeventyr i Mexico

USA 🚗

Forestil dig en rejse gennem sceniske landskaber i jeres egen rullende oase. Autocamperen er jeres trygge base, mens oplevelserne står i kø og venter på jer. Diversitet, gæstfrihed og store indtryk giver anledning til nye snakke, nærvær og lur-tid til familiens mindste, mens I glider gennem storslået natur. Tempoet er jeres og friheden til at stoppe, når lysten melder sig, hvad end det er ved en gliterende sø eller en fantastisk forlystelsespark. Jeres hjem på fire hjul danner rammen for oplevelser og øjeblikke, som vil blive værdsat for altid.

Rejseforslag til USA

Australien ☀️

Grib de stemningsfulde øjeblikke på en barselsrejse "Down Under". Solens lune stråler lokker med afslappende stunder i det fri, hvor det ikoniske dyreliv pibler frem. Mens I nyder en dejlig frokost, får I øje på de legesyge kængurer, der hopper rundt i det fjerne. Næst vender blikket sig op mod de farverige papegøjer, der svæver over jer. Højt oppe i et eukalyptustræ har den søvnige koala fundet sig godt til rette og gør klar til dagens næste hvil. Mærk naturen og de mange små stunder, der bringer familien tæt sammen.

Rejseforslag til Australien

Få hjælp til at planlægge din barselsrejse 👇

Drømmer du om at tage familien med til Thailand, Mauritius, Indonesien, Mexico, USA, Australien eller noget helt tredje? Så er vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig med at sammensætte en bekymringsfri barselsrejse.

Hos Jysk Rejsebureau tilbyder vi dig tryghed før, under og efter rejsen.
💠Personlig rådgivning fra vores erfarne rejsekonsulenter
💠Dækning af pakkerejsenloven
💠En skræddersyet rejse efter dine behov
💠24-timers nødtelefon under rejsen

Planlæg din barselsrejse