Se nyhedsbrevet i en browser
 

Rejs til Costa Rica og oplev det simple liv - 'pura vida' 💚

De lokale hilser på hinanden med et 'pura vida', men det er ikke blot en hilsen - det er en livsstil. I Costa Rica vil du opleve, at de lokale er meget taknemmelige, for det de har og går meget op i at fokusere på de positive ting i livet.

I dette nyhedsbrev kan du læse om Costa Rica som destination for dig, som er:
💠 Den eventyrlystne familie
💠 Dyreentusiast og naturelsker
💠 Den adventure- og adrenalinsøgende backpacker

Tag med os på denne rejse gennem de utallige oplevelser, Costa Rica har at byde på, og lad os inspirere dig til din næste uforglemmelige rejse.

Lad eventyret begynde!

Rejseinspiration til Costa Rica

Costa Rica for eventyrlystne familier 🚗

Rejser du til Costa Rica med din familie, er der mange spændende oplevelser, der venter jer. I kan vælge at opleve landet med den ultimative frihed på fire hjul. Se vores rejseforslag: Roadtrip i Costa Rica med familien her.

Henrik, der er product manager, har rejst i Costa Rica med sin familie. Han fortæller, at de særligt nød den frihed, de havde på rejsen, da de oplevede landet på egen hånd i bil. De kunne f.eks. være på jungletrek om formiddagen og slappe af ved stranden om eftermiddagen.

Rejsetip til din rejse i Costa Rica med børn:
💠 I turistinformationerne og i mange supermarkeder kan I købe et dyre-kort, som børnene kan bruge til at lege dyre-bingo med, når I spotter Costa Ricas spændende dyr.
💠 Download en række podcast hjemmefra, f.eks. med Sebastian Klein, som I kan høre, når I kører på de lange snoede veje. På den måde er børnene underholdt samtidig med, at de kan kigge ud af vinduet og undgå køresyge.

Rejs med familien i Costa Rica

Costa Rica for dyreentuisiater og naturelskere 🌋

Uanset om du er dyreentusiast eller bare nysgerrig efter at komme tæt på dyrerne, vil Costa Rica med garanti overraske og begejstre dig med sine fantastiske dyreoplevelser. I landets nationalparker kan du bl.a. komme helt tæt på kaimaner, bæltedyr, dovendyr, tukaner og den ikoniske rødøjede træfrø.

Costa Rica byder på imponerende naturoplevelser, og én af de unikke oplevelser er at gå over hængebroerne i tågeskoven Monteverde. Oplev også Arenal-vulkanen, som er Costa Ricas mest aktive vulkan. Den er 1.670 meter høj og et naturfænomen, som kan opleves sikkert både tæt på og på afstand.

Oplev dyrerne og naturen i Costa Rica

Costa Rica for adventure- og adrenalinsøgende backpackere 🌊

Søger du ekstraordinære og adrenalinfyldte oplevelser på dine rejser, så er Costa Rica bestemt en destination for dig - der er næsten uendelige muligheder.

Du kan bl.a. zipline gennem trætoppene i Costa Ricas jungle, riverrafte ad de brusende floder eller prøve kræfter med surfing på en af landets gode surfer-strande. Thyra, rejsekonsulent i vores butik i Aalborg, har været på en adventure-fyldt rejse til Costa Rica, læs hendes blogpost her: "Dagbog fra Costa Rica".

Vil du være bedre til spansk og samtidig få Costa Rica ind under huden, mens du gør en forskel for lokalbefolkningen, naturen og det fantastiske dyreliv? Så kan du på en rejse til Costa Rica få undervisning i spansk og arbejde frivilligt.

Find mere inspiration her

Kombinér din rejse til Costa Rica med andre spændende destinationer 👇


Panama

Dette smukke land er en oplagt destination for dig, som søger eksotiske strande, storslåede naturreservater og ønsker at komme helt tæt på den oprindelige befolkning. Du kan bl.a. tage på et uforglemmeligt jungletrek til Emberá-stammen i et af Centralamerikas mest lukkede regnskovssystemer.

Rejseinspiration til Panama

Mexico

Mexico er et stort land og byder på noget for enhver smag. Oplev de unikke og forhistoriske ruiner, svajende palmer på de lange hvide sandstrande, landets pulserende og farverige storbyer, små støvede puebloer og hvis du er modig, kan du smage på de utallige forskellige chiliarter.

Rejseinspiration til Mexico

Meget mere rejseinspiration til dig 🤩

Deltag i vores gratis rejsefordrag eller webinarer
Er du nysgerrig på at høre mere om Costa Rica? Så kan du deltage i vores online webinar om at rejse i Costa Rica den 22. maj 2024: tilmeld dig her.

Vores kommende rejsefordrag og webinarer:
2. maj 2024: Peru og Ecuador (foredrag i Aalborg).
6. maj 2024: Backpacker Adventure - grupperejser for unge (online webinar).
6. maj 2024: New Zealand (foredrag i Herning).
7. maj 2024: Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder (online webinar).
7. maj 2024: Sri Lanka (foredrag i Kolding).
8. maj 2024: Japan (online webinar).
8. maj 2024: Ecuador, Galapagos og Peru (foredrag i Herning).
9. maj 2024: Trekking i Dolomitterne med dansk rejseleder (online webinar).
14. maj 2024: Argentina og Chile (foredrag i Kolding).
14. maj 2024: Australien (foredrag i Aalborg).
14. maj 2024: Trekking med dansk rejseleder: Everest Base Camp og Kilimanjaro (online webinar).
14. maj 2024: Mexico (online webinar).
15. maj 2024: Indonesien (online webinar).
16. maj 2024: Peru (online webinar).

Tilmeld dig her!