Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvor går rejsen hen i efterårsferien? 🍂

Vi har samlet 10 bud på gode efteråsdestinationer til dig!
Har du tænkt over, hvor efterårets rejse skal gå hen? Hvad end du drømmer om det ultimative roadtrip i Australien, safari i Tanzania, enestående dyreoplevelser i Costa Rica eller kulturelle eventyr i Japan, så er vi klar til at hjælpe dig med planlægningen af din næste rejse.

Læs med her og få nogle af vores bedste bud på forrygende steder at rejse hen i efteråret. Læs vores liste ved at klikke på linket nedenfor 👇

10 gode efterårsdestinationer

Vores bud på de bedste destinationer til et rejseeventyr i efteråret 🤩


Nepal 🛕

I efteråret kan du i Kathmandu opleve Dashain – den største nepalesiske hindu-festival. Festivalen afholdes typisk i oktober og er en tid, hvor hinduer samles med familier, udveksler gaver og udfører tilbedelsesritualer. Efteråret er også oplagt, hvis du drømmer om at trekke i Nepals enestående natur.

Rejseinspiration Nepal

Mexico 🧡

Día de los Muertos (de dødes dag) afholdes den 2. november 2024. Her har du muligheden for at opleve en helt særlig højtid, hvor livet og døden fejres, og hvor sorgen over at have mistet udskiftes med en fejring. Du vil opleve gaderne, der fyldes af skellet-malede mexicanere – et helt særligt syn.

Rejseinspiration til Mexico

Costa Rica 🦜

I efteråret kan du få nogle af de største dyreoplevelser i Costa Rica. Du kan bl.a. opleve havskildpadder, som lægger æg i Tortuguero National Park ved den caribiske kyst og de mægtige pukkelhvaler, der huserer Stillehavskysten omkring Uvita. Costa Rica er landet for aktive eventyrere, dyreelskere, kaffeentusiaster og naturfreaks. Du vil ikke komme til at kede dig på en rejse til Costa Rica.

Rejseinspiration til Costa Rica

Sydkorea 🎎

Efteråret i Sydkorea er særligt smukt, da tempelhaver, parker og naturen er prydet af de smukke efterårsfarver. I Sydkorea kan du i den grad opleve kontraster. I det ene øjeblik føler man sig sat tilbage i tiden, mens man bevæger sig rundt i gamle gyder og stræder, og i det næste øjeblik føler man sig hensat til fremtiden med de nyeste højteknologiske gadgets og neonbeklædte skyskrabere.

Rejseinspiration til Sydkorea

Det ultimative roadtrip 🚗

Er det i efteråret, du skal på dit livs roadtrip? Måske drømmer du om et camper-eventyr gennem Japan, hvor du kan opleve den unikke japanske kultur, en rejse på fire hjul langs Australiens vestkyst, hvor du kan bo side om side med kænguruer, eller måske er det USAs imponerende nationalparker, du skal opleve?

Fordelen ved at tage på et roadtrip i efteråret er, at der ofte er færre rejsende. Det kan dermed være nemmere at få plads på campingpladserne i Australien eller ved nationalparkerne i USA.

Roadtrip inspiration

Book en aktiv rejse i efteråret og hav noget at træne op til 🥾

Efteråret er et oplagt tidspunkt at tage på et aktivt eventyr. I efteråret er luften i Nepal klar, og udsigten fra bjergene er bedst, og det er altså på denne tid af året, du kan forvente de bedste udsigter til de himmelstræbende Himalaya-bjerge.

Drømmer du om at opleve et af verdens syv vidundere, kan du trekke gennem Jordans ørken til Petra. I efterårmånederne kan du i Jordan forvente behagelige dagstemperaturer.

Efteråret er også et oplagt tidspunkt at tage til Tanzania, hvor du kan kombinere et trek til toppen af Kilimanjaro med en unik safarioplevelse og/eller afslapning på Zanzibars bounty-strande.

Tag på en aktiv rejse med dansk rejseleder:
🗻 Trek til Everest Base Camp
Trekking til Petra i Jordan og besøg ved det døde hav
⛰️ Trek til toppen af Kilimanjaro

Alle aktive rejser med dansk rejseleder

Mere rejseinspiration til din rejse i efteråret ✈️🌏

Tilmeld dig vores rejseforedrag og webinarer og bliv klogere på din drømmerejse 🤩

Tilmeld dig her