Se nyhedsbrevet i en browser
 

Få inspiration til hele verden på Skandinaviens største rejsemesse!

Kom og mød os på Ferie for Alle-messen i Herning den 23.-25. februar 2024 🙌
Skyd dit rejseår i gang med et besøg på Skandinaviens største rejsemesse - Ferie for Alle - hvor vi står klar til at inspirere dig til din ultimative drømmerejse!

Uanset om du er til afslapning krydret med lokale oplevelser eller til benhård trekking på legendariske ruter, så kan vi hjælpe dig med at planlægge din næste rejse.

Praktisk info
🗓️ Hvornår? Den 23.-25. februar 2024
📍 Hvor? MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
👍 Du finder Jysk Rejsebureau ved stand G5750

Køb billet med 50% rabat - kun til de hurtige!
Vi har 400 rabatbilletter, der giver adgang til Ferie for Alle-messen til halv pris! Men skynd dig, for de bliver hurtigt udsolgt! Køb din billet på linket nedenfor ⬇️

Læs mere og køb din billet her

Kig ind til et af vores spændende rejseforedrag på messen 🌍

Vores foredrag er uden tilmelding, men kræver gyldig indgangsbillet til messen. Pladserne er først til mølle.

Her er, hvad du kan se frem til 👇

Vandring på caminoen med dansk rejseleder 🥾

Fredag den 23. februar kl. 11.00 i G3
Kom med på en fantastisk vandreoplevelse på den berømte caminorute, Camino Frances, med dansk rejseleder! I en uge vandrer vi i fodsporene på århundredets kulturhistorie og religiøse traditioner, mens vi har kursen mod katedralen Santiago de Compostela. ”Buen Camino” – god tur, som man siger på caminoen.

Det ultimative roadtrip i Vest-USA 🚗

Fredag den 23. februar kl. 15.30 i G4
Spænd sikkerhedsselen og tag med, når vi trykker speederen i bund på et fantastisk roadtrip i det vestlige USA på ruten, der kaldes Den Gyldne Trekant, og som er meget populær for rejsende i USA. Dennis, rejsekonsulent, deler ud af sine egne erfaringer og tager dig med på det ultimative roadtrip i Vest-USA.

Tag med på en eventyrlig rejse gennem Japan 🎎

Lørdag den 24. februar kl. 14.30 i G2
Katrine, rejsekonsulent, tager dig med til kontrasternes land. På dette foredrag fortæller Katrine, hvor og hvordan du kan opleve de mange aspekter af dette unikke land. Japan byder på spændende kultur, gæstfrihed, god mad, smuk natur og verdens hurtigste tog. Kom med på en rejse gennem eventyrlige Japan.

En rejse gennem Vietnam fra nord til syd 🎐

Lørdag den 24. februar kl. 15.00 i K11
Kom og hør om fantastiske Vietnam, som sprudler af liv, farver og dufte! Landet byder på alt fra travle storbyer til tusindvis af limstensklipper i Halong Bay, dybe grotter, hyggelige Hoi An med de farverige lanterner, bjerge, smukke vandfald, grønne rismarker, flydende markeder og et imødekommende folkefærd.

Gennem New Zealand på fire hjul 🚗

Søndag den 25. februar kl. 13.30 i G4
Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra nord til syd. New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventureoplevelser og indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper. Stine, rejsekonsulent, kommer med gode råd til din rejse!

Oplev ægte stillehavsstemning i Fransk Polynesien 🤿

Søndag den 25. februar kl. 16.00 i G1
Tag med på en rejse til Fransk Polynesiens forskellige øgrupper, både de afsides Marquesas- og Australøer, de smukke atoller, kaldet Tuamotus, og Selskabøerne, bl.a. Tahiti og Bora Bora. Fransk Polynesien har en enorm diversitet i landskab, sprog og kultur, så der er øer og oplevelser for enhver smag!

Vi glæder os til at se dig 🤩