Se nyhedsbrevet i en browser
 

En rejse for sjæl og sanser 🌿

Vi ved, at du tør træde væk fra de nedtrådte stier og skrive dit eget kapitel, når du rejser. Frivilligt arbejde i udlandet giver dig mulighed for at dykke ned i hjertet af lokalsamfundene væk fra den lange turistkø og de mange kameraer, der klikker. Med din eventyrlyst, viden og kreativitet, kan du gøre en mærkbar forskel for lokalsamfund, som ikke har de samme muligheder som dig.

Tag på eventyr som frivillig

Klosterets klasseværelse🕯️

I Nepal venter energiens land på dig, som er parat til at lære noget nyt om dig selv. Som frivillig i Nepal kan du opleve at undervise buddhistiske munke i engelsk på et kloster for både børn og voksne. Når du ikke underviser, kan du gå på opdagelse i Himalayas baghave. Indånd buddismens energi, og mærk nepalisisk magi.

Frivilligt arbejde i Nepal

Åben døren til Cambodja 🌻

Giv de nysgerrige børn muligheden for en bedre fremtid. Som en af de frivillige ildsjæle i Cambodja, tager du et stort og meningsfuldt ansvar, når du underviser de lokale børn, som ikke har råd til at gå i skole. Du har rig mulighed for selv at have indflydelse på undervisningen og skinne igennem med dine kreative læringsideer.

Frivilligt arbejde i Cambodja

Er du solorejsende? 👣

Giv din solorejse ny betydning. Som frivillig er der ofte andre rejsende, der arbejder samme sted, og det er en god måde at møde nye mennesker på, og skabe venskaber på tværs af kulturer. Kom tæt på lokalbefolkningen og grib muligheden for at blive på destinationen længere tid til en lavere pris, da du ofte bor og spiser, der hvor du arbejder.

”På min solorejse, mødte jeg søde mennesker gennem frivilligt arbejde, som jeg kunne udforske med, når jeg havde fri. Det var en fed rejse, og jeg følte mig aldrig alene” - Emma, marketingkoordinator hos Jysk Rejsebureau.

Mere end bare at give 🌍

At blive inviteret ind i en primitiv hverdag har inspireret Sisses livsstil og givet hende en stærk følelse af taknemmelighed. Som frivillig i Østafrika skulle Sisse tænke kreativt ude på hospitaler for at skabe nye muligheder og løsninger med ganske få ressourcer. Hun har også hjulpet en landsby med at grave ud til en vandboring, som skulle forsyne lokalsamfundet.

"Jeg lærte, at det ikke kun handler om at give, men også om at modtage livserfaringer og en dybere forståelse af medmenneskelighed og global samhørighed" - Sisse, rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau.

Indonesien, Thailand og Sydafrika 🌍👐

Er du mellem 18-30 år? Så læs med her
Kombiner dit vilde backpacker-eventyr med fantastiske frivillige projekter på vores grupperejse for unge. Hjælp kritisk truede og tilskadekomne havskildpadder med at komme sikkert tilbage i det fri. Skab dybe forbindelser med udsatte børn i Sydafrika, og kom tæt på løver, geparder og andre kattedyr på et frivilligt dyreprojekt, som har til formål at bevare Afrikas vilde dyr.

"At kunne hjælpe skadede dyr med at vende tilbage til naturen og samtidig få en dybere forståelse for de lokale i Afrika har været utrolig givende. Til dem der overvejer frivilligt arbejde i udlandet, kan jeg kun sige: spring ud i det! Du vil få unikke oplevelser, lære om kulturer og skabe minder for livet, alt imens du gør en reel forskel." - Amalie, rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau.

Grupperejse med frivilligt arbejde

Vi sørger for at klæde dig godt på 💛

Fortæl os om dine ambitioner
👉 Book et gratis møde eller kontakt os på tlf. 70 20 19 15
👉 Sammen finder vi det projekt, der matcher dig og dine ambitioner bedst

Får du brug for hjælp undervejs på din rejse, kan du altid komme i kontakt med en rejsekonsulent via vores nødtelefon, der er åben 24/7, og du er dækket af pakkerejseloven, når du booker en rejse med frivilligt arbejde hos os.

Book et gratis møde her