Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvad er det første, du tænker, når vi siger Japan? 🏯

Er det mon japanske kirsebærtræer, der i sakura-sæsonen blomstrer i en eksplosion af lyserøde og hvide nuancer? Muligvis er det majestætiske Mt. Fuji, der med sin sneklædte top skaber en følelse af ro og æresfrygt hos de fleste? Eller kan det være den pulserende metropol Tokyo, hvor farverig popkultur, højteknologi og neonskilte mixes i et kalejdoskop af farver?

Har du allerede besøgt Japan? Bliv lige hængende, vi har et fedt tip til dig længere nede i nyhedsbrevet 🤩

Se vores rejseforslag til Japan

Mere end bare bling og billboards 🤳


Det er ingen hemmelighed, at de top-moderne storbyer samler mennesker fra hele verden som bier i en honningkrukke. De fleste bevæbnet med selfie-sticks, kameraer og smartphones - ivrige efter at indfange øjeblikke af den beundringsværdige kultur, der ruller lige for øjnene.

Vi forstår tusind procent, hvis det er på din bucket list, fordi det er en vild fornemmelse! Når vi taler sammen og deler vores største rejseoplevelser fra Japan, er det til gengæld sjældent de travle og moderne storbyer, der har sat de allerstørste spor i os - det har naturen!

Faktisk i så vild en grad, at vi har lyst til at råbe det ud til alle vores venner - og du skal ikke ret langt væk fra storbyerne, før magisk natur og dyb ro rammer dig med en hastighed, der minder lidt om de japanske lyntog, Shinkansen.

Udforsk Japans skatte 🎎

Japan er et komplekst land, og det er umuligt at nå det hele. Vi har huset fuld af Japan-fans og eksperter, som gerne vil hjælpe dig med at forvandle dine drømme til et Japan-eventyr. Vi har samlet lidt af vores egne favoritter lige her 👇

For naturelskeren...

🗻 De japanske alper - Mærk idyl og historens vingesus i de høje bjergkæder med farverige skove, brusende floder og bjergbyernes traditionelle gamle huse.

🏯 Koyasan - Bo i et Shukubo-tempel højt oppe i bjergene sammen med munkene. En ekstraordinær zen-oplevelse du sent vil glemme!

🥾 Nakasendo Trail - Udvælg mindre bidder af den gamle samurai-rute, og oplev rolig natur og autentisk byggestil fra edoperioden.

🏞️ Kamikōchi - Indånd frisk bjergluft i en palette af naturens flotteste farver. De bedste billeder overgår ikke virkeligheden.

⛰️ Nikko - Jagt vandfald og varme kilder.

Klar på at opleve Japans naturlige skatte? Snak med en af vores rejsekonsulenter og få skræddersyet din drømmerejse med masser af naturoplevelser!

Book et gratis møde her

For madelskeren...

🐙Takoyaki - En slags "blæksprutte-æbleskiver" drysset med flager af tørret fisk. Det lyder lidt specielt, men smagen er fantastisk!

🍢Yakino - Et grill-koncept der tager dig tilbage til 90'ernes raclette, men med det lækreste og saftigste kød, hvor du blandt andet kan smage kotunge.

🏪 7Eleven - Ja, du læste rigtigt! Det er noget helt andet i Japan, nemlig med de lækreste snacks og måltider - lige fra sprøde dumplings til smagfuld sushi.

🍛 Japansk karry - Udseendet kan minde lidt om indisk karry, men smagen er noget helt andet!

🍜 Ramen - Behøver vi at sige mere?

Fristet til at springe ud i det japanske køkken? Tag en snak med en af vores rejsekonsulenter og få skræddersyet et eventyr med lækre madoplevelser!

Book et gratis møde her

Har du allerede besøgt Japan? Så vil du elske...


Sydkorea!

Gyeongbokgung Palace i Seoul er i sandhed et sted, hvor dine sanser kan rejse gennem tiden. Ad de stenbelagte stier, kan du høre knirken under dine fødder og et ekko af de mange skridt, der har betrådt disse stier før dig. Glæd dig til en tankevækkende oplevelse, hvor fortid og nutid smelter sammen. Kan du forestille dig, at stå på toppen af en sovende vulkan? På Jeju-øen, som er Sydkoreas svar på Hawaii, kan du blandt andet bestige Sydkoreas højeste bjerg, Hallasan.

Har du mod på en kombination? Vi kan hjælpe dig med at skræddersy et eventyr, der tager dig gennem Japan og Sydkorea - Se vores rejseforslag her.


Indfri dine rejsedrømme her

Kender du en, der snart skal holde sabbatår? 🎒

Så har vi den perfekte løsning!

Kick-start sabbatåret med vores grupperejse for unge, som er for alle mellem 18-24 år og 24-30 år. En 14-dages rejse som tager dig gennem Japans unikke kultur. Lad dette være startskuddet til et uforglemmeligt sabbatår! Ønsker du længere rejsetid, kan den kombineres med en af vores andre grupperejser, eller du kan rejse videre på egen hånd - vi hjælper altid gerne med sparring og planlægning.

Se vores grupperejse for unge til Japan

Tag med til foredrag eller webinar ✈️

Gå ikke glip af vores kommende Japan webinar d. 16. juli - tilmeld dig her.

Foredrag hos Jysk Rejsebureau:
18. juni Australien (foredrag i København)
20. juni Cuba (foredrag i Herning)
24. juni Thailand (foredrag i Aalborg)
10. juli Japan (foredrag i Odense)
31. juli Australien (foredrag i Aarhus)

Find alle vores foredrag her.

Webinarer hos Jysk Rejsebureau:
18. juni Mauritius
19. juni Brasilien
25. juni Peru
18. juli Roadtrip i Vest USA
23. juli Tanzania og Kenya

Find alle vores webinarer her.