Se nyhedsbrevet i en browser
 

Rejser du i forbindelse med dit arbejde? ✈️

Så kender du nok det med at jonglere fly, hotelbookinger, transport og alt det andet, der følger med at planlægge forretningsrejser. Det kan virkelig være en tidskrævende og bøvlet proces at skulle tackle det hele selv. Vi er her for at hjælpe! Med vores ekspertise og personlige service står vi klar til at tage styringen, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - din forretning.

Vi er eksperter i at skræddersy eventyrrejser til rejselystne, og den ekspertise kan vi også bruge til at hjælpe dig afsted på din næste forretningsrejse! Læs med her og bliv klogere på, hvilke fordele du får med Jysk Rejsebureau Business.

Jysk Rejsebureau Business

Hvad er Jysk Rejsebureau Business?

Jysk Rejsebureau Business er en firmaaftale for dig, hvor årlig eller månedlig rejseaktivitet er en del af jobbet. Det kan være, at du har forretningsmøder i udlandet, deltager på internationale messer eller tager på inspirationsrejser.

Udover at have et godt kendskab til de forskellige destinationer så har vores rejsekonsulenter også forståelse for de behov, der kan være forbundet med forretningsrejser. Derfor lytter vi altid nøje til dine ønsker og behov, så vi kan skræddersy en rejseplan, der passer til dig.

Jysk Rejsebureau Business er:
💠 En serviceaftale for forretningsrejser – uanset hvor du skal rejse hen
💠 Din genvej til nem og hurtig booking af flybilletter
💠 Hjælp til booking af hotel, billeje, oplevelser mm.
💠 En fast samarbejdspartner, der kender dig, dine ønsker og behov
💠 24-timers nødtelefon under rejsen

Om Jysk Rejsebureau Business

Er du nysgerrig på at høre mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak, om det vi kan hjælpe dig med. Vores B2B-rejsekonsulenter er altid klar til at hjælpe dig med booking af flybilletter, overnatning og meget andet til din rejse.

Vi hjælper alle!
Uanset om du er selvstændig eller en virksomhed med fem, ti eller 300 ansatte, så kan Jysk Rejsebureau Business være en hjælp for dig. Og om du har ti, 20 eller 200 rejsedage årligt, så kan vi være din faste rejsebooker, der gør det nemt for dig at rejse med dit job.

Kontakt
Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål til Jysk Rejsebureau Business, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 19 15 eller vip@jr.dk.