Se nyhedsbrevet i en browser
 

En rejse gennem USAs naturlige vidundere 🤩

Læs med her og bliv inspireret til dit næste store rejseeventyr i USA!
Fra majestætiske bjerge til dybe kløfter, fra vidtstrakte skove til bølgende ørkener - USAs nationalparker har det hele. Så sæt dig bag rattet, lad eventyret begynde, og lad dig inspirere af vores liste over de bedste nationalparker. Det er tid til at udforske og opleve USAs vilde natur!

Rejsetip! Mange af USAs nationalparker kan opleves aktivt. Uanset om du er til vandreture gennem vilde skove, rafting ned ad brusende floder, eller camping under stjernehimlen, tilbyder nationalparkerne en bred vifte af eventyr.

Rejseforslag til USA

De bedste nationalparker i USA 🥇

Nationalparker du ikke må gå glip af på dit roadtrip!
Et ikonisk roadtrip i USA står som den helt store rejsedrøm hos mange og inkluderer naturligvis et besøg i en eller flere af landets imponerende nationalparker. Det kan være svært at vælge, hvilke nationalparker man vil besøge. Derfor har vi udarbejdet en liste over de nationalparker i USA, som vi både selv og medier som US News, The Times og The Telegraph anser som de bedste og klare must-sees på en rejse i USA.

1️⃣ Yosemite National Park, Californien
2️⃣ Acadia National Park, Maine
3️⃣ Grand Canyon National Park, Arizona
4️⃣ Glacier National Park, Montana
5️⃣ Se hele listen her.

De bedste nationalparker i USA

Nationalparker i USA som du måske ikke kender (endnu) 🌵

Men som helt sikkert også er et besøg værd!
Har du allerede været på roadtrip i USA og oplevet nogle af de mest kendte nationalparker? Eller søger du oplevelser med færre besøgende? Så kan du tage et kig på vores liste over nationalparker i USA, som du måske ikke kender lige her.

Tag f.eks. et smut forbi Pinnacles National Park i Californien, blot to timers kørsel fra San Francisco. Besøg Saguaro National Park i Arizona, hvor du kan se masser af saguaro-kaktusser. Eller se de gigantiske klitter af hvidt sand i White Sands National Park i New Mexico.

Mie, som er rejsekonsulent i vores butik i Aalborg, har besøgt Pinnacles National Park: ”Parken var fed, fordi der ikke rigtig kommer så mange turister. Den minder lidt om Joshua Tree National Park med sine mange stenformationer. Vi var rigtige glade for disse hikes: Condor Gulch Trail og Moses Spring and Rim Trail Loop.”

Se hele listen her

Roadtrip i USA - How to 🚗

At planlægge et roadtrip i USA kan virke uoverskueligt, men vi er klar til at hjælpe!
Uanset om du er til ultimativ frihed, hvor intet er booket på forhånd, forhåndsbooking eller en kombination på dit roadtrip, så er det vigtigt – for at få mest muligt ud af din rejse – at du overvejer, hvad du gerne vil have ud af dit roadtrip. Er der nogle bestemte nationalparker, du bare må se, kan det være en god idé at booke en plads på forhånd, da der i højsæsonen kan være rift om pladserne.

Vores rejsekonsulenter kan komme med gode råd til, hvordan ruten og oplevelserne undervejs tilpasses lige netop dine ønsker, så du får den absolut fedeste rejse! Book et gratis møde her eller ring til os på 70 20 19 15.

Læs flere gode råd her

Vi elsker at dele ud af vores rejseerfaringer og oplevelser 💚

- og afholder mange gratis rejseforedrag og webinarer
Du kan deltage i vores webinarer online eller et rejseforedrag i en af vores butikker: Aarhus, Aalborg, Herning, København, Kolding eller Odense.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at inspirere dig til din næste rejse! 🌍✈️

Se kommende foredrag og webinarer