Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvordan foretrækker du at rejse?

Der er mange måder at rejse på, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert
Måske elsker du livet til vands og ønsker, at sejlads skal være en del af din rejse. Måske er ø-hop og strandferie det, du går og drømmer om? Måske er det mødet med nye kulturer, der gør, at det kilder i maven for at komme afsted? Og måske er det noget helt fjerde?

Læs med i dette nyhedsbrev, hvor vi dykker ned i nogle af de mange rejseformer, vi elsker at hjælpe med at skræddersy rejser til. Finder du ikke den rejseform, der matcher dine rejsevaner, så hop ind på vores hjemmeside og se alle vores rejserformer, kontakt vores rejsekonsulenter på tlf. 70 20 19 15 eller book et gratis møde her, så er vi klar til at hjælpe med at indfri dine rejsedrømme.

Hvordan vil du rejse?

Kulturmøder

Oplev nye kulturer på din rejse og bliv mødt af unikke perspektiver, traditioner og historier. Når du besøger en stamme eller et lokalsamfund, får du en dybdegående indsigt i deres livsstil, værdier og dagligdag. Disse møder giver ikke kun mulighed for at lære om andre kulturer, men også for at reflektere over ens eget liv og perspektiver.

Udforsk nye kulturer

Trekking

For naturelskere, eventyrere og adrenalinjægere er trekking en af de absolut fedeste rejseformer. Med trekking får du nemlig mulighed for at mærke verden, hvor den er allermest autentisk og rå, og du får adgang til områder, udsigter og oplevelser, som ikke kan opnås på andre måder.

Tag på trek ude i verden

Togrejser

På en togrejse er toget ikke kun et transportmiddel, der bringer dig fra a til b - her opstår forunderlige møder med de lokale, du oplever roen til at nyde de imponerende og unikke landskaber, du buldrer forbi i togvognen og sjælen får tid til at omstille sig og gjort sig parat til næste del af rejsen.

Tag på en unik togrejse

Roadtrip

Hop bag rettet og begiv dig ud på vejene, hvor du får en frihed og fleksibilitet, som ingen anden rejseform kan matche. Du vælger din rute, og stopper hvor og når du vil. Et roadtrip er mere end bare at komme fra et sted til et andet - det handler om selve rejsen og de spontane eventyr, der kan opstå undervejs.

Oplev den ultimative frihed

Natur og dyr

Er du dyreentusiast, bør du vælge oplevelser på dine rejser, hvor du kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. Du kan f.eks. tage på safari i Chitwan National Park i Nepal, hvor du bl.a. kan spotte næsehorn. Er det naturen der trækker, kan du udforske nogle af klodens imponerende nationalparker som f.eks. Torres del Paine National Park i Chile.

For natur- og dyreentusiaster

Familierejser

Oplev verden med familien og skab minder for livet. Børn er nysgerrige, umiddelbare og møder verden med åbne arme - de små er derfor den bedste billet til lokal kontakt. Det kan give perspektiv og læring til selv den mest garvede globetrotter at rejse med børn. På en familierejse bliver nye kulturer og lande altså en opdagelsesrejse for både børn og voksne.

Tag på eventyr med familien

Tag på en oplevelsesrejse og brug energien på at mærke verden 🌎

Book en rejse, hvor der allerede er styr på datoer, fly, hoteller og aktiviteter
Vi har sammensat nogle spændende rejser på en række af vores yndlingsdestinationer. Tag f.eks. på en oplevelsesrejse til Mauritius, Japan, Tanzania og Zanzibar, Thailand eller Indonesien. Både fly, hoteller, ture og transfers er forhåndsbookede, hvilket betyder, at du kan få den største rejseoplevelse til den bedste pris.

For Anne, som er rejsekonsulent i vores butik i København, og hendes far, var en oplevelsesrejse den helt rette rejseform. Er du nysgerrig på om en oplevelsesrejse skal være din næste rejse, kan du i Annes blogpost: "På oplevelsesrejse til Mauritius" blive meget klogere på at rejse på denne måde.

Se alle oplevelsesrejser her

NYHED - Kom til gratis foredrag i Friluftsland

Vi elsker at mærke verden på unikke vandreture, og vi elsker også at dele ud af vores oplevelser og inspirere dig til dit næste eventyr. Som noget helt nyt kan du nu også deltage i vores gratis rejseforedrag i Friluftslands butikker. Så går du og drømmer om et aktivt eventyr, kan du her blive meget klogere på vores aktive rejser med dansk rejseleder.

Få 10% rabat på udstyr i Friluftsland
Lige nu kan du få 10% rabat* på udstyr i Friluftsland, når du køber en rejse ved Jysk Rejsebureau. Friluftsland tilbyder udstyr til det aktive udeliv i Danmark og til din rejse ude i verden.

Sådan gør du:
For at få 10% rabat i Friluftsland, skal du fremvise din Jysk Rejsebureau ordrebekræftelse i en Friluftslandbutik.

*Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer og gælder kun ved fremtidige rejser.

Se kommende foredrag her