Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag med jorden rundt, hvor vi besøger nogle af de mindste lande 🌍

Også små lande kan byde på store oplevelser
Det er nemt at komme til at overse de charmerende og unikke små lande, der er at finde rundt omkring i verden. Disse lande er små i deres størrelse, men når det kommer til oplevelser, så har de ofte enormt meget at byde på. Vi giver vores bud på små lande rundt omkring i verden, som vi i den grad synes er værd at besøge!

Rejsetip!
En af fordelene ved at rejse i et mindre land er, at landets størrelse gør, at du har alle oplevelser indenfor en overskuelig afstand.

Se vores bud på seks små lande, der byder på store oplevelser 👇


Færøerne 🐑

Vilde klipper og rå natur
Elsker du den rå natur? Så er Færøerne destinationen for dig. Færøerne, beliggende i det nordlige Atlanterhav, består af 18 øer og byder på storslået og smuk natur. Oplev bl.a. imponerende vandfald, lodrette kløfter og hyggelige byer. Se fårerne, der græsser på de grønne skrænter og endda på taget af de traditionelle færøske huse - det er et særligt syn!

Rejseinspiration til Færøerne

Seychellerne 🤿

Et tropisk paradis i det Indiske Ocean
Besøg den billedskønne ø La Digue, hvor cykelture fører dig gennem idylliske landsbyer og til uberørte strande som Anse Source d'Argent. Seychellerne ligger i det Indiske Ocean, hvor hvide bountystrande, azurblåt vand og frodig jungle er, hvad der beskriver denne øgruppe bedst. Besøg smukke strande, snorkl eller dyk blandt farverige fisk eller gå på opdagelse i junglen.

Rejseinspiration til Seychellerne

Bhutan 🏯

Klostre, bjerge og kultur
Udforsk det magiske land Bhutan. Bhutan er et lille land med meget at byde på; alt lige fra gamle buddhistiske klostre til smukke bjerge og dale. Bhutan er et lille kongerige i Himalaya-bjergene, kendt for sin rige kultur og naturskønhed. Landet er hjemsted for mange buddhistiske klostre og templer, hvoraf nogle er mere end 1000 år gamle. Bhutan er det eneste land i verden, som måler national lykke ved hjælp af et index der hedder Brutto National Lykke.

Rejseinspiration til Bhutan

Belize 🏝️

Belize har det hele
På trods af sin størrelse kan du i Belize både opleve smukke paradisøer, frodige jungler, imponerende mayaruiner, spændende kultur og et rigt dyreliv. Landets størrelse gør, at du har det hele indenfor en overskuelig afstand. Belize er destinationen for dig, der ønsker at kombinere afslapning og oplevelser på dit kommende rejseeventyr. Dyk eller snorkl ved det fantastiske koralrev og oplev ægte rastafari-stemning på en af Belizes øer.

Rejseinspiration til Belize

Samoa 🤿

En af stillehavets perler
Udforsk Samoas undervandverden og dyk eller snorkl med havskildpadder og smukke farverige fisk. Mød den venlige lokalbefolkning i de små landsbyer og besøg smukke hvide sandstrande på øerne. Du kan også bestige Mount Silisili, leje en bil og udforske øerne på egen hånd, nyde en svømmetur i To Sua Ocean Trench og bo i en fale (simpel strandhytte).

Rejseinspiration til Samoa

Singapore 🌆

En ø, et land og en storby på én gang
Singapore er en lille ø klemt godt ind imellem Indonesien og Malaysia, men selvom den er lille, har den utrolig meget at byde på. I Singapore smelter tradition og modernitet sammen i en perfekt harmoni, hvor historiske templer står side om side med enorme skyskrabere. Oplev bl.a. de futuristiske træer der lyser op i Gardens by the Bay.

Rejseinspiration til Singapore

Vil du besøge flere lande på samme rejse? 🤩

Rejs jorden rundt og kombiner destinationer i en og samme rejse
Har du svært ved at vælge ét rejsemål, når nu verden er fuld af eventyrlige og spændende lande? Så er en jordomrejse måske dit næste store eventyr.

En jordomrejse kræver planlægning - men det og meget mere kan vi hjælpe dig med!

3 gode huskeregler til din jordomrejse:
💚 Der er intet, der er rigtigt eller forkert ved en jordomrejse. Dine drømme skaber rammerne.
💚 Du behøver ikke at rejse hele jorden rundt for at få et fantastisk eventyr!
💚 Der vil opstå uventede situationer undervejs, men det er dem, du vil huske bedst, når du kommer hjem. Og der er ingen grund til at frygte det uventede på rejsen. Når du rejser med os, kan du altid komme i kontakt med en rejsekonsulent via vores nødtelefon, der er åben 24/7, og du er dækket af pakkerejseloven.

- så grib eventyret og mærk verden! 🌍

Læs også: "En jordomrejse gør dig klogere"

Inspiration til din jordomrejse

Meget mere rejseinspiration til dig 🤩✈️

Deltag i vores rejseforedrag og webinarer og bliv klogere på din næste rejse
Vi elsker at dele ud af vores rejseerfaringer og oplevelser og afholder mange rejseforedrag og webinarer. Du kan deltage i vores webinarer online eller et rejseforedrag i en af vores butikker: Aarhus, Aalborg, Herning, København, Kolding eller Odense.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at inspirere dig til din næste rejse! 🌍✈️

Se hele listen og tilmeld dig her!