Se nyhedsbrevet i en browser
 

Hvor går jeres næste grupperejse hen? 🌏

Vi sammensætter studie- og firmarejser til hele verden!
Hos Jysk Rejsebureau er eventyrlysten den drivende kraft - også når det kommer til grupperejser! Vores erfarne rejsekonsulenter kan hjælpe jer med både fagligt og kulturelt indhold på rejsen. Vi tager os af alt det praktiske, så I bare skal nyde rejsen.

👉 Se oversigt over alle vores studierejser her
👉 Se oversigt over alle vores firmarejser her

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på jeres muligheder for skræddersyede grupperejser, så er du altid velkomne til at booke et gratis og uforpligtende møde. Du kan også ringe til os på 70 20 19 15 og høre mere.

Vi glæder os til at hjælpe jer!

Book et gratis rejsemøde her

Studierejser til hele verden 🌏


Studierejse til Milano ☀️

Milano oser at italiensk innovation inden for mad og mode, samtidig med at byen byder på kunst og kultur i verdensklasse. I kan bl.a. besøge kunstkvarteret Brera, tage på designermusset eller på en udflugt til Como og blive klogere på, hvordan silke produceres.

Læs mere her

Studierejse til Beijing 🏯

Vil I gerne opleve en kultur der ikke minder om den danske, så er Beijing et godt bud på en by, I kan rejse til på jeres studietur. Både arkitektur og historie er der rigeligt af i Beijing. Et must er et besøg ved den Kinesiske mur der strækker sig mere end 20.000 kilometer.

Læs mere her

Studierejse til Sydney 🦘

Tag på en studierejse til den anden side af jorden. Det kan godt være, at der er langt til Sydney, men byen er til gengæld én af de smukkeste storbyer der findes. Bliv klogere på Australiens historie, nyd en opera i Sydney Operahus og besøg en af byens lækre strande.

Læs mere her

Studierejse til New York 🗽

New York har noget for alle. Her kan I dykke ned i byens historie, opleve en Broadway musical, besøge MoMA - Museum of Mordern Art, aflægge et besøg ved FN's hovedkvarter eller tage på opdagelse i en af byens spændende bydele som Soho eller Manhattan.

Læs mere her

Studierejse til Nairobi 🦁

Kenya er lig med safari, og tager I på en studietur til Kenya, kan I se frem til at opleve dyr i deres naturlige omgivelser i Nairobi National Park. Men Kenya er også meget mere end safari. I kan bl.a. besøge Karen Blixens farm, tage på en guidet tur i slumkvarteret Kibera og udforske Nairobi, der er den fjerde største by i Afrika.

Læs mere her

Studierejse til Rio de Janeiro🌿

På en studietur til Brasilien, kan I, udover at udforske den spændende storby, også få unikke natur- og dyreoplevelser. Tæt på Rio ligger verdens største bynære regnskov Tijuca National Park. Her er der gode cykel- og vandremuligheder, samt et rigt dyreliv, som man sjældent kommer så tæt på i andre storbyer

Læs mere her

Teambuilding når det er bedst!

Tag på en skræddersyet firmarejse til Japan og styrk fællesskabet
Mulighederne er mange og på en firmarejse til Japan kan I bl.a.:
🏯 Få en unik oplevelse ved at overnatte på et kloster
🍣 Smage på Japans verdenskendte køkken på en food tour
🗻 Udfordre jer fysisk og bestige det majestætiske bjerg Mt. Fuji

Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at sammensætte firmarejser med et veltilrettelagt program, der matcher jeres ønsker og behov. Vi har lokale samarbejdspartnere rundt i hele verden, og derfor tilbyder vi unikke oplevelser og dagsture - med eller uden lokal guide.

Vi sørger naturligvis for alt det praktiske såsom flybilletter, overnatninger, transport, visum og forsikringer, så I blot skal læne jer tilbage og nyde rejsen!

Indhent et tilbud på firmarejsen her