Se nyhedsbrevet i en browser
 

Tag til mulighedernes land på jeres studierejse 🗽

Er I klar til at give jeres elever en uforglemmelig oplevelse? En studietur til USA er den perfekte mulighed for at kombinere faglig fordybelse med kulturel opdagelse. Forestil jer at udforske Chicagos underjordiske gangsystem, se det hvide hus i Washington eller dykke ned i New Yorks kunst- og kulturscene.

I dette nyhedsbrev præsenterer vi jer for de bedste destinationer til en inspirerende studietur til USA. Uanset om jeres fokus er historie, teknologi, naturvidenskab, kunst eller noget helt femte, kan vi skræddersy en rejse, der passer til netop jeres behov og ønsker.

Studietur til USA

Hvilken amerikansk storby skal studieturen gå til?

Vi har samlet seks bud, som du kan blive klogere på lige her 👇

New York

Den pulserende metropol
Oplev Times Square om aftenen og bliv omfavnet af de lysende skilte, dyttende gule taxaer og dygtige gadekunstnere. Gå en tur i Central Park, kryds Brooklyn Bridge og sejl ud forbi Frihedsgudinden. New York har rigtig meget at byde på, hver bydel har sin egen unikke charme, og der er altid noget nyt og spændende at opdage.

Fra 5.175,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

Washington

Det politiske epicenter
Magtens centrum! Washington er USA’s hovedstad og her kan I bl.a. opleve præsidentens bolig Det Hvide Hus, enestående museer, verdenshistorie og politik på højt plan. Det er populært at lave en kombination af New York og Washington på en studietur og på den måde opleve to forskellige amerikanske storbyer.

Fra 5.150,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

Los Angeles

Gå i de kendtes fodspor
I Los Angeles kan vi anbefale et besøg i Universal Studios - et af de største filmselskaber i USA. Her kan I lære om filmproduktion, få en rundvisning i filmstudierne og nyde en sjov dag i forlystelsesparken. Gå heller ikke glip af Hollywood Boulevard, hvor I finder ”Walk of Fame” med de mange stjerner i fortovet.

Fra 5.350,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

San Francisco

Tech-giganter og charmerende kvarterer
San Francisco er kendt for det innovative område, Silicon Valley, hvor mange højteknologiske virksomheder er samlet. San Francisco byder også på mange charmerende områder og oplevelser. Se f.eks. søløverne nyde solen på Fisherman’s Wharf eller tag en tur med den gamle sporvogn gennem byens bakkede gader.

Fra 5.995,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

Chicago

Arkitektur og verdens første skyskrabere
Byens karakteristiske skyline blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet. Her fik visionære arkitekter mulighed for at bygge verdens første skyskrabere. I kan opleve byen fra vandsiden med kanalrundfart eller via de underjordiske gangsystemer, The Pedway, som forbinder flere end 50 bygninger i byens centrum.

Fra 5.595,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

Miami

Sol, strand og alligatorer
Miami er en solrig storby, der byder på spændende oplevelser, samtidig med at I kan nyde de lange hvide sandstrande. Besøg bl.a. det historiske Art Deco-område med 1930’ernes klassiske byggestil med runde hjørner og sarte pastelfarver. I Everglades National Park, som er et stort sumpområde, kan I opleve store alligatorer.

Fra 6.495,- pr. pers. v/min. 10 pers.

Læs mere her

Spørgsmål til studierejser til USA?

Måske har du en anden USA-destination i tankerne?
Vi sidder klar til at hjælpe! Udfyld en online rejseforespørgsel - så bliver du kontaktet af en af vores erfarne grupperejsekonsulenter snarest muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 70 20 19 15. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her