Se nyhedsbrevet i en browser
 

Føl dig fri og forny din energi 🍃

Kender du følelsen af at ville indånde mere luft, end lungerne kan klare, når du befinder dig i den sprøde og friske luft? Det gør vi også! Hvad end du er bidt af en gal bjergbestiger, eller aldrig har sat dine fødder i et par vandrestøvler, så deler vi kærligheden til naturoplevelser med dig.

Vi har rystet posen og fundet nogle af vores favoritter til dig, som vil sætte nye spor og mærke en anderledes naturoplevelse 👣

Har du ikke tålmodighed til at læse videre? Det vil du fortryde 😉
Ellers kan du naturligvis gå på opdagelse selv, og finde dit næste aktive eventyr.


Find dit aktive eventyr her

I hjertet af Mellemøsten 💛

Kære Petra, vejen til dit hjerte byder på beduinstier, sandstensbjerge og lange kløfter. Tag med os på aktiv rejse med dansk rejseleder i Jordan, hvor vi blandt andet besøger den lyserøde UNESCO-by Petra. Den arkæologiske oase gemt i ørkenlandskabet er en oplevelse, som får alle hårene til at rejse sig. Smag den stærke jordanske kardemomme-kaffe og få et unikt indblik i historiens største skattekamre. Undervejs overnatter vi i telt og bediunlejre inden eventyret slutter med afslapning og mudderbad i luksuiøse omgivelser ved Det Døde Hav.


Rejs med os til Jordan

Oplev naturperler i Indonesien

Højt at stå eller dybt at gå?

Bestig vulkanen Mt. Rinjani 🌋

Er du klar på en fysisk udfordring? På Lombok finder du en af Indonesiens højeste vulkaner, Mt. Rinjani. Det er ikke et trek, du kommer sovende til, men du vil takke din viljestryke og dine udmattede spagetthi-ben, når du oplever solopgangen fra kraterkanten, stemningen i din teltcamp efter en lang dag, og de magiske solnedgange i det store skyhav.

Rejseforslag til Indonesien

Jungletrek i Sumatra 🦧

Vink farvel til civilisationen, når du bevæger dig ind i Sumatras dybe jungle. Giv alle dine sanser fri leg, og hør junglens orkester udfolde sig i de høje trætoppe. Din camp er primitiv, men omgivelserne er luksuiøse i den forstand, at du ser alle regnskovens vidundere i deres ærligste form. Oplev blandt andet de mange sjove aber, flyvende egern og ikke mindst vilde orangutaner.

Rejseforslag til Indonesien

Skal du med os højere op? 🎈


Stå overfor den allerstørste 🏔️

Får du også kuldegysninger ved tanken om at stå i en isende vind omgivet af jordens højeste bjergtinder, mens du står ansigt til ansigt med det urokkelige Mt. Everest? Så tag med os på et ultimativt trek til Everest Base Camp, hvor din vejrtrækning konstant minder dig om det tynde luftlag, og du mærker følelsen af at være lille, næsten ubetydelig, i mødet med naturens storhed. Oplevelsen vil med garanti vække både store og overvældende følelser hos dig.

Trek med os til Everest Base Camp

På toppen af Kilimanjaro 🌄

Er du klar på mange højdementer i varieret terræn? Bevæg dig gennem regnskov, stenørken, stejle klipper, sne og is - og mærk følelsen af at stå på "Afrikas tag", når du når toppen af Kilimanjaro. Du kan også tage med os til Kilimanjaro med Lothar Friis, som er coach og tidligere jægersoldat. Lothar kender alt til ekstreme situationer, og han kan bidrage med personlige værktøjer til dig på turen. Du tager afsted med en gruppe og kommer hjem med et team.

Trek med os til Kilimanjaro

Via, hvad-for-noget? 🧗

Tag med os på aktiv rejse med dansk rejseleder til Dolomitterne i Norditalien, hvor du kan prøve kræfter med Via Ferrata, en sikker men udfordrende klatreform, hvor du er spændt trygt og godt fast til en kæde, mens du trekker på de stejle højderygge i det majestæstiske bjerglandskab. Glæd dig til en bekvemmelig hytte til hytte-tur, hvor der hver aften venter en overdådig 3-retters menu i de hyggeligste bjergrefugier. Undervejs kan du smide vandrestøvlerne og bade i de smukke gjetsjersøer, lytte til fuglekvidder og opleve autentiske bjerglandsbyer.

Vil du opleve Dolomitterne på egen hånd? Se vores rejseforslag her.

Tag med os på grupperejse til Dolomitterne

Slip tankerne fri i Portugal 🌊

Følg fodsporene fra de gamle fiskere på en vandretur, som får dig til at glemme tid og sted. På Fishermen's Trail bevæger du dig gennem rå natur langs det kraftfulde Atlanterhav, hvor storkene stortrives. Mærk havgus og bølgebrus, opdag uspolerede indlandsstier og de autentiske fiskerbyer, hvor vasketøjet blafrer i vinden og lokale byder dig velkommen. Rejs afsted på egen hånd, eller tag med os på vores aktive rejse med dansk rejseleder. Er du i tvivl om, hvordan din vandretur skal sammensættes? Tag en snak med en af vores erfarne rejsekonsulenter og planlæg din drømmerejse.

Book et gratis møde her

Mangler du den ultimative studentergave? 🎓🤸


At rejse ud i sabbatåret er en oplevelse, som er svær at fortryde! Hvad end det er adventure, frihed eller fælleskab, som den nyudklækkede student søger, så er sabbatårsrejsen en unik vej til nye perspektiver og personlig udvikling. Uanset dit gavebudget, så vil et rejsegavekort være et hit hos den eventyrlystne student.

Køb studentergaven her

Vil du med på aktiv rejse med dansk rejseleder? 🏔️

Få mere inspiration til vores webinarer og foredrag

Webinarer hos Jysk Rejsebureau:

27. juni Trek til toppen af Mt. Toubkal med dansk rejseleder
01. juli Trekking på ruten Peaks of Balkan med dansk rejseleder
02. juli Trekking i Slovakiet med dansk rejseleder
03. juli Trekking i Dolomitterne med dansk rejseleder
16. juli Vandring på Tenerife og La Gomera med dansk rejseleder
01. august Vandring på Mallorca i Tramuntana-bjergene
22. august Everest Base Camp med dansk rejseleder
05. september Trekking til Petra i Jordan med dansk rejseleder

Se alle vores webinarer her.


Foredrag hos Jysk Rejsebureau:

14. august Trekking med dansk rejseleder: Everest Base Camp og Kilimanjaro (foredrag i København)
26. august Trek til toppen af Kilimanjaro med dansk rejseleder (foredrag i Aalborg)

Se alle vores foredrag her.


Foredrag hos Friluftsland:

27. juni Everest Base Camp og Mera Peak (Friluftsland i Aarhus)
15. august Trek til toppen af Kilimanjaro (Friluftsland i Aarhus)
29. august Trekking til Everest Base Camp (Friluftsland i København)

Se alle foredrag i Friluftsland her.