Se nyhedsbrevet i en browser
 

Oplev mulighedernes land, USA

- Alt hvad du drømmer om
USA er virkelig mulighedernes land, hvor du kan opleve alt fra surfing og palmestrande til storbyer, prærier og gigantiske nationalparker med et dyreliv uden lige. Uanset hvad du gerne vil opleve, så passer den danske sommer perfekt til en USA rejse. Vores erfarne USA eksperter kender landet indgående og kan give dig alle de gode små fif, som giver dig oplevelser ud over det sædvanlige og minder for livet.

Vi har hele 27 rejseforslag som inspiration til USA-rejsen, men vi sammensætter altid rejsen helt efter dine ønsker.

Se alle vores rejser til USA her

Ø-hop på magiske Hawaii

- 15 dage fra kr. 14.995 pr. voksen og kr. 6.995 pr. barn
Hawaii er et kæmpe hit hos alle typer rejsende - og det er ikke uden grund, da de smukke øer lokker med de vildeste naturoplevelser.

På denne rejse oplever du tre af Hawaii's smukkeste og mest interessante øer. Du starter din rejse på Big Island, hvor du kan snorkle eller dykke med Manta Rays, vandre i Hawaii Volcanoes National Park og se havskildpadder på det mørke sand ved Punalauu Beach. Næste ø er Oahu, hvor du kan nyde stranden ved Waikiki beach, tage på hvalsafari, opleve historiske Pearl Habour og snorkle med havskildpadder eller surfe på den nordlige del af øen.
Sidste stop er tropeparadiset Kauai. Her venter dig smukke strande på den sydlige kyst, gode vandreture i Waimea Canyon og kajakture omkring Hanalei Bay.

Se hele rejsen og få tilbud her

Det klassiske roadtrip i vest USA

- 16 dage fra kr. 10.995 pr. voksen og kr. 4.495 pr. barn
Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede de-tours og unikke stops. Oplev nogle af USA's mest naturskønne og ikoniske nationalparker; Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park og Death Valley samt storbyerne Las Vegas, Los Angeles og San Fransisco.

Turen fører dig gennem delstaterne Californien, Nevada, Utah og Arizona og du kommer undervejs til at køre ad legendariske og sceniske strækninger som Route 66.

Se hele rejsen og få tilbud her

Med familien på eventyr i Florida

- 10 dage fra kr. 7.495 pr. voksen og kr. 3.195 pr. barn
Denne rejse er tilpasset familien og tager jer på en uforglemmelig rejse til Floridas smukke strande, eventyrlige forlystelsesparker, stemningsfyldte byer, spændende dyreliv og kæmpe shoppingoutlets.

I Florida oplever I blandt andet Miami og det tropiske ø-paradis, Key West, som er USA's sydligste punkt og et meget farverigt sted. Herefter kører I videre mod Everglades, som er et kæmpe sumpområde, der er hjemsted for et fantastisk plante- og dyreliv. Vi kan kun anbefale at tage en tur i en af de ikoniske airboats og spotte alligatorer - det larmer, men er sjovt og skal opleves.

Resten af denne familievenlige rejse går med afslapning på de smukke strande i området omkring Fort Myers langs Den Mexikanske Golf, eventyrlige forlystelsesparker i Orlando, en tur i Kennedy Space Center og til sidst afslapning i Fort Lauderdale inden hjemrejsen. Turen kan med fordel forlænges, for Florida har så meget at byde på.


Se hele rejsen og få tilbud her

USA: Lav dollarkurs

- Nu er et godt tidspunkt at rejse til USA

Drømmer du om et roadtrip gennem USA og om at opleve landets ikoniske nationalparker med egne øjne, er den lave dollarkurs en god anledning til at føre drømmen ud i livet.


Læs mere her

Oplev USA i mini-camper

- Økonomisk og komfortabel
Kør ud på eventyr i USA i din egen praktiske Jucy-minicamper. Den er let og billig at køre i og giver mulighed for at overnatte i nogle af de mange storslåede nationalparker i USA. Bestem selv rejsens tempo og rute og slip for at pakke ud et nyt sted hver dag.

Minicamperen passer til alle aldre, men du skal være mindst 21 år for at køre den. Oplev den ultimative frihed på egen hånd i minicamper i USA.
Læs mere om mini-camperen her.


Se video om Jucy-camperen her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om USA
Roadtrip i Vest USA
27. februar kl. 18 i København

Roadtrip i Vest USA
5. marts kl. 18 i Aalborg

Roadtrip i Vest USA
15. marts kl. 18 i Aarhus

Roadtrip i Vest USA
22. marts kl. 18 i Herning


Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen