Se nyhedsbrevet i en browser
 

Indonesien og Bali

- Den perfekte eksotiske sommerdestination
Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, smukke strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en åben og venlig lokalbefolkning, der har let til smil. Indonesien er udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer. Indonesien består af 18.108 øer hvoraf ca. 6.000 stadig er ubeboede.

Øerne i Indonesien er meget forskellige fra hinanden, og det giver derfor mulighed for at opleve store kontraster på rejsen. Her findes vulkaner, jungle, kulturrige byer, de dejligste strande, dykning i verdensklasse samt mange aktive oplevelser. I Indonesien findes noget af den flotteste natur i hele Asien og samtidig er det en helt oplagt sommerdestination, da vejret normalt er bedst i vores sommer - det er et spændende land for rejsende i alle aldre med eventyr for øje.

Se alle vores rejser til Indonesien og Bali her

Bali og Gili Air for familien

- 16 dage fra kr. 11.995 pr. person, børnepris fra kr. 9.995
På denne fantastiske og familievenlige rundrejse oplever du Bali og Gili Islands, og med ganske få stop på vejen. Bali er præcis lige så eksotisk, som navnet antyder. Her kan du glæde dig til at opleve den spændende hinduistiske kultur med de imponerende templer, farverige blomsterofringer og lige så farverige lokale klædedragter. Naturen er et kapitel for sig med grønne risterrasser, fantastiske vandfald og nordøens sorte lavastrande.

Turen tager dig videre til Gili Air, som er kendt for sine smukke strande, det azurblå hav og enestående koralrev, der bare indbyder til at blive udforsket. Så grib sommertøjet, snorkel og maske og oplev Bali og Gili med familien i jeres eget tempo.

Læs mere her

Det bedste af Sumatra og Bali

- 23 dage fra kr. 20.995 pr. person
Historie, vandfald, regnskov og spændende dyreliv - Sumatra har uendeligt meget at byde på! Oplev de vilde orangutanger i Sumatras frodige jungle på en fantastisk trekkingtur. På turen kommer du til at se de lokale mahouter, der bader deres elefanter i floden. Herefter bestiger du den storslåede Sibayak-vulkan og oplever Batakfolket.

På Bali - Gudernes ø, venter både spændende kulturoplevelser og afslapning ved stranden. Rundrejsen tager dig også til eksotiske Gili Air med de dejlige strande, det smukke koralrev og den afslappede ø-stemning. Kort sagt en rejse fyldt med eventyr.

Læs mere her

Ses vi på "Ferie for alle"- messen?

- få 50% rabat på indgangsbilletten!
Vi deltager igen i år på Ferie for Alle rejsemessen i Herning fra d. 23.-25. Februar. Vores berejste og erfarne rejsekonsulenter står klar med gode råd og vejledning til din næste rejse. Du finder os i hal G på Stand nr.: G5750.

Du har nu mulighed for at komme ind på messen til halv pris ved at benytte nedenstående kode. Der er kun 250 billetter til den rabatterede pris, og du kan max købe 2 billetter ad gangen. Billetten er gyldig til en valgfri dag. Først til mølle!

Normalprisen for voksne er 100 kr. Køb din billet med 50% rabat her

Indtast invitationskoden: Ferie18-agqk


Læs mere her

Tag til Indonesien i sommeren

- og få en solsikker ferie
Mindet om sidste års kolde og våde danske sommer får mange til allerede nu at booke solsikre rejsemål til den kommende sommer. Hos rejsearrangøren Jysk Rejsebureau har man især oplevet vækst på Indonesien, der som en af de eneste asiatiske destinationer ikke har regntid i sommermånederne. Faktisk er antallet af bookinger i juni-oktober 38 pct. højere end i samme periode sidste år. Ifølge direktøren skyldes populariteten især landets alsidighed.

Læs mere her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om Indonesien og Bali
Indonesien og Bali
14. februar kl. 18 i Aarhus

Indonesien og Bali
13. marts kl. 18 i Herning

Bali og Gili
19. marts kl. 18 i Aalborg


Læs mere og se alle rejseforedrag i:
Aarhus | Herning | Aalborg | København

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- til flybilletter med Qatar Airways
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med Qatar Airways. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Flyver Qatar Airways til over 150 destinationer verden over?
2. Hvor mange destinationer flyver Qatar Airways til i Thailand?


Deltag i konkurrencen