Adventureheart - Java og Filippinerne

Java og Filippinerne, via Adventure Heart

1 måneds frivilligt arbejde på Java og 1 måneds rejse til Filippinerne – orangutangcenter på Java og ø-paradis, smukke strande, ø-hop og snorkling i Filippinerne. Tag på begge rejser, eller vælg den destination der passer dig bedst!

Tilbage
Info Detaljeret beskrivelse Bemærkninger Priser

Info om Java og Filippinerne, via Adventure Heart


Jysk Rejsebureau er ikke arrangør af denne tur. Vi kan hjælpe dig med bestilling af flybillet samt rejseforsikring, men du skal bestille turen gennem vores samarbejdspartner Adventure Heart. Det er Adventure Heart, der kan oplyse om indhold på turen samt startdatoer. Kontakt Adventure Heart på tlf 45761800 eller info@adventureheart.dk

Din drøm - dit sabbatår
En rejse fyldt med alt det bedste fra asien. Tag enten med til Java (Indonesien) og arbejd med de truede orangutanger eller vælg Filippinernes paradis strande med snorkling, dykning og de storslåede hval hajer. For at få det bedste af det hele på en gang, kombinerer mange disse to rejser – 2 måneder med alt fra frivilligt arbejde i junglen til eksotiske strande.
Mulighederne er uendelige – ring til en af vores rejsekonsulenter og planlæg din drømmerejse!

Adventurerejser
En Adventurerejse hos Adventure Heart er en helt unik grupperejse for unge mellem 18 og 30 år og er ideel i et sabbatår. Programmet er sammensat af adventure og rundrejse med eller uden frivilligt arbejde. Du vælger, hvordan din rejse skal se ud – hvor meget adventure, hvor meget frivilligt arbejde, hvor mange lande og hvor længe – kun fantasien sætter grænser! Hvert program er opbygget efter en filosofi om at lade unge mennesker fra hele verden rejse sammen i internationale grupper for at bryde grænser, udvikle sig selv og sit syn på verden. Undervejs tager vi jer med på en sanserejse af de helt store med oplevelser, som ikke er mange forundt. Adventure Heart garanterer dig dit livs oplevelse. Se mere om bestilling af turen under fanen "Bemærkninger".

www.adventureheart.com
Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Startdato
Kontakt Adventure Heart direkte på tlf 45761800 eller mail info@adventureheart.dk
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.


Frapris pr. pers. (Eksl. fly)
13.800,-
Startsted:
Yogyakarta/Manila
Slutsted:
Yogyakarta/Manila
Varighed:
1-3 måneder
Uge 1 - 4: Frivilligt arbejde, Orangutanger, Vilde dyr, Yogjakarta, Java
Uge 5: Hvalhajer , Havskildpadder , Basecamp
Uge6: Hekse , Vandfald , Cliff jumping , Adventure park
Uge7: Risterasser , Hiking, Flagermus, Øhop
Uge 8: Boracay, Parasailing, Afslutningsfest
Sværhedsgrad: Moderat

Detaljeret beskrivelse


Eksempel på program, ændringer kan forekomme.

Uge 1-4: Java & Wildlife Rescue Center med orangutanger og lokale:
Få en unik kombination af frivilligt arbejde og kultur. Wildlife Rescue Center er dedikeret til at tage sig mange vilde dyr, bl.a. orangutangen, gibbonaben, den indonesiske bjørn, ørne m.fl.. Centerets mål er at rehabilitere og sikre trygge rammer for dyrene, som oftest er blevet mishandlet af mennesker. Desuden vil du undervise børn og ansatte i engelsk. Du vil opleve en autentisk javanesisk kultur og spise middag med de lokale en gang om ugen. I weekenden har du fri til at gøre, hvad du vil. Du er naturligvis velkommen til at hjælpe til på centeret og fortsætte arbejdet. Yogjakarta, som vi bor i, er en metropol med kultur, markeder, historie mm.

Uge 5: Filippinerne:
På Filippinerne begynder I i Manila. Her rejser i videre til Banaue & Batad, hvor i lærer om de ældgamle dyknings teknikker. Derudover skal I vandre i helt unikke omgivelser, sove i små landsbyer og svømme i små vandfald og floder. I rejser videre til landsbyen Sagada, hvor I skal vride jer gennem små huler med flagermus om ørerne, se de hængende kister og bade i underjordiske søer.

Uge 6:
Her rejser i til Bohol som huser de fantastiske ”Chocolate Hills” som hen over året skifter fra grønne til brune farver. I får samtidig muligheden for at opleve den sjældne abe: Tarsieren. Her finder I også jungle og masser af adventure og aktion til de modige.
Herefter flyver I til Dumaguete, hvor den næste uge foregår i Dauin, et paradis af fantastiske koralrev, som begynder små 5 meter fra stranden.

Uge 7:
Når i ankommer til Dauin vil I hurtigt opdage de hundredevis af forskellige fisk, og hvis i er heldige, vil I opleve de lokale skildpadder eller havslanger, som lever på dette specielle koralrev. Stranden er en sort strand hvor sandet kommer fra vulkanerne og er små grove, sorte sandkorn, der glimter i solen. Dette tiltrækker et helt andet dyreliv, som specielt ses under havets overflade. Her er der tid til at prøve kræfter som dykker, med et Open Water Certifikat.
Turen går videre til øen Siquijor, som er fyldt med overtro, heksedoktorer, vodoo og kærlighedseleksir. Her er der masser af aktiviteter: cliff-jumpe 10 meter i Salagdoong, svømme i et forfriskende vandfald, nyde solnedgangene, lave mad over tørrede majskolber, hygge i hængekøjerne, læse eller dykke.

Uge 8:
Når turen er ved at slutte tager I til Boracay – en af verdens bedste strande! På denne ø er der paradis som man næsten ikke kan forestille sig det, med hvide sandstrande, vandsport og et rigt natteliv.

Endeligt dag-til-dag program fremsendes i Adventure Hearts Afrejsepakke. Se venligst under Bemærkning til program
OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad
Adventureheart - Java og Filippinerne Orangutanger på Java
Adventureheart - Java og Filippinerne Spring ud fra vandfaldet
Adventureheart - Java og Filippinerne Snorkel med Whalesharks
Adventureheart - Java og Filippinerne Paradis i Filippinerne
Adventureheart - Java og Filippinerne Trekking i rismarkerne

Bemærkninger

Procedure ved tilmelding:
Når du har besluttet dig for en rejse, sender du en e-mail til:
info@adventureheart.dk med dit fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato og dit valg af rejse og periode.

Derefter vil du modtage bekræftelse, og efter indbetaling af depositum på kr. 3.000 og tilmeldings- og afbestillingsgebyr (kr. 895) vil du være sikret en plads. Herefter vil du modtage din startpakke indeholdende medbringliste, application form, rejsebetingelser og information om rejseforsikring og landet. Frem mod afrejse modtager du faktura, invitation til afrejsemøde for gruppen og afrejsebrev indeholdende detaljeret dag-til-dag program, forsikringspolice, flybillet, deltagerliste og afrejseinformation. Vi hjælper dig gerne med både flybillet, rejseforsikring og rådgivning om alt fra vaccinationer til visum og lommepenge.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Startdato
Kontakt Adventure Heart direkte på tlf 45761800 eller mail info@adventureheart.dk
Adventure Hearts ture foregår i grupper og arrangeres af Jysk Rejsebureau.

Gruppestørrelse


Adventure Heart inddeler gruppestørrelser i 3 kategorier; Lille Gruppe, Mellemstor Gruppe og Stor Gruppe. Grupperne til Borneo er en Adventure Heart Lille Gruppe. Det vil sige, at grupperne normalt vil være på mellem 5 og 10 deltagere.

Priser

Frapris pr. pers. (Eksl. fly)
4 uger Java Kr. 14.500
4 uger Filippinerne Kr. 13.800
8 uger Java & Filippinerne Kr. 28.300
Adventure Hearts programmer kan kombineres. Kontakt Adventure Heart for flere oplysninger og priser.

Prisbemærkninger

Denne rejse har 2 afgange årligt - se www.adventureheart.com for specifikke datoer.

Kombination
Denne rejse egner sig til kombination med f.eks. Indien og Borneo & Bali


Prisen er inklusiv
 • 65 måltider i Filippinerne
 • Indkvartering
 • Rundrejse, ekskursioner og adventureaktiviteter iht. program
 • Transport under hele programmet
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning i lufthavn (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter)
 • Afrejsemøde for gruppen
 • Råd og vejledning til fx visum og fly
Prisen er eksklusiv
 • Flybillet t/r (fra kr. 9.500 inkl. skatter og afgifter)
 • Rejseforsikring (ca. kr. 900 for 8 uger)
 • Visum og vaccinationer
 • Tilmeldings- og sygdomsafbestillingsgebyr (kr. 895)
 • Lokal lufthavnsskatter samt personlige fornødenheder
 • Drikkevarer, drikkepenge og personlige tilvalg
 • PADI dykkerkurser (ca. kr. 1.900), kite-surfing, udstyr, marine sanctuaries etc.
Nødtelefon Billetændring
Hovednr 70201915 I Århus 86182488 I Aalborg 98123336 I Herning 97191912 I Grupperejser 86184288
30 år på rette spor
12.340697, 123.301601
-7.516504, 112.166004
15.266833, 120.979703
BLOG
Besøg vores rejseblog og læs om andres oplevelser og saml inspiration til din egen rejse, eller del dine oplevelser med andre.
Rejsekonsulenter
Kontakt vores rejsekonsulenter med speciale i Java og Filippinerne, via Adventure Heart.

Rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau - Jan Marshall
Grupperejser
Tlf.: 86 207 725