Borneo & Bali, via Adventure Heart

For dig, der vil opleve regnskoven i et naturparadis uden lige, komme helt tæt på de lokale, bo i deres langhuse, se aber, bestige Mount Kinabalu og lave frivilligt arbejde med både mennesker og orangutanger.
Adventure på Borneo
Tilbage Send til en ven Gem som favorit Print
Info om Borneo & Bali, via Adventure Heart
Jysk Rejsebureau er ikke arrangør af denne tur. Vi kan hjælpe dig med bestilling af flybillet samt rejseforsikring, men du skal bestille turen gennem vores samarbejdspartner Adventure Heart. Det er Adventure Heart, der kan oplyse om indhold på turen samt startdatoer. Kontakt Adventure Heart på tlf 45761800 eller info@adventureheart.dk

Din drøm – dit sabbatår
Tag med på Adventure Hearts rejse gennem junglen, se solopgang fra toppen af Mount Kinabalu efter at have besteget øens højeste tinde, lav frivilligt arbejde i en lille landsby og kom helt tæt på malaysierne. Du tager på trekking gennem regnskoven, ser sølvaber, næseaber og mange andre primatarter, snorkler og besøger Borneos spids, hvor to have mødes. Du besøger Lok Kawi Wildlife Park, som har Borneos mest nuancerede dyreliv – alt fra fugle og oddere over næseaber, bavianer og orangutanger til tigre, næsehorn og elefanter. Du har mulighed for at lave frivilligt arbejde med orangutanger bl.a. i samarbejde med Verdensnaturfonden.

Adventurerejser
En Adventurerejse hos Adventure Heart er en helt unik grupperejse for unge mellem 18 og 30 år og er ideel i et sabbatår. Programmet er sammensat af adventure og rundrejse med eller uden frivilligt arbejde. Du vælger, hvordan din rejse skal se ud – hvor meget adventure, hvor meget frivilligt arbejde, hvor mange lande og hvor længe – kun fantasien sætter grænser! Hvert program er opbygget efter en filosofi om at lade unge mennesker fra hele verden rejse sammen i internationale grupper for at bryde grænser, udvikle sig selv og sit syn på verden. Undervejs tager vi jer med på en sanserejse af de helt store med oplevelser, som ikke er mange forundt. Adventure Heart garanterer dig dit livs oplevelse. Se mere om bestilling af turen under fanen "Bemærkninger".

www.adventureheart.com
Startdatoer
Kontakt Adventure Heart direkte på tlf 45761800 eller mail info@adventureheart.dk
Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.
Frapris pr. pers. v. 2 pers.

15.300,-

Startsted: Kota Kinabalu
Slutsted: Kota Kinabalu
Varighed: 1-3 måneder
Program
1. uge: Kota Kinabalu, Lok Kawi Wild Life Park, Kudat, Tip of Borneo
2. uge: Bjergbestigning af Mount Kinabalu, World Heritage Park, Poring Hot Springs, Sepiloks orangutangcenter og homestay i Bilit
3. uge: KK, Verdensnaturfonden, Crocker Range, Tenom Agricultural Park
4. uge: Tambunan, Ø-hop til Mamutik og Sapi Island, KK
5. - 8. uge: Penampang, homestays og frivilligt arbejde
Sværhedsgrad
Moderat
Detaljeret beskrivelse
Eksempel på program, ændringer kan forekomme.

1. uge: Kota Kinabalu, Lok Kawi Wild Life Park, Kudat, Tip of Borneo
I starter i Kota Kinabalu, som er hovedstaden i Sabah, Borneo. Her vil I blive budt velkommen af Jres guide, hvorefter I har mulighed for at udforske byen og lære den at kende. I løbet af de første par dage vil I komme på udflugt til Lok Kawi Wild Life Park, som er en stor dyrelivspark med alt fra tigre og elefanter til orangutanger og næseaber. Næste skridt på rejsen er et besøg oppe nordpå, nærmere betegnet Kudat, hvor I skal overnatte i langhuse hos Rungusstammen. Her får I indblik i deres kultur og deltager i opvisning af deres traditionelle danse og lege. På Borneos nordligste punkt får I et enestående syn og ser en masse smuk natur. Herefter skal der bades og slappes af på de hvide sandstrande i området, inden der bydes på BBQ frokost. I Kiulu skal der riverraftes, hvorefter I spiser frokost ved flodbredden.

2. uge: Bjergbestigning af Mount Kinabalu, World Heritage Park, Poring Hot Springs, Sepiloks orangutangcenter og homestay i Bilit
Den næste uge byder på et væld af oplevelser, hvor I starter ved foden af Mount Kinabalu og et besøg i en World Heritage Park. Dagen efter starter bjergbestigningen, og på ruten derop får I flere gange mulighed for et smukt udsyn over junglen. Den sidste del af turen foregår midt om natten, hvor I kun oplyst af lommelygten når toppen og ser solopgangen i 4095 meters højde. Velfortjent fortsætter turen til Poring Hot Springs, som også ligger i Kota Kinabalu National Park, hvor I de næste to dage kan slappe af i de varme kilder, opleve den storslåede regnskov fra oven, når I går over en traditionel hængebro og regenerere fra bjergbestigningen i de smukke omgivelser. De menneskelignende aber kan opleves på nært hold, når I besøger Sepilok og dets orangutangcenter de følgende dage. I får mulighed for at se fodring af aberne samt opleve junglens dyreliv om natten, når I kommer på nightwalk med jeres lommelygter. I Bilit bliver I indlogeret hos en lokal familie og kommer på riversafaris på Kinabatangan floden, hvor I vil opleve dyrelivet ved flodbredden. Her kan I være heldige at spotte en vild orangutang, næseaber og fugle i massevis.

3. uge: KK, Verdensnaturfonden, Crocker Range, Tenom Agricultural Park
De næste dage står i naturens tegn. Efter en dags afslapning i KK går turen videre til Crocker Range, hvor I overnatter tæt på junglen. I skal besøge WWF(Verdensnaturfonden) og opleve et af deres mange projekter på Borneo. Hvilket et netop du skal besøge, afgøres først 3 uger inden afrejse. I løbet af de dage, I opholder jer i junglen, kan der være muligheder som at trekke til vandfald, opleve den omkringliggende storslåede regnskov og bade i floder. Alt afhænger af hvilket projekt I besøger. Hertil lærer I om WWF og deres frivillige arbejde og vil også tage del i det. I Tenom kommer I til at bo i selve parken, hvor I kan cykle rundt og opleve den smukke naturflora på egen hånd. Parken har meget at byde på, og I vil bl.a. lære om parkens frugter og planter samt se gummitræer. Hertil skal I besøge en kaffeplantage i omegnen, inden I vises rundt i Orkidéparken

4. uge: Tambunan, Ø-hop til Mamutik og Sapi Island, KK
Tambunan ligger centralt i Sabah og giver jer mulighed for at få indblik i de lokales kultur og hverdag. Her vil I se en bambus- og risvinsfabrik samt smage den lokale drik. Tambunan har mange forskellige muligheder afhængig af sæson, og der er således grupper, der vil tage del i rishøsten, komme på trekkingtur i junglen og ud til et vandfald, hvor I kan tage en dukkert i det kolde friske vand og meget andet. Uanset hvad er opholdet i Tambunan fantastisk indholdsrigt. Efterfølgende går turen til de paradisiske øer ud for Kota Kinabalus kyst med overnatning i telte på stranden. Her er der rig mulighed for at snorkle og opleve de turkisblå havs dyreliv samt slappe af på stranden. På Sapi Island kan I melde jer til forskellige vandaktiviteter og ellers nyde en anden ø med smuk natur og lækre strande. Inden det frivillige arbejde påbegyndes får I en dag i KK.

5. - 8. uge: Penampang, homestays og frivilligt arbejde
De kommende fire uger byder på et væld af kulturelle oplevelser, da I indlogeres hos en lokal familie i landsbyen Penampang. Her bliver I hurtigt en del af familiens hverdag og tager del i det liv, de fører. I skal undervise i engelsk på de omkringliggende skoler og får derved mulighed for at udvikle et tæt forhold til børnene, som I kan lære engelsk gennem både sang, dans og leg. Kun fantasien sætter grænser! Sideløbende vil der være mindre udflugter, og I får også mulighed for at trekke og udforske den nært­liggende regnskov. Familien vil hertil måske også tage jer med til sammen­komster og middage, og måske I er heldige at blive inviteret med til et lokalt bryllup! Rejsen slutter tilbage i KK til en afskedsfest for jeres gruppe.

Endeligt dag-til-dag program fremsendes i Adventure Hearts Afrejsepakke. Se venligst under Bemærkning til program
OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad
Adventure på Borneo
Mount Kinabalu
Adventure på Borneo
Udsigt fra Mount Kinabalu
Adventure på Borneo
Traditionel hængebro over junglen
Adventure på Borneo
Vandfald i regnskoven
Adventure på Borneo
Trekking i junglen
Adventure i Borneo
Din drøm - dit sabbatår
Bemærkninger
Procedure ved tilmelding:
Når du har besluttet dig for en rejse, sender du en e-mail til:
info@adventureheart.dk med dit fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato og dit valg af rejse og periode.

Derefter vil du modtage bekræftelse, og efter indbetaling af depositum på kr. 3.000 og tilmeldings- og afbestillingsgebyr (kr. 895) vil du være sikret en plads. Herefter vil du modtage din startpakke indeholdende medbringliste, application form, rejsebetingelser og information om rejseforsikring og landet. Frem mod afrejse modtager du faktura, invitation til afrejsemøde for gruppen og afrejsebrev indeholdende detaljeret dag-til-dag program, forsikringspolice, flybillet, deltagerliste og afrejseinformation. Vi hjælper dig gerne med både flybillet, rejseforsikring og rådgivning om alt fra vaccinationer til visum og lommepenge.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Startdatoer
Kontakt Adventure Heart direkte på tlf 45761800 eller mail info@adventureheart.dk
Gruppestørrelse
Adventure Heart inddeler gruppestørrelser i 3 kategorier; Lille Gruppe, Mellemstor Gruppe og Stor Gruppe. Grupperne til Borneo er en Adventure Heart Lille Gruppe. Det vil sige, at grupperne normalt vil være på mellem 5 og 10 deltagere.
Adventure Hearts ture foregår i grupper og arrangeres af Jysk Rejsebureau.
Priser
 
Frapris pr. pers. v. 2 pers.
Fra 10-04-2014 til 31-12-2014
Borneo - 4 uger DKK 15.300,-
Fra 10-04-2014 til 31-12-2014
Borneo - 8 uger DKK 23.600,-
Fra 10-04-2014 til 31-12-2014
Borneo og Bali - 8 uger DKK 28.700,-
Fra 10-04-2014 til 31-12-2014
Borneo og Bali - 12 uger DKK 34.600,-
Adventure Hearts programmer kan kombineres. Kontakt Adventure Heart for flere oplysninger og priser.
Prisbemærkninger
Priser på frivilligt arbejde i 3. måned fås ved forespørgsel.


Prisen er inklusiv
 • 147 måltider ved 2 måneder
 • 64 måltider ved 1 måned
 • Indkvartering
 • Rundrejse
 • Ekskursioner og adventureaktiviteter iht. program
 • Transport under hele programmet
 • Engelsktalende guide
 • Support under det frivillige arbejde
 • Afhentning i lufthavn(såfremt du ankommer indenfor de anførte tidspunkter)
 • Afrejsemøde for gruppen
 • Råd og vejledning til fx visa
 • Fly
 • Vaccinationer
Prisen er eksklusiv
 • Flybillet t/r (ca. kr. 9.500-13.000 inkl. skatter og afgifter)
 • Rejseforsikring (ca. kr. 1.400 for 8 uger)
 • Vaccinationer
 • Tilmeldings- og sygdomsafbestillingsgebyr (kr. 895)
 • Lokal lufthavnsskat samt personlige fornødenheder
 • Drikkevarer
 • Entré til nationalparker
 • Drikkepenge og egen transport
 • 19 måltider
Hovednr 70201915 I Århus 86182488 I Aalborg 98123336 I Herning 97191912 I Grupperejser 86184288
-6.193803,106.84536
5.978046,116.115189
5.972583,116.0709
5.983509,116.074677
6.073987,116.562881
5.875899,117.951193
5.499121,118.21907
5.977363,116.115532
5.592751,116.08223
4.99245,115.923615
5.694566,116.376114
5.97668,116.116219
5.883796,116.104889
5.978046,116.115189
BLOG
Besøg vores rejseblog og læs om andres oplevelser og saml inspiration til din egen rejse, eller del dine oplevelser med andre.
Rejsekonsulenter
Kontakt vores rejsekonsulenter med speciale i Borneo & Bali, via Adventure Heart.
Rejsekonsulent ved Jysk Rejsebureau - Jan Marshall
Telefon: 86 207 725
Afdeling: Grupperejser
Rejs-selv-ruter
Bali - Java
Bali - Lombok
Bali: Sanur - Pemuteran
Servicecenter i Indonesien
|
|
Århus: 86182488
Aalborg: 98123336
Herning: 97191912
Grupperejser: 86184288
Hovednummer: 70201915