Se nyhedsbrevet i en browser
 

Varme og kultur til vinter?

- Tag på opdagelse i Cuba!
En rejse til Cuba er som en rejse tilbage i tiden. Bevæg dig rundt i Cubas ikoniske og farverige byer, hvor gaderne er belagt med brosten og hvor hestevogne er et transportmiddel på lige fod med de gamle amerikanerbiler.

Den manglende import af varer fra andre lande har gjort, at Cuba har holdt fast i sin sjæl, og den stolte befolkning klarer sig med de midler de har. Ude på landet kan du se hvordan arbejdet i markerne udføres med okser, der trækker plove og kører afgrøder hjem. Her dyrkes den tobak, som bliver til de berømte cubanske cigarer, foruden sukkerrør og andre afgrøder.

Udover sin særlige kultur er Cuba beriget med smukke strande ved det caribiske hav, hvor du kan nyde livet og lade alle indtrykkene lagre sig. Caribien er perfekt til en vinterrejse, og vi har en lang række af spændende rejseforslag til Cuba – ring til os og book et møde om din Cuba-rejse.

Kontakt en af vores rejseeksperter her

På eventyr i Cubas øhav

- 12 dage fra kr. 17.995 pr. person v. 2 pers.
Oplev Cubas ikoniske og charmerende hovedstad, Havana, og udforsk ø-havet ud for Cienfuegos mens du på en 8-dages sejltur bor på en lækker katamaran. Nyd Caribiens sol og den skønne gæstfrihed mens du cruiser rundt blandt de uberørte cubanske øer. Denne rejse er ren caribisk afslapning krydret med cubansk kultur.

Læs mere om rejsen her

Colonial Cuba

- 15 dage fra kr. 11.995 pr. person v. 2 pers.
Oplev Cubas klassiske højdepunkter i egen lejebil. Du bestemmer selv tempoet, mens du udforsker Havanas farverige gader, den grønne dal Viñales, det klare vand ved Playa Giron, de farverige kystbyer Cienfuegos og Trinidad samt Santa Clara, hvor Che Guevara er begravet.

Et godt tip: vi anbefaler, at du downloader navigationsappen Map ME eller HERE maps, så du nemt kan finde rundt i Cuba, da skiltningen er lidt mangelfuld.

Se mere om rejsen her

Cykelrejse i Cuba med dansk rejseleder

- 15 dage fra kr. 22.995 pr. pers.
Tag med Jysk Rejsebureau på en uforglemmelig rejse til det uspolerede, østlige Cuba. Oplev landet fra en cykel og mød lokalbefolkningen i øjenhøjde på denne fantastiske, aktive rejse til et af de mest fascinerende steder i verden. Turen slutter med to dage i Havana, som er et must på enhver rejse til Cuba.

Se mere om rejsen her

Gratis rejseforedrag

- Foredrag om rejser til Cuba

Se alle vores gratis rejseforedrag

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

- Til flybilletter med SWISS
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,- til flybilletter med SWISS. Du skal blot svare rigtigt på følgende spørgsmål:

1. Hvad hedder SWISS’ nye langrute-flytype som sætter nye standarder indenfor passagerkomfort og underholdning samt udleder mindre CO2 per passager, sammenlignet med andre flytyper?
2. SWISS hører hjemme i Schweiz. Men hvilken by forbinder SWISS København med flere gange om dagen?
Hint: Det er her du nemt og hurtigt skifter fly når du skal med SWISS videre ud i verden.

Deltag i konkurrencen her