Se nyhedsbrevet i en browser
 

Book studierejsen i god tid

- Så du er sikret plads på destinationen
Når I skal ud i verden med en gruppe, er det vigtigt at booke i god tid, så I er sikret pladser på fly og hotel. Højsæsonen for booking af studierejser er i fuld gang! Er DU ansvarlig for at booke din skoles studietur, så anbefaler vi, at du går i gang med processen nu. Vores erfarne grupperejsekonsulenter står klar til at hjælpe dig med at sammensætte rejsen og give råd og tips til destinationen.

Book et møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter her

Nye krav til skoler og foreninger, der arrangerer rejser

- Læs om de nye krav fra september 2018
Danmarks Rejsebureau Forening udsendte den 5. september 2018 en pressemeddelelse med nye krav til skoler og foreninger, der arrangerer rejser.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at skoler og foreninger, iflg. den nye pakkerejselov, der trådte i kraft 1. juli 2018, enten skal registreres i Rejsegarantifonen eller købe studierejsen hos et registreret bureau.

En skole eller en forening kan som udgangspunkt ikke længere agere rejsebureau uden at skulle registreres som rejsearrangør i Rejsegarantifonden - eller lade et allerede registreret rejsebureau arrangere studierejsen......Læs hele pressemeddelelsen nedenfor.

Læs DRFs pressemeddelelse her

Mærk verden på firma- eller forretningsrejse?

- Vores rejseeksperter sidder klar til at hjælpe
Selvom det faglige indhold skal være i højsædet, behøver en forretningsrejse ikke at være kedelig.
Flere og flere virksomheder vender blikket vores vej, når de skal ud i verden. Vi er specialister i at kombinere skæve ”mærk verden” oplevelser med professionelle og veltilrettelagte konferencer, incentives og teambuilding. Vores rejseeksperter i grupperejseafdelingen har rejst i hele verden sidder klar til at hjælpe med at skræddersy jeres firmarejse.

Ring til os på 70201915 og fortæl om jeres ønsker eller send os en rejseforespørgsel.

Læs mere om vores skræddersyede firmarejser her

Kender du én, der kunne bruge 5.000 kr. til en grupperejse?

- Send tippet videre
I vores grupperejsenyhedsbrev får du ca. 4 gange om året information om gode tilbud og inspiration til studierejser samt firma-og forretningsrejser (min. 10 personer). Samtidig er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til en grupperejse med Jysk Rejsebureau.

Kender du én, som vores grupperejsenyhedsbrev er relevant for? Så giv tippet videre!

Send dette link videre

Studietur til Edinburgh

- 5 dage fra kr. 1.995 pr. person v. min. 10 pers.
Edinburgh er nok en af verdens smukkeste byer. Dens dramatiske beliggenhed, særlige arkitektoniske arv og kulturelle livskraft charmerer enhver besøgende. Den tæt bebyggede gamle by står i skarp kontrast til den georgianske nye bydel med de retlinede gader.

En studietur til Edinburgh vil ligeledes byde på et mangfoldigt kulturliv, med masser af internationale festivaler.

Læs mere og indhent tilbud her