5 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 1.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Selvom Glasgow har titlen som Skotlands største by, så er Edinburgh hovedstad, og den næstmest besøgte by i Storbritannien, efter London. Edinburghs helt særlige struktur og sjæl sikrede i 1995 byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste, hvilket har bidraget yderligere til byens enorme popularitet.

Edinburgh Castle er byens absolutte midtpunkt. Slottet ligger på toppen af en gammel vulkan midt i Edinburgh.

”Tattoo” fra Edinburgh Castle er kun en lille del af Edinburgh International Festival og alt det, der foregår i august. Rejser I til Edinburgh i den periode, oplever I en by, der er forvandlet til én stor scene med alverdens spændende arrangementer. Her er seks festivaler på samme tid, og ca. en halv million mennesker fra det meste af verden besøger byen i denne periode. Det er en oplevelse i sig selv.

Tag på en guidet tur i de gamle underjordiske gader under The Royal Mile. Guiden er udklædt som en stuepige fra 1500 tallet og viser jer rundt, som var I tilbage i tiden. Man får et indblik i, hvordan det var at leve i Edinburgh og specielt i gaderne under jorden. Der er forskellige udstillinger, hvor man f.eks. ser en familie, som er ramt af pesten. I et lokale er der interaktive skærme, som viser de meste kendte beboere, der har levet i gaderne. Et anderledes besøg, som kan anbefales.

Skotland og whisky hænger uløseligt sammen. Vi tilbyder besøg på Scottish Whisky Heritage Center med audiovisuelt show samt kørsel i tøndeformede tog ind i et landskab, som beskriver historien om den skotske whisky.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udover at vi selvfølgelig kan være behjælpelig med fly, overnatninger og transport ved både ankomst og afrejse, kan vi også sørge for entrebilletter, arrangere firmabesøg, dagsture, lokal transport, guider og meget mere.

Prisen er inklusiv

  • Edinburgh 5 dage/4 nætter
  • Flybillet København – Edinburgh t/r
  • Overnatning med morgenmad på centralt beliggende hostel i værelser med bad


Prisbemærkning

Frapris pr. pers. v/min. 10 pers.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gode tips

Rejser I med faget fysik og kemi, kan vi tilbyde besøg på Torness Power Station ca. en times kørsel fra Edinburgh. Her får I mulighed for at komme på en spændende rundvisning med en lokal guide. I ser reaktor galleriet og turbinehallen. I besøgscenteret er der en interaktiv udstilling.

Det med småt

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Martin Harrig

Rejsekonsulent

maha|jr.dk
Amanda Raft, Rejsekonsulent

Amanda Raft

Rejsekonsulent

amra|jr.dk
Carl Erik Larsen, Rejsekonsulent

Carl Erik Larsen

Rejsekonsulent

grupper|jr.dk

Værd at vide om Edinburgh

Få info og fakta om studierejsen til Edinburgh lige her!

Tag på en historisk og kulturel studietur til Edinburgh

På jeres studietur til Edinburgh venter der jer en unik historisk og kulturel perle. Byen er som taget ud af et eventyr med sine historiske omgivelser og middelalderlige arkitektur i den gamle bydel. Gaderne er fyldt med brostensbelagte veje, der fører til gamle kirker og hyggelige pubber, hvor I kan opleve den skotske kultur på nærmeste hold. Edinburgh er også kendt for sine imponerende museer, hvor i kan lære om byens rige historie og Skotlands stolte kultur og traditioner. En studietur til Edinburgh, vil med garanti vække alle jeres sanser og give jer lærerige og nye erfaringer med hjem i bagagen.

Edinburghs old town med Arthurs seat i baggrunden

Udforsk Edinburghs historiske seværdigheder

Edinburgh er en by, der ånder af historie. Her står det ikoniske Edinburgh Castle som byens stolte vartegn. Den imponerende borg fra 1200-tallet har fungeret som både kongeligt palads, militær fæstning, fængsel og ikke mindst som symbolsk centrum for Skotlands kongelige magt. Holyrood Palace er et andet historisk varetegn i Edinburgh. Slottet, der stammer fra 1100-tallet, har i adskillige århundreder fungeret som det britiske kongehus’ officielle residens i Skotland. The Royal Mile forbinder Holyrood Palace med Edinburgh og præsenterer en historisk gade fyldt med fascinerende middelalderlig arkitektur og butikker, restauranter, museer og gallerier, der afspejler byens kultur og historie.

Edinburgh

Oplev Edinburghs magiske festivaler

Edinburgh er fyldt med kulturelle oplevelser, og byen skiller sig især ud med sine mange festivaler. Edinburgh International Festival er en af verdens mest spektakulære kunst- og kulturfestivaler. Her kommer byen til live i en eksplosion af farver, lyde og energi, når kunstnere fra hele verden samles for at fejre kunst i alle dens former med både musik, teater, dans og opera. The Fringe Festival er et must for teater- og comedy-entusiaster. Her kan I opleve en lang række af unikke og originale forestillinger samt optrædener, der uden tvivl vil tage jer gennem alle følelsesstadierne. Royal Edinburgh Military Tattoo er endnu en mindeværdig oplevelse, der siden 1949 har budt på imponerende opvisninger af militærorkestre med højtlydte instrumenter, marcherende soldater og farverige uniformer.

Udsigten over Edinburgh Skotland

Besøg Edinburghs magiske museer på jeres studietur

Edinburgh er hjemsted for en lang række imponerende museer, der præsenterer en bred vifte af oplevelser. National Museum of Scotland tager jer med på en rejse gennem landets historie og kultur, mens Scottish National Gallery vil fortrylle jer med kunstværker fra nogle af verdens mest berømte kunstnere, heriblandt Rembrandt og Van Gogh. På jeres studietur til Edinburgh kan I også besøge The Writers' Museum og lade jer inspirere af nogle af Skotlands største forfattere gennem tiden eller drage på en interaktiv rejse gennem Jordens historie hos Dynamic Earth. Skotland er også kendt for sin whisky, og hos Scottish Whisky Heritage Center kan I lære mere om den nationale spiritus’ historie og produktion.

faq

Kan vi være sikre på at vores hostel/hotel ligger centralt i byen?

Hos Jysk Rejsebureau har vi et stort kendskab til hoteller og hostels i Edinburgh og kan derfor være behjælpelige med at finde et overnatningssted, som passer til netop jeres behov og prisniveau.

Er Edinburgh hovedstaden i Skotland?

Ja, Edinburgh er hovedstaden og den næststørste by (efter Glasgow) i Skotland. Gaderne i byen er fyldt med brostensbelagte veje, der fører til gamle kirker og hyggelige pubber, hvor I kan opleve den skotske kultur på nærmeste hold.

Hvad skal vi se, når vi er på studietur i Edinburgh?

Edinburgh er en by, der ånder af historie. Her står det ikoniske Edinburgh Castle som byens stolte vartegn og er bestemt et besøg værd. Derudover byder byen på mange spændende museer. Tag en snak med jeres rejsekonsulent om seværdigheder i byen.

Kan I hjælpe med andet end fly og overnatning?

Ja, vi hjælper som udgangspunkt gerne med hele pakken. Vi hjælper med det I som kunde skulle have ønske om at få assistance til. Vi tager en snak om mulighederne og finder i fællesskab den løsning der passer jer bedst.

Vi skræddersyer studierejser til Edinburgh lige efter dine ønsker

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde, og vi er eksperter i at sammensætte perfekte studierejser, der matcher dine ønsker, behov og budget. Du får hjælp til rejsen af vores gruppeafdeling med rejseeksperter, som selv har rejst i hele verden, og som kan tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Vi deler også gerne ud af gode råd, tips og inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser i Edinburgh, som du ikke finder i den klassiske rejseguide.

Send os en online rejseforespørgsel her - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din studierejse.


Til top